*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Απριλίου

ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ «Βάπτισαν» το θύμα… ΤΟΥΡΚΟ & «καπέλωσαν» το συλλαλητήριο!

11 Απριλίου



*Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ… ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΖΟΥΝΕΪΤ ΣΕΡΝΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΝΗ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πριν αλέκτωρ λαλήσει, επαληθευτήκαμε για μια ακόμη φορά!
Ο λόγος για το περιβόητο συλλαλητήριο που διοργάνωσε ουσιαστικά ο κ. Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με τους μηχανισμούς του Τουρκικού προξενείου και την ατυχή συμμετοχή κάποιων κομμάτων και Φορέων που μάλλον δεν είδαν την πραγματική διάσταση του ξυλοδαρμού του 30χρονου μουσουλμάνο, αφού οι ΤΟΥΡΚΟΙ εκμεταλλευόμενοι ήδη για τους δικούς τους προπαγανδιστικούς σκοπούς τα  γεγονότα της πλατείας, ενώ το θύμα ήταν Πομακικής καταγωγής από την Πάχνη, τον «βάπτισαν» σε… ΤΟΥΡΚΟ ομογενή!
Φυσικά με τον τρόπο αυτό «καπελώνουν», χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα, τις κινητοποιήσεις του Σαββάτου, εμφανίζοντας για μια ακόμη φορά τον ξυλοδαρμό του 30χρονου μουσουλμάνου, ως κύρια αιτία το ότι, ήταν… «Τούρκος»!!!
-Συγκεκριμένα η περιβόητη και αυτοαποκαλούμενη Συμβουλευτική Επιτροπή «Τούρκων» Δυτ. Θράκης βγήκε χθες με επίσημη ανακοίνωσή της να καταγγείλει την… επίθεση κατά του… «Τούρκου» ομογενή Τζουνέϊ Σερντάρ, που ωστόσο είναι ΠΟΜΑΚΙΚΗΣ καταγωγής από την Πάχνη και όπως ενόρκως παραδέχεται στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια Ξάνθης, «επισκέπτονταν το στέκι τους και συμμετείχε στις πορείες των αναρχικών κατά της Χρυσής Αυγής» και όχι μόνο!!!
Πράγματα και θάματα δηλαδή και όπως αναμέναμε, η Τουρκία εκμεταλλεύεται πλέον πλήρως ένα απλό επεισόδιο δύο «ακραίων» ομάδων, για καθαρά δικούς της Εθνικιστικούς και διπλωματικούς σκοπούς!!!
Αυτό δηλαδή κατάφεραν οι… «ντουντούκες» και οι δηλώσεις στα «Τουρκοκάναλα!
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ
9 Απριλίου 2013
Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Τούρκος ομογενής μας Τζουνεϊτ Σερντάρ, το βράδυ της 29ης Μαρτίου 2013,στη Ξάνθη από τις σκοταδιστικές και ρατσιστικές – φασιστικές ομάδες, τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Οι ομάδες αυτές, οι οποίες προσδιορίζονται από τα ΜΜΕ, ως μέλη της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν τις φραστικές επιθέσεις και χειροδικίες τους, αναλαμβάνοντας το ρόλο του «αστυνομικού» ζητούν από τους περαστικούς ομογενείς μας όνομα και ταυτότητα, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να τους ασκήσουν πίεση.
Οι εν λόγω ενέργειες αυτών των ρατσιστικών και φασιστικών στοιχείων, δικαιολογημένα προκαλούν τρόμο και ανησυχία στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Οι συχνές επιθέσεις βίας που εκδηλώνονται από τις ομάδες αυτές, αντιμετωπίζονται με στενοχώρια από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους πολίτες που ζουν στην περιοχή αυτή. 
Η συμμετοχή των πολιτικών κομμάτων και εχεφρόνων ατόμων στην αντιρατσιστική και αντιφασιστική πορεία που διοργανώθηκε στη Ξάνθη την 6η Απριλίου 2013, αντιμετωπίστηκε με ευχαρίστηση ιδίως εκ μέρους της Μειονότητας.
Ως Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, καταδικάζουμε ενώπιον της κοινής γνώμης, κάθε είδους ρατσιστική, φασιστική και ναζιστική ιδεολογία, την βαριά και απαράδεκτη βία που εκδηλώθηκε κατά του ομογενή μας, κάθε επίθεση που στρέφεται κατά αλλοδαπών, αλλόθρησκων και διαφορετικής καταγωγής ατόμων που ζουν στην Ελλάδα, καθώς και κάθε ιδεολογία και δράση προς κατάλυση της δημοκρατικής τάξης και δηλώνουμε την επιθυμία μας για την έγκαιρη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.
Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας
Της Δυτικής Θράκης



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »