*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

SEE THROUGH

03 Απριλίου


*Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της 9 Μαρ 2013 τίθεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης η ημερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης –Απαντήσεις σε Καίρια Πρακτικά Ερωτήματα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης την 27η Απριλίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30πμ. – 1.00 μμ.
10.30-10.45 π.μ.: Χ. Σαμπάνης, Εισαγωγή  - προσφωνήσεις   
10.45 – 11.30: Χ. Σαμπάνης, Ο αυτοέλεγχος σακχάρου – πως, πότε και γιατί
11.30 - 12.15: Ι. Ζωγράφου, Νεότερα φάρμακα στο Σακχαρώδη Διαβήτη
12.15.- 13.00: Δ. Παπαδοπούλου, Το διαβητικό πόδι – τι πρέπει να προσέχουμε 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

…………

Η 1η του ΜΑΗ δεν είναι αργία, δεν είναι μεταφερόμενη γιορτή. Είναι απεργία!
To ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σε συμπαιγνία με τους μεγαλέμπορους για μεταφορά της πρωτομαγιάτικης αργίας την Τρίτη του Πάσχα. Η καταρχήν σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Ανάπτυξης για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς τη 2η μέρα του Πάσχα, γίνεται κατ’ εντολή, απαίτηση και εξυπηρέτηση της κερδοφορίας των μεγαλέμπορων.
Η 1η του ΜΑΗ δεν είναι αργία, δεν είναι μεταφερόμενη γιορτή.
Είναι απεργία!
Κατοχυρώθηκε ως αργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλο τον κόσμο στον αγώνα της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να την μετατρέπει σε μεταφερόμενη κινητή αργία. Είναι αδικαιολόγητη η μεταφορά της.
Καλούμε τo Eργατικό Κέντρο, τα σωματεία με αποφάσεις να υπερασπιστούν το χαρακτήρα της Πρωτομαγιάς. Να κηρύξουν 24ωρη απεργία την 1η Μάη.
Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ.

………….

Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε παραλία στο 9ο ΧΛΜ Αλεξανδρούπολης-Μάκρης.Το άτυχο θηλαστικό βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι και δυστυχώς δεν είναι μεμονομένο περιστατικό αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να "ξεβράζονται"  νεαρά νεκρά δελφίνια και σε άλλες παραλίες της Αλεξανδρούπολης αλλά και του Νομού Ροδόπης.

……………….

Σύλληψη δύο ημεδαπών στην Ορεστιάδα για κλοπή από Ιερό Ναό και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων
-Κατασχέθηκαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
Συνελήφθησαν στις 31-3-2013 το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 45χρονος και μία 30χρονη, κατηγορούμενοι για κλοπή και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων.    
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, προχθές (31-3-2013) το απόγευμα, αφαίρεσαν από Ιερό Ναό αφιερώματα πιστών, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

……………………

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το προσυνέδριο περιφέρειας Θράκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Θράκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Θράκη – Μεταναστευτικό - ΕΟΖ».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.
Εισηγητές ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος, η Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης, Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης.
Παραβρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γαβριήλ Αβραμίδης, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Σταυρούλα Ξουλίδου, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» Φίλιππος Τσαλίδης και η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »