*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

30 Μαρτίου


Σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής η γνωστή ερμηνεύτρια Ευρυδίκη θα δώσει μια μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «Εγώ η Edith και ο Elvis… το μπλε ταξίδι».
Το concept και η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου και συμμετέχουν επίσης και οι Σταύρος Νιφοράτος και Χρήστος Κωνσταντόπουλος.

………….

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης οι εκδόσεις ICON και ο συγγραφέας Ιωάννης Κάππος προσκαλούν τους δημιουργούς γραπτού λόγου (μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και άλλους επαγγελματίες) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου.
Πρόκειται για οδηγίες και συμβουλές από τον άνθρωπο που έχει συγγράψει μοναχός του περισσότερα από 50 βιβλία, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το Microsoft Word.

…………
Από τη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελληνων Ν. Ξάνθης η παρακάτω πρόσκληση:
Με ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου του κινήματός μας Πάνου Καμμένου στην Ξάνθη, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και ώρα 22:00, η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελληνων της Ξάνθης διοργανώνουμε βραδιά νεολαίας στο «Ελληνικόν»  ΓΗΠΕΔΟ ΑΟΞ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει
Ο Πρόεδρος της Νεολαίας Αν. Ελληνων Ν. Ξάνθης
Μπαρσεγιαννίδης Βασίλης

…………..

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 στις 9:00 μ.μ.
Καλό το ακουστικό, αλλά και λίγο κοπανίδι δεν είναι άσχημο.! Αφού ηρεμήσαμε μετά τον πανικό των καρναβαλιών με ένα ωραίο και διαφορετικό ακουστικό show, πάμε να θυμηθούμε τον χαμό που έγινε τον προηγούμενο Δεκέμβρη..!
Οι Universe 217 είχαν έρθει το 2011 στον χώρο της Γέφυρας, για ένα απίστευτο live αφού εκείνη την χρονιά είχανε βγάλει και τον δίσκο τους "Familiar Places". Με τον καινούριο τους δίσκο "Never" οι Universe 217 ξεκινάνε ένα νέο τουρ σε όλη την Ελλάδα, και η Ξάνθη δεν θα μπορούσε να μην είναι μια από τις στάσεις.
Μαζί τους οι Backyard's Finest που μας έκαναν να κοπανηθούμε μαζί με τους 1000mods και τους This is Nowhere τον Γενάρη στο αναγνωστήριο, με νέα δουλειά να δείξουν.

……….
Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, στις 20:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και οι εκδόσεις «Πατάκη», παρουσιάζουν στην Ξάνθη τον συγγραφέα κ. Κώστα Μελά και το βιβλίο του «Μικρά μαθήματα για την ελληνική οικονομία»
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Αν. Καθηγητή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Βασίλη Πανοσκάλτση.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κυριακή Οικονόμου.
Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

………….

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Χατζηστεφάνου, μέλη του QLS (Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών) αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά με έμπρακτο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τους γονείς των μαθητών τους, σας προσκαλούν σε ένα συνέδριο αφιερωμένο στις αξίες της γονεϊκότητας και του ρόλου του γονέα στη σύγχρονη εποχή, την Κυριακή 7 Απριλίου από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 1:30 μ.μ. στο ΕΒΕ Ξάνθης.
Με το διακριτικό τίτλο "γοΝΕΑ ΜΕΡΑ", το QLS σας προσφέρει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, ένα δυναμικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ομιλιών, μέσα από το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, να ενημερωθείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους, γνώσεις και πρακτικές που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας!
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Εξασφαλίστε τη δική σας θέση κάνοντας κράτηση!
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 28ης Οκτωβρίου 201, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2541063680.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »