*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

03 Απριλίου


WE ARE BACK with HOUSE MUSIC 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
Ένα PARTY με ΗΟUSE ρυθμό από νωρίς το απόγευμα ...!!
Ένα PARTY όπως τα παλιά αγαπημένα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ...!!
Ένα HOUSE και όχι μόνο PARTY .....!!
Το GLAMOROUS PROJECT σας παρουσιάζει :
WE ARE not ONLY HOUSE @ KΥΡΙΑΚΗ 24/3 @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
ΤΙΜΕ : after 18:00
Music | HOUSE | half hour surprise

…………….

Το cafe bar «EMBARGO» το ερχόμενο Σάββατο 6 Απριλίου, το βράδυ υποδέχεται την άνοιξη με ένα ξέφρενο πάρτι!
WELCOME SPRING!!
Άλλο ένα Σάββατο όλοι εκεί!!
Εισοδος: 5 ευρω

……………….

Μέσω της δισκογραφικής Season Of Mist κυκλοφόρησε ο καινούργιος δίσκος των Rotting Christ με τίτλο "Κατά τον δαίμονα εαυτού" (ή "Do What Thou Wilt"). Πρόκειται για το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ της μπάντας μετά το "Aealo" του 2010 κάτω από την επιμέλεια του Jens Borgen στο μιξάρισμα (Katatonia, Paradise Lost, Amon Amarth, Opeth).
Αρχές Απριλίου θα ξεκινήσει και το Ελληνκό Tour των Blacksters και η Ξάνθη θα είναι από τις πρώτες στάσεις της μπάντας στις 6 Απριλίου @ Πέτρινο Cafe Bar για την παρουσίαση του νέου τους Album "Κατα τον δαίμονα εαυτού" αλλά και για να μας κάνουν να σπάσουμε τους σβέρκους μας με όλες τις παλιές προσθήκες στο setlist και γνωστούς ύμνους των Rotting Christ!
Support Comes From :
Crossover,Above us The Waves & Fatal Death
Είσοδος : 10 Eur
Doors open 21:00

………….

Το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, με αφορμή το έτος Καβάφη, για τα 150 χρόνια από τη γέννησή του, διοργανώνει κύκλο ομιλιών για τον Κ.Καβάφη, σε συνεργασία με διδάσκοντες και φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.
Ο κύκλος ομιλιών ξεκινά στις 5 Απριλίου 2013, στις 8μ.μ. με ομιλήτρια την κ. Κοντογιάννη Βασιλική, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ. και θέμα: «Μικρή εισαγωγή στην ποίηση του Καβάφη».
Στον Κ. Π. Καβάφη θα είναι αφιερωμένο το έτος 2013 με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του Αλεξανδρινού ποιητή (1863 – 1933), όπως αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

…………..

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τέσσερα παιδιά. Ζούσαν σε μέρη διαφορετικά κι άκουγε το καθένα αλλιώτικα παραμύθια. Όταν μεγάλωσαν, συναντήθηκαν τυχαία σε μια κατασκήνωση παραμυθιού στη Ζάκυνθο. Άκουσαν πολλά λαϊκά παραμύθια από τον παραμυθά Δημήτρη Αβούρη κι έγραψαν και δικά τους.
Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 11.30 π.μ. θα αφηγηθούν κάποια από αυτά στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Ελάτε κι εσείς να τα ακούσετε, να συμμετέχετε κι ας γίνει το παραμύθι αφορμή να ζήσουμε όλοι καλύτερα!
Κυριακή 21 Απριλίου 2013, 11.30 π.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

……………….

Λογοτεχνικές αναγνώσεις στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με γενικό τίτλο: «Η νυχτερινή πλευρά του κόσμου – Το τραπέζι του Συγγραφέα»
Σημαντικοί συγγραφείς με κοινό χαρακτηριστικό, την Καβάλα, προσκαλούν το κοινό στα τραπέζια του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας για την παρουσίαση των τελευταίων ανέκδοτων έργων τους.
Ο Γιάννης Ατζακάς ανοίγει τον κύκλο των αναγνώσεων την Τετάρτη 3 Απριλίου, με το τελευταίο έργο από την τριλογία του Καβάλα, πόλη της δυστοπίας και των ονείρων (Διπλωμένα Φτερά, Θολός Βυθός, αδημοσίευτο άτιτλο μυθιστόρημα) Εκδόσεις ΑΓΡΑ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »