*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

"Καμένο" χαρτι θεωρείται η πράσινη ηγεσία της Περιφέρειας απο τους Νεοδημοκράτες!!!

31 Ιουλίου

«Λάβρος» και ο Γιώργος Καλαντζής κατά Άρη Γιαννακίδη-Περιφέρειας και Κομοτηναίων πολιτικών!
Με τον προσδιορισμό των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για τις 18 και 25 Μαϊου 2014, μπήκαμε και επίσημα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.
Οι κομματικές διεργασίες κορυφώνονται (οι κοινωνικές όχι και τόσο), άρχισαν να βγαίνουν ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων (Φωτιάδης στην Αλεξανδρούπολη) και από κάποιες πλευρές ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης (Παυλίδης κατά Γιαννακίδη, Λαμπάκης κατά Ντόλιου, Δαπέργολας κατά Πετρίδη). Ιδαίτερη εντύπωση όμως, μας έκανε η παρέμβαση του βουλευτή Καβάλας και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή που έδωσε μια άλλη (τοπικιστική) διάσταση στην κόντρα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας.
Σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Εβδόμη" της Καβάλας την Τρίτη 30/7 μας τράβηξε την προσοχή ο τίτλος: "Όποιος υποψήφιος είναι από την Κομοτηνή δεν πρέπει να πάρει ούτε μία ψήφο"! Ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα με υποψήφιους από τον Έβρο και την Ξάνθη αλλά για τους Κομοτηναίους ο κ. Καλαντζής μηνύει "να μην πατήσουν το πόδι τους στην Καβάλα". Προφανώς κρίνει ότι η περιοχή του δεν αντιμετωπίστηκε δίκαια από την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ αφού θεωρεί "ότι τους κοροϊδεύει". Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι για το κόμμα του ο κ. Γιαννακίδης είναι persona non grata και για την διαφαινόμενη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή δεν δίστασε να πει ότι "όποιος πάει μαζί του θα χάσει κι αυτός, τα αστεία τελειώσανε".
Καθώς στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρξουν χρίσματα όπως στο παρελθόν, οι τοπικοί παράγοντες θα δώσουν το δικό τους στίγμα στον προεκλογικό αγώνα. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι αυτό που θα καταγράψει την δυναμική του καθενός και θα "βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του".

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού ο μητροκτόνος των Κιμμερίων Στέλιος Παπαλάς.
Στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού βρίσκεται απο την περασμένη εβδομάδαα ο 42χρονος Στέλιος Παπαλάς που πυροβόλησε και σκότωσε την ίδια του τη μητέρα στα Κιμμέρια της Ξάνθης πριν από έναν μήνα σχεδόν.
Όπως από την αρχή είχε αποκαλύψει μόνο ο «Μαχητής», ο 42χρονος εργαζόμενος της ΣΕΚΑΠ έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και  αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παρουσιάστηκε μετά την πράξη του αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετανιωμένος για τον φόνο της μητέρας του.
Στο πλευρό του έχει μάλιστα σύσσωμη την οικογένεια και τους συγγενείς του που εξ’ αρχής με την δικηγόρο τους Μαρία Σαρηπανίδου ζητούσαν την μεταφορά  του σε ψυχιατρική κλινική φοβούμενοι ακόμη και την αυτοκτονία του στις φυλακες, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε μετά την εξέτασή του από κρατικούς ψυχιάτρους, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »