*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιουλίου


*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης αφουγκραζόμενο  τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κάθε χρόνο δημιουργεί νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια που έχουν ως στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών και την δημιουργία νέων καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων για ενήλικες και παιδιά. Στο πλαίσιο  του ακαδημαϊκού έτους  2013-2014 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, εκτός των άλλων, θα υλοποιήσει: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
…..

*Μέσω Σεμι­να­ρίων θα παρέ­χεται μια γενική και φιλολογικού ενδια­φέροντος «εκλαϊκευμένη» προσέγγιση στην βυζα­ντινή κυρίως και εν γένει ελληνική μουσική παράδοση.
Με την προβολή σπάνιου και δυσπρόσιτου αρχειακού υλικού –γραπτού και ηχητικού- και την εξήγηση-παρουσίαση της μοναδικότητας και της σημασίας του αδιάλειπτου μουσικού αυτού πολιτισμού, οι συμμετέχοντες θα γίνονται κοινωνοί της υπερχιλιόχρονης ελληνικής δημιουργίας στον τομέα της μουσικής.
....
*Μεσημέρι και βράδυ με την πραγματικά εκλεκτή κουζίνα της, η ταβέρνα ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας, κάνει το καλοκαίρι σας ακόμη πιο γευστικό και υπέροχο με πικάντικες λιχουδιές, της ώρας φρέσκο ψαράκι αλλά και πολλά σπεσιαλιτέ....Επιλέξτε την για την έξοδό σας.
.....

Ο Μ.Α.Σ  Άρης Πετεινού προσκαλεί όλους τους φίλους του, στον καλοκαιρινό λαϊκοποντιακό χορό του που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 στο ''Κτήμα Πολιτεία'' (5ο χιλ. Ξάνθης-Ιάσμου)...
Κλείστε από τώρα τραπέζι, να μη λείψει κανείς.
....

*Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013
Το KAΛΥΤΕΡΟ POOL PARTY της Β.Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟY στον πανέμορφο χώρο της πισίνας του HOTEL CASINO XANTHIS...!!
Το GLAMOROUS PROJECT σας παρουσιάζει σε μια φαντασμαγορική βραδιά τον μοναδικό
THODORI TRIANTAFILLOY  απο το DYBBUK της Αθήνας !!
....

*Νέο Μενού, Νέα Κουζίνα, που «παντρεύει» τη γεύση της παράδοσης με τη γεύση της Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, Χαμηλότερες Τιμές και Πολλές Προσφορές, για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση και να την υπερπηδήσουμε!!
Δείτε το Νέο μας Μενού στη σελίδα μας στο FaceBook: Ξανθίππη Εστιατόριο Καφέ
 Τηλέφωνο, γιατί…. ερχόμαστε και στο σπίτι σας: 25 41 0 23 6 27 (Πάντα με 15% έκπτωση και 20% για φοιτητές & στρατιωτικούς)
Τις Καθημερινές μέρες (εκτός αργιών) έχουμε στο Cafe μας, 50% έκπτωση από τις 09:00 έως τις 13:00 και 15% έκπτωση από τις 16:00 έως τις 20:00.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »