*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Ήταν ανοιχτά μόνο φορά την εβδομάδα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να υποφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής Σταυρούπολης και κυρίως οι υπερήλικες

31 Μαΐου

ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕ ΣΑΛΑ
Τρίτη & Πέμπτη ανοιχτά το υποκατάστημα της ΑΤΕbank στην Σταυρούπολη!

*Και σύντομα και 3η μέρα ανοιχτά σύντομα με διαβεβαίωση της κεντρικής διεύθυνσης της Τράπεζας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων!

Στον πρόεδρο του Ομίλου «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» κ. Μιχάλη Σάλα πήγε ο Κοντός προκειμένου να καταφέρει την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της ΑΤΕbank στην Σταυρούπολη αν όχι σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα.
Όπως είναι γνωστό το υποκατάστημα της ATEbank άνοιγε περιστασιακά μια φορά την εβδομάδα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να υποφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής Σταυρούπολης και κυρίως οι υπερήλικες. Η άμεση παρέμβαση όμως του βουλευτή Ξάνθης έδωσε λύση στο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή»  της Πέμπτης ο βουλευτής Ξάνθης, τόνισε τα παρακάτω:
«Γίνεται μία αναδιοργάνωση όλων των καταστημάτων που έχει πια το group της η Τράπεζα Πειραιώς. Πήγαμε στον κ. Σάλα και βάλαμε το θέμα. Ο Περιφερειακός Διευθυντής ο κ. Δεληγεωργίου από την Καβάλα ήρθε και πήγαμε στην Σταυρούπολη και είδε το κτίριο που είναι ιδιοκτησία της Αγροτικής Τράπεζας. Είναι σε εξέλιξη το θέμα και αναμένουμε την έκβαση της υπόθεσης που πιστεύω ότι θα είναι θετική . Η εισήγησή του από ότι γνωρίζω είναι θετική, αναμένουμε την τελική απόφαση…».

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…
Σήμερα ωστόσο ο βουλευτής Ξάνθης είχε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σάλα και όπως μας ενημέρωσε «το υποκατάστημα της ΑΤΕbank στη Σταυρούπολη θα λειτουργεί δύο φορές την ημέρα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ έχει την διαβεβαίωση της Τράπεζας ότι σύντομα θ’ ανοίγει και 3η μέρα και κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »