*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΟΖΕΡ ΠΑΛΙΑΡΟΓΛΟΥ ΜΕΛΗ ΔΕΤΑ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

31 Μαΐου
Πριν λίγη ώρα με πρόταση και της Εισαγγελικής έδρας (Γ. Καντζίδης), αθωώθηκαν απο το Εφετείο Θράκης, τόσο ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΤΑ Τοπείρου κ.Οζέρ Παλιάτογλου με τα μέλη της ΔΕΤΑ για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος κλπ στη γνωστή υπόθεση με το αυθαίρετο beach bar της παραλίας των Μαγγάνων.
Μηνυτής ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θωμάς Μίχογλου, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του για παράσταση πολιτικής αγωγής με δικηγόρο τον Στέργιο Γιαλάογλου. 
Υπεράσπιση των κατηγορουμένων ήταν ο δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης με τρεις ακόμη συναδέλφους του.
Το δικαστήριο έκρινε οτι οι κατηγορούμενοι δεν είχαν προσωπικό όφελος στην συγκεκριμένη υπόθεση και τους αθώωσε.
...

ΤΟ FAGARO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ 
 
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αβδήρων μας ενημέρωσαν για τα παρακάτω:
Ο Δήμος Αβδήρων σας προσκαλεί την Τρίτη 4 Ιουνίου στην παρουσίαση μιας πρότυπης αποδοτικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη γεωργία με την επωνυμία FIGARO. Στο Δήμο μας, βρίσκεται η πιλοτική καλλιέργεια του έργου, την οποία παρακολουθεί το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στον οικισμό Μαγικού, θα γίνει και επίδειξη του συστήματος τόσο στους εταίρους του έργου,  θα συμμετέχουν γύρω στα 35 άτομα, εκ των οποίων οι 25 θα είναι από άλλες χώρες της ΕΕ και το Ισραήλ, όσο και στους ενδιαφερόμενους τοπικούς φορείς.
Στις 12:00 της ίδιας ημέρας στον οικισμό Αβδήρων στην αίθουσα του κτιρίου  ‘’Αντιλογίας Δόμος’’ (κτίριο Αμερικάνου) θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος στους δημοσιογράφους, όπου θα παραστεί ο Δήμαρχος Αβδήρων με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΕΔ ΑΜΘ.
Η ηλεκτρονική αυτή εφαρμογή, η οποία  χρηματοδοτείται από  τη Γενική Διεύθυνση Έρευνας της ΕΕ, φιλοδοξεί να δώσει ακριβείς και ενημερωμένες προτάσεις άρδευσης για τη βέλτιστη χρήση του νερού και την παραγωγικότητα των καλλιεργειών.
Ενσωματώνει μια σειρά από υπολογιστικά εργαλεία, ώστε να παρέχει σε επίπεδο αγροτικής καλλιέργειας ένα σύστημα υποστήριξης αποφάσεων για τους γεωργούς.
Το FIGARO αποτελεί μια διεθνή σύμπραξη ενώ στο εταιρικό σχήμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αποτελεί τον  μοναδικό Εταίρο που προέρχεται από την Αυτοδιοίκηση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »