*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

SEE THROUGH

31 Ιανουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Το να λιβανίζει κάθε μέρα τον συνδυασμό Ξυνίδη - Πούλιου ο Γ. Σιδηρόπουλος, δεν είναι αρνητικό, αφού υπάρχουν πολλοί και γνωστοί λόγοι που το κάνει αυτό, οπότε και τον κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες και οι αναγνώστες του…
-Το να καθυβρίζεις όμως ή να επιχειρείς να μειώσεις όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους γιατί έτσι νομίζεις ότι θα στηρίξεις τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που κατορθώνεις είναι να κάνεις ζημιά στον ίδιο τον… Πούλιο!
……
*Όπως επίσης αποτελεί το γελοίο της υπόθεσης να γράφεις εσύ ειδικά νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό ανεβάζεις τον….Πούλιο, «Άνευρη, άγευστη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο χαρακτηρίστηκε από δημοσιογράφους η δήλωση υποψηφιότητας του Χ. Δημαρχόπουλου για το Δήμο Ξάνθης και ενδεχομένως θα έπρεπε να είναι πιο λιτή για να μην δώσει λαβές για τέτοια σχόλια».
-Δηλαδή εσύ βρε Σιδηρόπουλε που δεν έχεις τις μισές γνώσεις του Δημαρχόπουλου, θα του κάνεις και υποδείξεις πως θα γράφει; Και στο κάτω κάτω τι κόπτεσαι κι άσε τους δημότες να κρίνουν…
-Αφού είναι…άνευρος ο Δημαρχόπουλος, τι πιο καλύτερο για τους δικούς σου Ξυνίδη και Πούλιο, να πείσουν ακόμη περισσότερο τους δημότες για την δική τους… πολιτική οντότητα;
……
*Κι όσο για τα περί δημοσιογράφων που έκριναν την επιστολή Δημαρχόπουλου, φαντάζομαι ότι θα εννοείς μόνο την κυρία Κώστογλου, διότι κάποιοι άλλοι τριγύρω σου είναι παντελώς αγράμματοι, σε σημείο που να μη ξέρουν να γράψουν σωστά ούτε το όνομά τους! Ασχέτως αν υπογράφουν κατά καιρούς περισπούδαστα άρθρα…Κι ο νοών νοείτω! 
……

Θα πολιτευτεί στο πλευρό του Βασίλη Τσολακίδη εκ νέου στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Γιώργος Παρασταστίδης; Ο άνθρωπος άλλωστε που αν δεν τον στήριζε, ο Τσολακίδης θα είχε μείνει από κοινοτάρχης Πηγαδίων… δάσκαλος και δεν θα έβγαινε ποτέ Δήμαρχος Βιστωνίδας αλλά και Αβδήρων; Αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στις εκλογές για τον Δήμο Αβδήρων. Χώρια που εκτός του Παραστατίδη κι άλλοι συνεργάτες του Δημάρχου τον εγκαταλείπουν όπως λένε οι πληροφορίες μου…
….

ΚΑΝΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ;
ΤΟΥΣ  ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΚΑΛΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
Για τους γνωρίζοντες, «μήνυμα» προς τους Κανάτα, Σιδηρόπουλο και τα άλλα καλά… «παιδιά» που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Σωτήρη Τσιακίρογλου, έστειλε με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του στον «Μ» ο Παναγιώτης Θεοχάρους…
Καθότι ως Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων δεν θα πρέπει να ξεχνάνε παράλληλα ότι, όταν σε κάποια φάση «έβριζαν» και τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη (όλοι μαζί…), αυτός μεσολάβησε για να τους βοηθήσει και να τα «ξαναβρούνε»!!!
-Ξέρουν άλλωστε ότι ο Παναγιώτης Θεοχάρους δεν είναι από αυτούς που «μασάν» τα λόγια τους και ξέρει πολύ καλά και το πώς «λειτουργούν» οι συγκεκριμένοι κύριοι….
(Σ.Σ. Αλήθεια Κανάτα, πότε θα πας στον Θεοχάρους την…αίτηση του Τσιακίρογλου στον ΣΥΡΙΖΑ; Αλλά και ποιος ήταν ο λόγος που κάποτε όλοι μαζί, καθυβρίζατε τον Τσολακίδη μέχρι να τα…ξαναβρείτε μαζί του;)
……

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ELISSO HOTEL
Την Κυριακή θα κόψουν οι Πρόσκοποι την βασιλόπιτά τους, στο ξενοδοχείο Elisso Hotel. Αναλυτικά η πρόσκλησή τους, αναφέρει τα παρακάτω:
Η Εφορεία Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και
η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης
έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2002, ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Ξενοδοχείου Elisso.
O  Έφορος Περιοχής
Δημήτριος Καβούκης
Ο Περιφερειακός Έφορος  Προσκόπων Ξάνθης
Σωτήριος Στόικος
…..

Επεκτείνονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ μέχρι τη Φτελιά και το Ορμένιο Έβρου

Επιλύεται με θετικό τρόπο η επέκταση του δρομολογίου της επιβατικής αμαξοστοιχίας που φτάνει μέχρι τα Δίκαια έως την Φτελιά και το Ορμένιο. Την διαβεβαίωση αυτή πήρε από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Βουλευτής Γεώργιος Ντόλιος μετά από συνεργασία που είχε μαζί της.
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επέκτασης του δρομολογίου της εμπορικής αμαξοστοιχίας Λιμάνι Πειραιά – Αθήνα – Θεσσαλονίκη μέχρι την Ορεστιάδα σε τακτική εβδομαδιαία βάση. Είναι ένα αίτημα φορέων και επιχειρήσεων του Έβρου εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο κ. Ντόλιος σε δηλώσεις του τόνισε πως “από τις επαφές που είχαμε με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συγκεκριμένες επιχειρήσεις του Έβρου διαπιστώνουμε ότι το δρομολόγιο είναι βιώσιμο οικονομικά και ευελπιστούμε ότι θα καθιερωθεί οριστικά τους προσεχείς μήνες. Με δεδομένη την πολύ μεγάλη επιβάρυνση όλων των προϊόντων του Έβρου που απευθύνονται στην αγορά του λεκανοπεδίου, θεωρούμε ότι η καθιέρωση του συγκεκριμένου δρομολογίου, αποτελεί ουσιαστική στήριξη σε πλειάδα προϊόντων που παράγονται στο Νομό».
….

Νέο αναπληρωτή Δημάρχου εκλέγει σήμερα (14.00) το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, φαβορί ο Χρυσόστομος Κοτόπουλος!
Νέο αναπληρωτή Δημάρχου εκλέγει σήμερα στις 2 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου μετά την απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης να τεθεί υπό αργία μέχρι 27 Φεβρουαρίου και ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Φώτης Πυροστιάννης. Σημειώνεται ότι η εκλογή του νέου Προέδρου θα γίνει μεταξύ των τριών αντιδημάρχων, με επικρατέστερο πλέον τον Αντιδήμαρχο Χρυστόστομο Κοτόπουλο, αφού ο Μάκης Τσιλιγγίρης εξέφρασε την φιλοδοξία να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος. Αναλυτικότερα παρακάτω:
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου σας καλεί να συμμετέχετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 31/01/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με το παρακάτω μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Ορισμός Αναπληρωτή Δημάρχου, βάσει της παρ. 2 του άρθρου 89 του Ν.3463/2006
Η Συνεδρίαση κρίνεται ως «έκτακτη» λόγω της καταληκτικής προθεσμίας που ορίζει ο νόμος για την διενέργεια της διαδικασίας του ανωτέρω θέματος.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »