*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Άδοξη εξελιξη.... "Τέλος" για την Skoda Ξάνθη ο Στίβεν Γκοχούρι, την Δευτέρα λύνεται το συμβόλαιό του μετά απο ένα μικροεπεισόδιο που είχε με τον Καραγεωργίου

31 Αυγούστου


Πριν δέκα μέρες περίπου, δήλωνε ότι θα ήθελε η Skoda Ξάνθη να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ υπογράμμιζε πως ακόμα δεν έχει παίξει όπως θα μπορούσε. Ωστόσο στις προπονήσεις ήταν τελείως αδιάφορος και όταν του έκανε μάλιστα παρατήρηση ο προπονητής του Νίκος Καραγεωργίου στην χθεισνή προπόνηση, αντέδρασε έντονα και αυτό ήταν το…τέλος! Ο Νίκος Καραγεωργίου που θεωρεί απαραίτητη την πειθαρχία στην ομάδα, τον «έδιωξε» από την προπόνηση και την Δευτέρα μετά από εισήγησή του, η ομάδα λύνει τα συμβόλαιό του!
Έχοντας θητεία μεταξύ άλλων και στα πρωταθλήματα της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας ο Στίβεν Γκοχούρι που ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα για να την δυναμώσει αμυντικά ως κεντρικός αμυντικός, έφυγε πριν μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα ή αυτά που πίστευαν όλοι, όταν υπέγραφε στην ομάδα…
Αντίθετα ο Βασιλακάκης μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά για το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το επεισόδιο θεωρείται λήξαν
……
Σε περιπέτειες ο Γ. Τσαλίκης μετά την εμφάνισή του στην Ξάνθη!
 
Σε περιπέτειες φαίνεται πως έβαλε τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη η εμφάνισή του στην Ξάνθη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου ο ίδιος πλέον δέχεται έλεγχο σε βάθος πενταετίας για τα οικονομικά του στοιχεία.
Η περίπτωση του κ. Τσαλίκη συμπεριλαμβάνεται σε αυτές των καλλιτεχνών που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικό Εγκλήματος, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσουν μια «βόλτα» από τα γραφεία της υπηρεσίας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που εισέπραξαν από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.
 Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αυτό που προξένησε εντύπωση στους «ράμπο» της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών στην περίπτωση του κ. Τσαλίκη ήταν το ότι φαίνεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο για την εμφάνισή το στην Ξάνθη αξίας μόλις 500 ευρώ.
 Πέρα όμως από την πολύ χαμηλή αμοιβή (δεδομένης της αναγνωσιμότητας του καλλιτέχνη), οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το συμβόλαιο δεν είχε κατατεθεί, όπως θα έπρεπε, στην αρμόδια ΔΟΥ και δεν υπήρχε και σχετικό παραστατικό αν και ο επιχειρηματίας φέρεται να δήλωσε πως το κατέβαλε.
 Ο έλεγχος έγινε πολύ αργά τα ξημερώματα, και ο τραγουδιστής είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης. Οι ελεγκτές τον αναζήτησαν στο ξενοδοχείο του και τον περίμεναν αρκετές ώρες μέχρι να κατέβει και να τους προσκομίσει τα παραστατικά.
Μετά το παραπάνω περιστατικό, η κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ έδωσε εντολή να ελεγχθεί διεξοδικώς όλη η περιουσιακή κατάσταση του τραγουδιστή και μάλιστα σε βάθος πενταετίας.
….
Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος που σκότωσε για τα....δανεικά τον 56χρονο στα Ιχθυοτροφεία της Νέας Κεσσάνης
Οπως αναμένονταν με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτική, προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 56χρονου φύλακα που εργαζόταν στο ιχθυοτροφείο του Απόστολου Αγκόρτσα στην Νέα Κεσσάνη.
Ο 54χρονος ομογενής που σκότωσε με30 μαχαιριές τον 56χρονο από την Εκτενεπόλ, όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει στο εκτενές ρεπορτάζ  μας, έχει ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα του, κατά το στάδιο της προανάκρισης στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά την σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη. Το πρωί της Παρασκευής, στις 9, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία για να του απαγγελθούν κατηγορίες ενώ αργά το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ζητήσει δανεικά από το θύμα ενώ ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος όταν έγινε το άγριο φονικό. 
....
 «Σουρωμένος» πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας και έβρισε αστυνομικό!

Εκτός ορίων βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας "σουρωμένος" οδηγός στο Δοξάτο Δράμας.
 Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος αφού πρώτα “μπήκε” με το αμάξι του σε ένα καφέ-εστιατόριο της περιοχής, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα στη συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και αφού πάρκαρε σαν κύριος άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον αστυνομικό σκοπό.
Όταν μάλιστα ο αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει τον μεθυσμένο άνδρα αυτός αντιστάθηκε. Τελικά οι άνδρες του Α.Τ. Δοξάτου συνέλαβαν τον οδηγό, ενώ από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε το προφανές, ότι δηλαδή ο ίδιος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.  
….
Έκρυβε Τούρκους λαθρομετανάστες κάτω από κλινοσκεπάσματα!

Δυο τούρκους λαθρομετανάστες έκρυβε ένας 44χρονος ομοεθνής τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και μάλιστα κάτω από κλινοσκεπάσματα.
Ο 44χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, προσπαθώντας να εισέλθει στη χώρα με αυτοκίνητο γαλλικών πινακίδων. Κατά τον έλεγχο ωστόσο από τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Τελωνείου Καστανέων, διαπιστώθηκε ότι στα πίσω καθίσματα του οχήματος κάτω από κλινοσκεπάσματα είχε αποκρύψει τους δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους επιχειρούσε να προωθήσει παράνομα στην ενδοχώρα.
Οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.
….
Κουκουλοφόρος μπούκαρε με την καραμπίνα στο βενζινάδικο και πήρε 2.700 ευρώ
Την Παρασκευή 30-8-2013 στις 22.40 το βράδυ στις Ελευθερές Καβάλας, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καύσιμων και με απειλή κοντόκαννης κυνηγετικής καραμπίνας, αφαίρεσε από 27χρονο ημεδαπό υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 2.700 €, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας ανωτέρω υπαλλήλου, με το οποίο διέφυγε και αναζητείται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »