*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

Σκότωσε τον 56χρονο μέσα στο ιχθυοτροφείο που εργαζόταν για δανεικά!

31 Αυγούστου


Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 56χρονου στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης -Συνελήφθη ο 54χρονος δράστης στην Αλεξανδρούπολη
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, η ανθρωποκτονία, με θύμα έναν 56χρονο ημεδαπό, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης.
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη την Πέμπτη (29-08-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 54χρονος φίλος του θύματος από τον οποίο μάλιστα είχε πάρει και δανεικα ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Σε κλίμα πένθους τελέσθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μαγικό Ξάνθης η κηδεία του 56χρονου Σ.Κ. που βρήκε φριχτό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης δεχόμενος 43 μαχαιριές στο σώμα.
Όπως είναι γνωστό το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός εντός οικήματος ιχθυοτροφείου όπου εργαζόταν, 56χρονος ημεδαπός, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και από την αρχή είχαν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ως φύλακας στο ιχθυοτροφείο του Απόστολου Αγκόρτσα στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης δολοφονήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το βράδυ της Τετάρτης στον χώρο του ιχθυοτροφείου, από έναν 54χρονο οικείο προς αυτόν πρόσωπο.
Ο 54χρόνος αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε διαφύγει σε συγγενικό του πρόσωπο. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ενώ το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. 
Σύμφωνα με οικείους του 56χρονου, ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο ίδιος φέρεται να είχε δανειστεί χρήματα από τον 54χρονο, επίσης ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν για ένα φιλήσυχο άνθρωπο που δεν προκαλούσε εντάσεις, ενώ προσφάτως είχε προσληφθεί στο ιχθυοτροφείο όπου και διέμενε, σε έναν εκ των χώρων του, καλλιεργώντας τη γη και εκτρέφοντας ζώα.  
Για το ίδιο θέμα λεπτομερές δελτίο τύπου εξέδωσε και η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:
Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 56χρονου ημεδαπού στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης -Συνελήφθη ο 54χρονος ημεδαπός δράστης
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, η προχθεσινή ανθρωποκτονία, με θύμα έναν 56χρονο ημεδαπό, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης. (Σχετικό το από 29-8-2013 Δελτίο Τύπου μας)
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη στις 29-08-2013 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, στις 28-8-2013 το βράδυ, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός ο 56χρονος, εντός οικήματος ιχθυοτροφείου όπου εργαζόταν, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 
Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, κατάφεραν μετά από συστηματική έρευνα, να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ενώ μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τη συνδρομή των αστυνομικών της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, επετεύχθη η σύλληψη του, την Πέμπτη (29-8-2013) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Τι ανέφερε το αστυνομικό δελτίο για το συμβάν
Βρέθηκε νεκρός 56χρονος ημεδαπός στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης
Στις 28-8-2013 το βράδυ, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός εντός οικήματος ιχθυοτροφείου όπου εργαζόταν, 56χρονος ημεδαπός, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »