*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

Διαγραφή χρέους κατά ποσοστό 87.50%.

03 Απριλίου


«ΑΝΑΣΑ» από το Ειρηνοδικείο Ξάνθης σε υπερχρεωμένο νοικοκυριό της πόλης μας, τι δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Χατζησταμάτης
 Νέα δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Ξάνθης με την οποία διαγράφηκαν χρέη συμπολίτη μας συνολικού ύψους 100.811,33 ευρώ, δίνει «ανάσα» σε υπερχρεωμένο νοικοκυριό της πόλης μας.
Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του δικηγορικού γραφείου «ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ – ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ, Απόστολου Χατζησταμάτη που χειρίστηκε την υπόθεση, η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε έγγαμο 40χρονο στρατιωτικό, με άνεργη σύζυγο και δύο ανήλικα τέκνα, ο οποίος όφειλε συνολικά 115.211.33 €.!!!
Κατά την εξέταση της υπόθεσης το δικαστήριο εξέτασε τα πιθανά εισοδήματα του οφειλέτη και διαπίστωσε ότι δεν είναι εφικτή η αποπληρωμή των οφειλών που είχαν δημιουργηθεί προς τρεις συνολικά τράπεζες.
Με τη ρύθμιση που αποφασίστηκε από το Ειρηνοδικείο Ξάνθης το ποσό των 115.211,33 ευρώ που όφειλε ο 40χρονος μειώθηκε σε 14.400 ευρώ, χρήματα τα οποία καλείται να καταβάλει ο οφειλέτης σε βάθος 4 χρόνων, με μηνιαία δόση συνολικού ύψους 300 ευρώ.
Όπως διαπιστώνεται δηλαδή για μια άλλη φορά, η Δικαιοσύνη που αποτελεί το ΟΧΥΡΟ της Δημοκρατίας αλλά και της προστασίας του κοινωνικού συμφέροντος, λειτούργησε υπέρ των αδύναμων οικονομικά οικογενειών να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δίνοντάς τους δικαίωμα στη ζωή…σε μια μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »