*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

05 Μαρτίου


Η σέξι τηλεπαρουσιάστρια του μουσικού καναλιού MAD, Λάουρα Νάργες θα είναι η «Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2013»
Η Λάουρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ο πατέρας της είναι Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Δήλωσε συμμετοχή στο σόου χορού "So You Think You Can Dance" σε ηλικία μόλις δεκαεπτά ετών. Αρπαξε την ευκαιρία να διαγωνιστεί στη χώρα όπου πάντα ήθελε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Έχει παρουσιάσει εκπομπές στο μουσικό κανάλι MAD, έχει εμφανιστεί στα Mad Music Awards και πέρυσι ήταν το "κορίτσι" του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή "ΟΛΑ 12"., ενώ φέτος ξεχώρισε στο DANCING WITH THE STARS / ANT1

………..


Μία μοναδική Live βραδιά με Μαρία Τζελέπη και Βασίλη Βαξεβάνογλου, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου το «Ελληνάδικο» στη Διομήδεια Ξάνθης.
Έναρξη στις 23:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Να μη λείψει κανείς.
Ρεζερβέ: 6980 347317.

…………


Μία υπέροχη καρναβαλική βραδιά διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου το ξενοδοχείο Le Chalet με ζωντανή μουσική και καταπληκτικό μπουφέ.
Τιμή κατ’ άτομο 14 ευρώ.
Κάντε τώρα τις κρατήσεις σας για την τσικνοπέμπτη!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2541068511-15

…………….

TO KAΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ R&B PARTY ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....!!
WE PARTY...... WE LOVE RnB ... ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
Το απόλυτο PARTY... στο απόλυτο cafe bar της πόλης @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.... Hμέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και πάλι θα γίνει ο χαμός!!!
Super ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΕ ΜΑΣ ♔♔♔
Glamorous Project Presents: WE LOVE RnB party
Music | RnB | HOUSE |

……..


*To cafe-bar "Το Πέτρινο" είναι υπερήφανο που θα φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά σε μία υπέροχη βραδιά την Πέμπτη 7 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη).
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης, Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου, Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης, Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας.
Ώρα προέλευσης : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου 13 Ευρώ / 11 Ευρώ (για άνεργους και φοιτητές) με την επίδειξη ταυτότητας και του πάσο για φοιτητές και της κάρτας ανεργίας για ανέργους αντίστοιχα

…………………..


Βραδιά ταυτισμένη με την παράδοση... την Τσικνοπέμπτη στο Clochard!
Kοψίδια και ελληνική μουσική με τον Νίκο Νικολαϊδη στο μπουζούκι, τον Στέλιο Κολοβό στην κιθάρα και φωνητικά τον Δημήτρη Δημητρίου στα πλήκτρα αλλά και την Ανθή με την γλυκιά φωνή, την Γιώτα στα αναμμένα κάρβουνα και την Λίνα με την Σοφία σερβίροντας κόκκινο κρασί, θα τσικνίσουμε και θα χορέψουμε με ελληνικούς ρυθμούς που θα μας παίξουν οι "ΝΑΔΙΡ"... αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά!!!
Την Τσικνοπέμπτη στο Clochard!
Σας περιμένουμε.
Κλείστε έγκαιρα στο τηλ. 25410 25725

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »