*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

"ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ"!!! ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΑΛΙΔΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!!!

31 Μαρτίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΙΑΖΗΦ ΟΓΛΟΥ ΝΙΑΖΗΦ: Διαψεύδει Σιδηρόπουλο και Φώτη Καραλίδη! Δεν κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη-ΠΑΣΟΚ στις Περιφερειακές εκλογές!!!!
 *Γιατί κύριε Καραλίδη και κύριε Γιαννακίδη δεν κατεβάζετε με το ψηφοδέλτιό σας στην Ξάνθη τον κύριο Γ. Σιδηρόπουλο για να "συμπληρώσετε";

Μετά την περιβόητη δημοσκόπηση του Κανάλι 6 που ουδείς γνωρίζει πόσο στοίχησε και τελικώς ποιός...πλήρωσε (!!!) καθώς το σύστημα "βαθύ" ΠΑΣΟΚ "καταρρέει" πλέον στην Περιφέρεια, έρχονται οι διαψεύσεις των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων που δήθεν κατεβαίνουν με το συνδυασμό Καραλίδη-Γιαννακίδη-ΠΑΣΟΚ!!! Αλλά τελικά δεν κατεβαίνουν...!
Συγκεκριμένα ο Γ. Σιδηρόπουλος που ήδη "αυτοδιαψεύστηκε" ΟΙΚΤΡΑ με τον Κώστα Δαλάτση τον οποίο εμφάνιζαν ο ίδιος και το Κανάλι 6 επί μέρες να έχει και έτοιμο δημοτικό...συνδυασμό για τον Δήμο Τοπείρου αλλά τελικά κατεβαίνει στην Περιφέρεια, αντί να ζητήσει δημόσια συγνώμη απο τους τηλεθεατές, συνεχίζει την ίδια παραπληροφόρηση...
Μια νέα λοιπόν διάψευση της δημοσιογραφίας Σιδηρόπουλου, αποκαλύπτουμε σήμερα!!! Πρόκειται για τον πρώην αντιδήμαρχο Τοπείρου επί Χατζηευαγγέλου ΝΙΑΖΗΦ ΟΓΛΟΥ ΝΙΑΖΗΦ για τον οποίο ο Γ. Σιδηρόπουλος έγραψε σήμερα οτι δήθεν κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη!
Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο ΝΙΑΖΗΦ ΟΓΛΟΥ ΝΙΑΖΗΦ όχι μόνο διαψεύδει οτι θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά την Τρίτη στις 11 το πρωϊ θα μιλήσει και στην εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια στο ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, διαψεύδοντας τον Γ. Σιδηρόπουλο και φυσικά τον ίδιο τον Καραλίδη που εμφανώς έδωσε και την...αποκλειστική είδηση στον δημοσιογράφο-εργολάβο!!! 
Με ακόμη πιο απλά λόγια, την ώρα που οι Γιαννακίδης-Καραλίδης δεν μπορούν να βρουν καν υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους, η "δημοσκόπηση" του Κανάλι 6 τους εμφανίζει να...προηγούνται κι απο πάνω!!! 
Πρώτα ας βρουν λοιπόν υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους και μετά...το συζητάμε!
Κι όσο για τον Γ. Σιδηρόπουλο, ας ακούσει αύριο την εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια...για να διαπιστώσει ακόμη μια φορά οτι "αυτού του είδους η δημοσιογραφία", όχι μόνο είναι ξεπερασμένη στην εποχή μας, αλλά καταρρέει πριν αλέκτωρ λαλήσει...
(Σ.Σ. Αλήθεια, αφού ο κύριος Φώτης Καραλίδης δεν μπορεί να βρει υποψηφίους, γιατί δεν κατεβάζει με το συνδυασμό του τον κύριο Γ. Σιδηρόπουλο με την...υψηλή δημοτικότητα, να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του κυρίου Γιαννακίδη στην Ξάνθη;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »