*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

Άλλα έχουν στο πρόγραμμα κι άλλα… προβάλουν! Το ΚΑΝΑΛΙ 6 αποκρύπτει εκ δόλου τα ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ & τις… «τηλεμάγισσες» από το ΕΣΡ!

04 Απριλίου


Ενώ συνεχίζει τις επί 3ωρο ΣΥΝΕΧΕΙΣ προβολές τους (χωρίς καμιά διακοπή), κερδοσκοπώντας σε βάρος εκατοντάδων τηλεθεατών, συκοφαντώντας το Xanthi Channel
*Ζητήσαμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους η «αφαίμαξη» των οικογενειών με τέτοιου είδους ΤΗΛΕΦΩΝΑ!

Κι όμως, αντί της σιωπής που στην περίπτωσή τους είναι… «χρυσός», οι άνθρωποι του ΚΑΝΑΛΙ 6 χθες από την εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» εξαπέλυσαν νέες συκοφαντίες κατά του Xanthi Channel, χωρίς φυσικά να λένε λέξη για την… ταμπακέρα!
Απειλώντας μάλιστα με νέες… αποκαλύψεις και απειλές, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ και θα συμβιβαστούμε…
Κύριος στόχος φυσικά των ανθρώπων του Κανάλι 6, η φίμωση των ανταγωνιστικών τηλεοπτικών σταθμών που δεν μιμούνται τις πρακτικές τους, προβάλλοντας «μαϊμού» τηλεμάγισσες (επί μία ώρα συνέχεια) και… ροζ τηλέφωνα με μηνύματα πορνό επί δύο ώρες συνέχεια!!!
-Με σκοπό φυσικά να συνεχίσουν να ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ασύδοτα σε βάρος του κοινού και των άμοιρων και ανύποπτων τηλεθεατών!!!
Μάλιστα αντί να σταματήσουν τις παράνομες προβολές τους, αφού όπως είναι γνωστό ζητήσαμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την «αποκάλυψη» των εταιρειών που κρύβονται από πίσω και τον τρόπο που διακινείται το χρήμα μεταξύ των δύο συμβαλλομένων αλλά και στο ΕΣΡ, γιατί θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους η «αφαίμαξη» των οικογενειών με τέτοιου είδους ΤΗΛΕΦΩΝΑ που στην ουσία εξαπατούν το ίδιο το κοινό, οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν, προκειμένου να κάνουν επίδειξη δύναμης!!!

ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Σήμερα ωστόσο αποκαλύπτουμε ένα νέο ντοκουμέντο! Το ΚΑΝΑΛΙ 6 λοιπόν επιχειρεί να «αποκρύψει» τις συγκεκριμένες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ του, αφού στο επίσημο πρόγραμμα του σταθμού δεν εμφανίζονται αυτές οι προβολές!!!  
Με απλά λόγια. Οι κύριοι του ΚΑΝΑΛΙ 6 στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού τους σταθμού και στην προσπάθειά τους να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ και το ΕΣΡ αλλά και τους τηλεθεατές, δημοσιεύουν άλλες εκπομπές από αυτές  που προβάλουν!
Και με πιο απλά λόγια….Το ΚΑΝΑΛΙ 6 αποκρύπτει εκ δόλου τα ΡΟΖ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ & τις… «τηλεμάγισσες» από το ΕΣΡ και τους Εισαγγελείς που όφειλαν να παρέμβουν γιατί με τον τρόπο αυτό γίνεται αφαίμαξη των οικογενειών (και κυρίως αυτών που έχουν μικρά παιδιά…).
Σήμερα λοιπόν συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις μας, δημοσιεύουμε και τα ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ «ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ» που μεταδίδονται επί 2ωρο στο συγκεκριμένο ΚΑΝΑΛΙ 6 κάθε βράδυ μεταμεσονύκτια από τις 02.00-04.00!!!
Και παράλληλα  το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού (που δημοσιεύουμε παραπλεύρως), που δείχνει ότι εκείνη την ώρα προβάλλουν δήθεν… ταινία ή βίντεο κλιπς!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
Στείλε ΝΑΝΑ 31 στο 54754
Μη χάνεις χρόνο… 909 200 6063
σταθ. 1,72 € / 1, κιν. 1,97 €΄/ 1΄
……..
Τηλεφώνησε τώρα… και κάνε παιχνίδι!
Από σταθερό και κινητό 909 192 1343
σταθ. 1,72 € / 1, κιν. 1,97 €΄/ 1΄
…….
Τηλεφώνησε τώρα…
909.9000.476
σταθ. 1,72 € / 1, κιν. 1,97 €΄/ 1΄
……..
ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ…
ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
901.500.1846
Χρέωση ΟΤΕ: 1,47€ / 1΄
Κιν.: 1,57 € / 1΄

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »