*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

12 Απριλίου

*Η «τσούχτρα» ξαναχτύπησε χθες κατά την συνήθη προσφιλή της συνήθεια, να θέλει να βάλει «ζιζάνια» σε μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις…
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, τι βλέπω χθες μπροστά μου; Τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη με το εκ Αλεξανδρούπολης αμόρε του και τον… Αντώνη Χειμωνίδη με τον οποίο τον έβαζε η «τσούχτρα» λόγω Band Symvant να σκοτώνεται!
-Μια χαρά λοιπόν και δύο τρομάρες τους είδα και τους δυο, αδίκως…χαίρεται!
……

*Την πήρε λοιπόν την άδεια τελικώς και μετά παρέλευση 2-3 ετών ο Τσέπελης για την πρώην «Αρχόντισσα», λόγω παλαιότητας του κτίσματος και σύμφωνα με έναν Νόμο που «ανακάλυψαν» οι κύριοι της Πολεοδομίας και οφείλει ο υπαρχηγός του Δημάρχου να εναρμονιστεί… καθότι θα πρέπει να κάνει κάτι..παρόμοιο!
-Πως ήταν λοιπόν η πρώην «Αρχόντισσα» την δεκαετία 60-70 και προσέξτε επακριβώς πεζοδρόμια, στέγη κλπ για να λάβετε μια γεύση….
……

*Τώρα αν αντί αυτού που βλέπετε, γίνει κάτι… εντελώς άλλο και ανάλογο φυσικά με τα γούστα του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ!
-Τα παράπονα στον πραγματικό… «Δήμαρχο» της πόλης! Δηλαδή τον κύριο Τσέπελη που όπως και επί ανακατασκευής Elisso Hotel, επιστατεί ο ίδιος όπως μαθαίνω, επί των εργασιών!
-Άρχοντα….! Όπως θά ‘λεγε και ο Φανουράκης…
……
(Αρίφογλου)
*Η επιστροφή του ασώτου Μάκη Αρίφογλου στην Ξάνθη λίαν συντόμως και χάρηκα πάρα πολύ, διότι επιτέλους θα χαρεί ολίγον και η ψυχή του Τόρη και της  Κωνσταντίνας, διότι τους είχε λείψει πολύ…
Έρχεται για να… ξαναφύγει μήπως;
……

*Με ενημερώνουν ότι στην Ξάνθη θεάθηκε χθες μοιράζων κάτι χαρτιά στα μαγαζιά, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικής αστυνομίας Γιάννης Τσεγγελίδης…
Δεν είχα φυσικά την τιμή να τον συναντήσω αυτοπροσώπως, μου γεννάται όμως η απορία…
-Αλήθεια τώρα που ο νυν αντιδήμαρχος επιστρέφει στους δικαιούχους καταστηματάρχες τα τραπεζοκαθίσματα που είχαν κατασχεθεί επί θητείας του… πως αισθάνεται!
Καθότι μηδενίζεται το… μεγαλειώδες (!) έργο του;;; Κι έτσι και του τραβήξουν καμιά μήνυση ή αγωγή, τότε είναι που θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει… αναζητώντας την… πανοπλία του για να κρυφτεί;
……

*Μαθαίνω ότι ο δαιμόνιος και ερωτικός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, που τυγχάνει μάλιστα και ειλικρινής φίλος μου από τα παλιά,. Θα εμφανιστεί τέλη Απριλίου στις τρομερές ΝΟΤΕΣ Χρυσούπολης που συνεχίζουν να εκπλήσσουν… με τα ονόματα που φέρνουν!

Προηγείται ωστόσο η Βιβή Μαστραλέξη που αύριο Σάββατο θα είναι και πάλι το μεγάλο αστέρι του μαγαζιού…
….
*Που καταντήσαμε λοχία… Η Ξάνθη των τεσσάρων κάποτε μπουζουκομάγαζων, να μην μπορεί να στηρίξει έστω ένα μαγαζί και οι Ξανθιώτες να μετακομίζουν στη Χρυσούπολη…! Έλεος… Θα μας κάνουν όλους… Κεσίσογλου στο τέλος!
……

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »