*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

09 Απριλίου



*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο δημοφιλής d.j.Τόρης Παπαδήμας μιμείται τόσο πολύ τον… Σπυριάδη του Κύτταρο όταν παίζει μουσική στο Ελληνάδικο Διομήδειας, εκτός αν ο Κώστας μιμείται αυτόν!
Απολαύστε λοιπόν πως τον συνέλαβα την Παρασκευή το βράδυ λικνιζόμενο υπό τους ήχους του λαϊκού τσιφτετελιού, «σήκω χόρεψε κουκλί μου, να δω να σε χαρώ…»!
-Καλά βρε Τόρη δεν γνωρίζεις ότι ο Σπυριάδης είναι ένας και μοναδικός;
-Καθότι εκτός από d.j. είναι και ο mixer-στάς, για να μη ξεχνιόμαστε…
…..

*Και επειδή πολλοί μπορεί να αμφισβητήσουν το παραπάνω σχόλιό μου, δείτε και τον d.j. Κώστα Σπυριάδη, σε προγενέστερη φωτογράφιση… Δείτε σηκωμένα χέρια λοιπόν και βγάλτε συμπέρασμα!
……

*Η είδηση; Το περασμένο Σάββατο λοιπόν στο Ελληνάδικο Διμήδειας, είχε και σώου  μπαλέτο επάνω στα μπαρ από δύο σούπερ Κομοτηναίες φοιτήτριες (η Κωνσταντίνα και η Μαριάνα), που ανέβασε στα ύψη την αδρεναλίνη!
……

*Αποκλειστικό. Ποιόν όμως είδα στο Ελληνάδικο Διομήδειας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα σε μεγάλα κέφια;
Μα τον τρομερό εργένη και ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων Τάσο Νικολούζο! Και μάλιστα με μεγάλη παρέα…
……

*Η πιο καυτή είδηση του Απρίλη ωστόσο βγήκε στην φωτογραφία που βλέπετε, με την καυτή Ντίνα και τον Τόρη Παπαδήμα εν δράσει…
-Πάρε τηλέφωνο στον… διαιτητή!
(Το λαϊκόν άσμα που δονούσε την ατμόσφαιρα…).
……

*Μια αγάπη δεν πεθαίνει με έναν…χωρισμό στην… Αυστραλία! Αυτό το μήνυμα έστειλαν Γεωργία Ταστσόγλου και Γιώργος Κουμουλίδης με την φωτογραφία που έβγαλαν αποκλειστικά για τον «γύφτο»…
Η αποκλειστική είδηση;  Το τραγούδι της Γεωργίας «Σε μια άλλη αγκαλιά», στίχοι-μουσική ενορχήστρωση Μάριου Κιοσσέ,  έχει ήδη 11.600 χτυπήματα στο YOU TUBE!!!
Και η Πάολα ακόμη θα την ζήλευε…
…..

*Νέο αμόρε για τον τρομερό πρωταγωνιστή του Σουλεϊμάν Κυριάκο Κεσίσογλου; Πάντως θεάθηκε στο δημοφιλές ELIT (σημαίνει αφρόκρεμα…), με μελαχρινή ύπαρξη πολλών… σκουλαρικιών!
-Μια όμορφη Θεά, στα πόδια της ενταύθα ανδρικής «αφρόκρεμας»! Μαχιτεβράν με τα όλα της!
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »