*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

09 Απριλίου


Ο Γιάννης Χατζόπουλος επιστρέφει μαζί με την ορχήστρα του, στην πόλη της Ξάνθης, για μία εμφάνιση στο νέο συναυλιακό χώρο στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στο Nostos Live.Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 22:30 σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα με το ροκ-έντεχνο πρόγραμμα του Γιάννη Χατζόπουλου από γνωστές επιτυχίες άλλα και δικά του αγαπημένα τραγούδια!
Μαζί του οι:
Γιάννης Κουλαουζίδης - Πλήκτρα & Φωνητικά
Κυριάκος Γεωργουδάκης - Τύμπανα & Φωνητικά
……
Συνεχίζονται οι αναγνώσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με γενικό τίτλο: «Η νυχτερινή πλευρά του κόσμου – Το τραπέζι του Συγγραφέα».
Σημαντικοί συγγραφείς και ποιητές με κοινό χαρακτηριστικό, την Καβάλα, προσκαλούν το κοινό στα τραπέζια του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας για την παρουσίαση των τελευταίων ανέκδοτων έργων τους.
Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, ο Διαμαντής Αξιώτης παρουσιάζει δύο διηγήματα από την υπό έκδοση συλλογή του.
Απόδοση κειμένων: Ελένη Ουζουνίδου, Παύλος Σταυρόπουλος και ο Ανδρέας Τσιαπτσιάδης. Μουσική επένδυση: Γιάννης Κανάκης
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
……
Παρασκευή 19 Απριλίου οι Active Member live στην Ξάνθη στο Lola Postmodern Bar.
Τα πρώτα 20 χρόνια για τους ACTIVE MEMBER ήταν - όπως τους αρέσει να τα αποκαλούν - η «πρώτη εποχή» τους. Τώρα γεμάτοι από στιγμές, την αγάπη του κόσμου, από εικόνες και, φυσικά, δράση σχεδιάζουν την επόμενη εποχή, τη «δεύτερη εποχή» τους.
Σας προκαλούμε να γλεντήσουμε για το αύριο με παρέα και νοιάξη.
ACTIVE MEMBER (B.D.FOXMOOR & SADAHZINIA)
……
WE ARE BACK with HOUSE MUSIC 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
Ένα PARTY με ΗΟUSE ρυθμό λίγο μετά αφού νυχτώσει ...!!
Ένα PARTY όπως τα παλιά αγαπημένα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ...!!
Ένα HOUSE και όχι μόνο PARTY .....!!
Το GLAMOROUS PROJECT σας παρουσιάζει :
WE ARE not ONLY HOUSE @ KΥΡΙΑΚΗ 24/3 @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
ΤΙΜΕ : 20:30
Music | HOUSE | half hour surprise |
Super ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ EVENT ★★
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ.....!! ΤΟ PARTY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ....!!
Επίσημος Χορηγός : NOS ENERGY DRINK
……
Η Alpha Bank, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, διοργανώνουν την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», διάλεξη με θέμα: «ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΘΡΑΚΗ».
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την Επιμελήτρια της Νομισματικής Συλλογής της Alpha Bank Δρ Δήμητρα Τσαγκάρη και περιλαμβάνει δύο μέρη: στο πρώτο μέρος, παρουσιάζεται μία σύντομη ιστορία της νομισματικής, καθώς και η εφεύρεση και η εξάπλωση του νομίσματος, ενώ στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζονται τα αρχαία νομίσματα της σημερινής Θράκης.
Σε ειδική προθήκη θα εκτίθενται αρχαία νομίσματα από τη Συλλογή της Τραπέζης.
………

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, σε  συνεργασία με την βραβευμένη CHEF  Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής  για τους μικρούς μας φίλους
Το Σεμινάριο του Απριλίου έχει θέμα: «Πασχαλινές δημιουργίες».
Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15
Έναρξη σεμιναρίου: 17:15. Λήξη: 18.15
Απαραίτητη προϋπόθεση:  αγάπη για τη μαγειρική, κέφι, καλή διάθεση, όρεξη και φαντασία!!!!!!! Και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την ποδιά σας!!!!!
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην Ξάνθη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »