*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!

03 Απριλίου


ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
*Επιμελητήρια, Εμπορικοί σύλλογοι και Ομοσπονδίες από το Κιλκίς μέχρι τον Έβρο, ΚΛΕΙΝΟΥΝ το δρόμο προς Εχίνο - Άγιο Κωνσταντίνο Βουλγαρίας!
Από το Κιλκίς έως τον Έβρο, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, Ομοσπονδιών και Εμπορικών συλλόγων, βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα  στις 7 το βράδυ σε ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Ξάνθης, με αντικείμενο τις κινητοποιήσεις και αντιδράσεις απέναντι στη "μάστιγα" του παραεμπορίου που τείνει να "κλείσει" επιχειρήσεις και μαγαζιά, αφανίζοντας στη κυριολεξία τους μικρομεσαίους στις περιοχές που έχουν γίνει διανοίξεις δρόμων προς την Βουλγαρία.
Στην σύσκεψη ακούστηκαν διάφορες εισηγήσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων που ολοκληρώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ και αποφασίστηκε από κοινού συντονισμός των κινητοποιήσεων και σε άγνωστη ημερομηνία που δεν θα την γνωρίζει η Αστυνομία (πριν από το Πάσχα...), να κλείσουν το δρόμο Ξάνθης-Αγίου Κωνσταντίνου Βουλγαρίας.
Τόσο η ημερομηνία όσο και η ώρα θα γίνουν γνωστά ακόμη και στα ΜΜΕ μετά την... κατάληψη του δρόμου και τις κινητοποιήσεις των επαγγελματιών και επιχειρηματιών που θα συμμετάσχουν σε αυτές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι άπαντες οι παρόντες, συγχάρηκαν το ΕΒΕ Ξάνθης για την πρωτοβουλία του και ιδίως τον Πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη που εδώ και καιρό, έχει σταθεί «μπροστάρης» σε αυτές τις προσπάθειες…
Σε δηλώσεις του στον «Μ» ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης τόνισε χθες με έμφαση ότι, «η υπομονή μας εξαντλήθηκε, αφανίζονται τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις μας, δεν πάει άλλο…το κράτος αποδείχτηκε δυστυχώς ΑΔΥΝΑΜΟ με τους μηχανισμούς του να σταματήσει το παραεμπόριο από την Βουλγαρία κα γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι πλέον να αντιδράσουμε, διότι πρόκειται για το ψωμί μας αλλά και την τήρηση της νομιμότητας…Θα κλείσουμε τον δρόμο, στέλνοντας το πρώτο δυναμικό μας μήνυμα στην Κυβέρνηση. Δεν αντέχουμε άλλο εμπαιγμό…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »