*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

22 Μαρτίου


Μετά τις δημοσκοπήσεις που έγιναν κατ’ εντολή υποψηφίων Δημάρχων Ξάνθης, οι οποίοι προφανώς «φυσάνε» το παραδάκι και τα αποτελέσματα που ποτέ δεν δημοσιεύθηκαν, από έγκυρη πηγή πληροφορούμαι για μία αντικειμενική δημοσκόπηση που έγινε για ανεξάρτητο φορέα (για τους δικούς του λόγους) σε επίπεδο περιφερειακών Δήμων και κατέταξε ΠΡΩΤΟ στον Δήμο Ξάνθης, συνδυασμό που κάποιοι θεωρούν πως… δεν θα προλάβει ανοιχτή την πόρτα του Πρωτοδικείου!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μα γι’ αυτό τρέμουν ήδη οι «επαγγελματίες» υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα φερέφωνά τους!
………………..

Αλήθεια κύριε Πούλιο, πόσες επαφές κάνατε με τα τότε νέα παιδιά – στελέχη της παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή», μετά την ήττα των προηγούμενων εκλογών;
Ναι στους νέους υποψήφιους, όχι στους νεροκουβαλητές. Κλειστές συγκεντρώσεις τύπου σεμιναρίων, αλλά με νοοτροπία δημιουργίας πυροτεχνημάτων τα οποία κρατούν για λίγο; Φασαρία για δημιουργία εντυπώσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με το έργο ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας, αλλά ούτε ένας δεν πάτησε την επόμενη ημέρα στην επιτροπή κατά την παρουσίαση του έργου…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μια ζωή δηλαδή… Χρίστος Πούλιος! Επί 3.5 χρόνια εξαφανισμένος από τις γειτονιές και τους δημότες και τώρα…ξανά ζητάει την ψήφο των Ξανθιωτών!
………………..

Σεμνά & Ταπεινά
*Μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας, ο πρώην Πρόεδρος της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ Αλέκος Κυριακίδης αθωώθηκε και πάλι χθες, και μάλιστα χωρίς δικηγόρο, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης σε μια ακόμη μηνυτήρια αναφορά των πρώην εργαζομένων ΣΕΠΕΚ και ΣΕΒΑΘ για τα δεδουλευμένα από 1/1/2012-31/12/2012, αφήνοντας... «δυστυχείς» για μια ακόμη φορά τα «γεράκια» της ενταύθα δημοσιογραφίας που παραμόνευαν για να πανηγυρίσουν πιθανή καταδίκη του...
………
*Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν ότι ισχυρές πιέσεις πλέον ασκεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος για να πείσει πολιτευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ να κατέβουν υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη - Φώτη Καραλίδη στην Ξάνθη αλλά και στους άλλους Νομούς της Περιφέρειας, καθώς υπάρχει πλήρης αποσύνθεση πλέον στον Περιφερειακό συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ..
Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο γιατρός και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν αποδέχτηκε και θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Γιαννακίδη στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
……

ΚΙΑΖΙΜ ΟΓΛΟΥ ΚΑΣΙΣ (κρεοπώλης Δροσερού):
Δήμαρχος Ξάνθης θα εκλεγεί ο Δημαρχόπουλος και τελικά κατέβητε υποψήφιος με Μπένη!
Βρε τι πλάκα έχει τελικά εκείνος ο αειμνήστου μνήμης κρεοπώλης του Δροσερού ΚΙΑΖΙΜ ΟΓΛΟΥ ΚΑΣΙΣ που οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν θα τον ψηφίσουν ούτε οι πιο…στενοί συγγενείς του, αφού δεν είναι από τον οικισμό και θεωρείται γενικά ξένο σώμα!
Ο συγκεκριμένος λοιπόν κύριος όπως θυμάστε, έβγαινε πριν περίπου 3-4 μήνες συνεχώς στην «Ανοιχτή γραμμή»  του Πάνου Παπαδόπουλου και ζητωκραύγαζε με ενθουσιασμό, «νέος Δήμαρχος Ξάνθης είναι ο Δημαρχόπουλος»!!!
Με την διαφορά ότι όταν ο Δημαρχόπουλος είδε ότι πρόκειται για «κουτσό» άλογο και παράλληλα δεν τον πήρε στο συνδυασμό του, ούτε ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης…
-Τι έκανε λέτε ο Κιαζίμ Ογλού Κασίς;
-Πήγε, αναζήτησε συνδυασμό και τελικά τον πήρε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλος το ψηφοδέλτιο Τσεγγελίδης-Μπένης-Καστρινάκης!
Άντε Κιαζίμ, καλά κρέατα…
……

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ !
«ΒΡΟΧΗ» ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑΣΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ «ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά χιλιάδες Ευρώ ξοδεύει κάθε χρόνο ο Δήμος Ξάνθης για να πληρώνει και να καθαρίζει τους δημοτικούς κάδους από τις αφίσες που κολλάνε επάνω του κυρίως οι αναρχοαυτόνομοι και γενικά αυτοί που έχουν αναγάγει το αφισορύπανση σε …επάγγελμα!
Το γνωρίζει αυτό άλλωστε και το έλεγε πάντα και ο πρώην αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Νίκος Φωτιάδης…
Μετά λοιπόν την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του αντιδημάρχου Καθαριότητας ήρθε χθες η οργίλη αντίδραση των δημοτών που βγήκαν δημόσια και τον συνεχάρηκαν, γιατί αντιστέκεται «απέναντι» στην τρομοκρατία της αφισορύπανσης!!!
Η όλη ιστορία δηλαδή, εξελίχθηκε τελικά σε μπούμερανγκ κατά των εμπνευστών…
….

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ!
ΠΡΩΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ… ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
…ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Διέδιδε και ισχυρίζονταν ο Μανώλης Φανουράκης μεταξύ των άλλων ότι…
μόνο αν πάει κι αυτός με τον Μπένη, θα τον ακολουθήσει και ο γιατρός  και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης Φίλιππος Φιλίππου!
Και παράλληλα το περιβάλλον του κ.Φανουράκη διέδιδε ότι πλην αυτού, «πακέτο» θα πάνε στο συνδυασμό Πούλιου και οι Σάββας Μελισσόπουλος και Παναγιώτης Σταυρακάρας!
-Ποια είναι η τελική αλήθεια;

-Μα ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος έχει ασυμβίβαστο και δεν μπορεί να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον Μπένη, η σύζυγος του κυρίου Σταυρακάρα, Χριστίνα Καλοπόδη θα κατέβει με συνδυασμό του αντ’ αυτού αντιδημάρχου…
Οπότε έμεινε μόνο ο Φανουράκης που τελικά θα πάει χέρι με χέρι στις επόμενες εκλογές με το… «αντιβαρίδιο» κύριο Δέλκο και τον μέχρι χθες «μηνυτή» του κύριο Πούλιο ή ακόμη καλύτερα με τους… Βασιλούδη και Βορίδη που άφηνες μπηχτές σε βάρος του για τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου Ευρώ και κάτι…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »