*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

06 Απριλίου



Η ταβέρνα το «ΚΤΗΜΑ», στο 4ο χλμ Ξάνθης – Πόρτο Λάγος, μας περιμένει σήμερα Σάββατο να διασκεδάσουμε και να ταξιδέψουμε παρέα με τις μουσικές επιλογές του DJ Βασίλη Μπουζούρη, με πλήρες μενού και μια φιάλη κρασί ανά 4 άτομα στη μοναδική προσφορά 12 ευρώ / menu!
Για να κλείσετε τραπέζι τηλεφωνήστε στο 25410 21010.
Υπεύθυνοι καταστήματος Παναγιώτης και Τάσος Κουμουλίδης.

...

Κάτι καινούργιο ετοιμάζει η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ και αυτή τη φορά δεν θα είναι επιθεώρηση αλλά πρόζα... Και μάλιστα γνωστή κωμωδία, που ενδέχεται να βγει και σε καλοκαιρινή περιοδεία. Λεπτομέρειες προσεχώς, με την σημείωση ότι το έργο θα ανέβει πριν τον Ιούνιο ενώ θα γίνει οντισιόν για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή.
...

Μετά το 'The Christmas tour', εμφανίσεις σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη και τo event - σταθμό στην πορεία τους στο φετινό καρναβάλι με θεματολογία rock 'n roll-disco-Greek 60's, η μουσική ομάδα επιστρέφει στη σκηνή του Anokato που τόσο αγαπά δίνοντας όλο της τον εαυτό για την δική σας καλοπέραση για άλλη μία φορά!..
Ανανεωμένο πρόγραμμα, αυθεντικός oldie rock 'n' roll ήχος και υπέροχα cocktails σας περιμένουν αυτήν την  Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 στο AnoKato Bar εκπέμποντας μόνο αγάπη και θετική ενέργεια με στόχο τη δική σας διασκέδαση!..
Be there!..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το 2ο Ανταλλακτικό- Χαριστικό Παζάρι διοργανώνει την Κυριακή, 14 Απριλίου, η Ανοιχτή Συνέλευση Ορεστιάδας. Το “Παζάρι” θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο της Πρόκου, απέναντι από την κεντρική πλατεία της πόλης. Παράλληλα, θα γίνεται και συγκέντρωση ειδών προσωπικής υγιεινής, κυρίως, για τους 260, περίπου, κρατούμενους μετανάστες στο Κέντρο Κράτησης του Φυλακίου, καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε διάφορα είδη όπως σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά αλλά και σε ρούχα, παπούτσια, γραφική ύλη κ.α.
....

Tα Γυμνάσια 1ο,3ο,6ο και το Γυμνάσιο Πολυσίτου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης,το Λύκειο Ελληνίδων και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα
“Ανακύκλωση: η αναγκαιότητά της στην καθημερινή ζωή του πολίτη- από την γνώση στην πράξη”, το Σάββατο 13 Απριλίου και από ώρα 10:00 πμ έως 14:30 μμ στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης –Π των καπναποθηκών.
……
Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 7η Απριλίου 2013 από τις 08:00  έως τις 15:00 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης με θέμα :
H αρτηριακή υπέρταση και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία.
Κοινωνικοί Επιστήμονες και Νοσηλευτικό προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, της Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας και δομών του Δήμου Ξάνθης, θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με το ρόλο της πρόληψης, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές και θα μετρήσουν την αρτηριακή πίεση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »