*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

SEE THROUGH

29 Ιουνίου


Άκουσον!
Άκουσον
!
*Ο υπερτυχερός του τζόκερ συνέτριψε τους νόμους των πιθανοτήτων και έγινε πλούσιος - Όχι μόνο μάντεψε σωστά τους μαγικούς αριθμούς αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία. 7 εκατομμύρια Ευρώ!
......
*Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νικητής έπαιζε για χρόνια 4 στήλες με τους ίδιους αριθμούς. Σε μία από αυτές συμπλήρωνε τους αριθμούς 5, 19, 26, 30, 34 και τζόκερ το 2.
......
*Αυτοί ήταν και οι μαγικοί αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα. Η διαλογή έδειξε ότι ήταν ο μοναδικός που μάντεψε σωστά και κέρδισε το ποσό των 7εκ.€. Από την πρώτη στιγμή, στο επίκεντρο βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.
......
*Στην 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο, από τη Θεσσαλονίκη, που κερδίζει το ποσό των 346.223 ευρώ. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 30-06-2013 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον. «Ψίχουλα» βέβαια μπροστά στα 7 εκατ. Ευρώ του σούπερ «τυχερού»!
....

Άγριος καυγάς, που ξεπέρασε που ξεπέρασε τα όρια ανάμεσα σε Ανταμπούφη και Δήμαρχο Ξάνθης  για δήθεν παραποιημένα  πρακτικά της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην οποία μετέχει και ο πρώτος ως μέλος.
Όπως κατήγγειλε ο Νίκος Ανταμπούφης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης θέματος που αφορούσε τον κανονισμό ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην Π. Πόλη, θέμα που απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, υπήρξε λάθος στην σχετική εισήγηση καθώς φαινόταν να είχε παρθεί ομόφωνη απόφαση επί του θέματος από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και αυτός ισχυρίζονταν ότι μειοψήφησε.
-Ωστόσο τον Ανταμπούφη «άδειασαν» ακόμη και οι Ξυνίδης-Βασιλούδης, αφού ναι μεν ο κ.Ανταμπούφης κατέθεσε τις προτάσεις του, δεν είπε όμως ποτέ καταψηφίζω!
......

ΜΑΤ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
Το ένα τραινάκι του Δήμου Ξάνθης, στον Δήμο Αβδήρων...!
Στον Δήμο Αβδήρων παραχωρήθηκε το ένα από τα δύο τραινάκια του Δήμου Ξάνθης από το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης (μειοψήφισε μόνο η κυρία Πατσίδου) στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης.
Η παραχώρηση έγινε για δύο μήνες, προκειμένου στον Δήμο Αβδήρων (και πολύ σωστά το σκέφτηκε ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης) να το χρησιμοποιήσουν για τις ξεναγήσεις του κόσμου αλλά και των μικρών παιδιών στα λιμάνια του Δήμου και τους τουριστικούς χώρους και αξιοθέατα της περιοχής τους.
«Δεν έχουμε οδηγό που να έχει 4ης κατηγορίας δίπλωμα. Στην προκήρυξη που στείλαμε για τους πέντε οδηγούς καθαριότητας προβλέπουμε ο ένας να έχει τέτοιο δίπλωμα, για τον σκοπό αυτό. Το ότι το ζητά ο Δήμος Αβδήρων δεν σημαίνει κάτι καθώς ουσιαστικά και τα έσοδα θα τα έχουμε εμείς και πάλι τους Ξανθιώτες θα εξυπηρετεί, δεν πάει σε άλλη περιοχή. Αντί να κάθεται σε αδράνεια το τρενάκι ας το δώσουμε στον δήμο Αβδήρων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ξάνθης...
(Σ.Σ. Το σχόλιο της στήλης; Ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης κάνει ΜΑΤ και με το συγκεκριμένο τραινάκι, θα ανεβάσει πολύ την δημοτικότητα του Δήμου Αβδήρων εντός και εκτός Ξάνθης...).
......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας προγραμματίζει την δημιουργία ομάδας γονέων που έχουν παιδιά ηλικίας 10-14 ετών. Η ομάδα γονέων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης, θα ολοκληρωθεί σε 4-5 εβδομαδιαίες συναντήσεις (1 δίωρο ανά εβδομάδα) και η θεματολογία θα αφορά:
1.την μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο,
2.την εφηβεία: αναπτυξιακό στάδιο
3.την πρόληψη εξαρτήσεων και προβληματικών συμπεριφορών
4.πειθαρχία και όρια
Όσοι γονείς θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις εν λόγω συναντήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2541074444 εώς 4 Ιουλίου.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ
ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ "ΕΚΦΡΑΣΗ"
Τσιμισκή 28 67100 Ξάνθη τηλέφωνο 2541074444
.......

Καναδοί, Χιλιανοί, Σέρβοι κι Έλληνες γεωλόγοι μελετούν πετρώματα της Θράκης
Στα σκαριά το Μουσείο πετρωμάτων με δωρεά ιδιωτικής συλλογής στο Δήμο Μαρώνειας –Σαπών.  Η περιοχή έχει  το ορυκτό μολυβδούχος τετραεδρίτη, όπως το ρήνιο που είναι το τρίτο πιο σπάνιο στοιχείο στην φύση και το βρίσκουμε στις υψηλότερες περιεκτικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο στον μολυβδαινίτη από το Μάλτεπε της Μαρώνειας
«...Έχουμε πλουτωνικά και η ηφαιστειακά πετρώματα από μάγματα που ανέβηκαν πριν από 30 εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε ρήγματα που έχουν μετακινήσει όλους αυτούς τους σχηματισμούς. Είχαμε υποβύθιση λιθοσφαιρικής πλάκας πριν από 30 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή μια συνεχή διαδικασία η οποία εξελίσσεται και δε σταματάει με το χρόνο και πρόκειται να αλλάξει και πάρα πολύ στο μέλλον…», λέει ο καθηγητής γεωλογίας Βασίλης Μέλφος του ΑΠΘ.
....

Στην Καβάλα ο υπερτυχερός του Τζόκερ! Βροχή εκατομμυρίων
Στην Καβάλα παίχτηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 7 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2013 στο ΤΖΟΚΕΡ (JOKER).
Τα Διανεμόμενα κέρδη στην πρώτη κατηγορία (5+1) ήταν 7.000.000,00 ευρώ.
Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκε ένα (1) τυχερό δελτίο, από τη Θεσσαλονίκη, που κερδίζει το ποσό των 346.223,15 ευρώ.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αυριανή κλήρωση της Κυριακής 30-06-2013 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
5, 19, 26, 30, 34
ΤΖΟΚΕΡ: 2
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΚΕΡΔΗ
5+1: 1 7.000.000,00
5: 2  346.223,15
4+1: 49 2.500,00
4: 972 50,00
3+1: 1.920 50,00
3: 41.521 2,00
2+1: 27.778 2,00
1+1: 135.060 1,50

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »