*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Φανοποιών – Βαφέων

30 Απριλίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σαββατοκύριακο το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Φανοποιών – Βαφέων που διοργάνωσε το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Νομού Ξάνθης «Ο Προφήτης Ηλίας».
Στο συνέδριο συμμετείχαν 150 σύνεδροι, επαγγελματίες του χώρου από όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και πολλοί ασφαλιστές και συνδιοργανώθηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, του Επιμελητηρίου Ξάνθης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ξάνθης.
Σκοπός του συνεδρίου ήταν η  ενημέρωση και η καταγραφή προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος, τα προβλήματα που δημιουργούνται στο κομμάτι της αποζημίωσης του συνεργείου από τις ασφαλιστικές εταιρείες και του τρόπου κλεισίματος των φακέλων από τα τροχαία ατυχήματα, η συζήτηση περί καταπολέμησης φαινομένων παράνομης λειτουργίας συνεργείων καθώς και άλλα καίρια ζητήματα.
Από τις αρχές το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης), ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης κ.ά.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »