*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαρτίου

Τρίτη ή Τετάρτη η απόφαση για την ΣΕΚΑΠ-Ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει τα ηνία...

25 Μαρτίου


Έφυγε ο Μπάμπης Αλτικουλάκης,, σε ηλικία μόλις 39 χρονών-Σήμερα (15.30) η κηδεία του 
Σε ηλικία μόλις 39 χρονών έφυγε από έμφραγμα ο Μπάμπης Αλτικουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, όλο ζωντάνια και όνειρα...
Ήταν πατέρας ενός παιδιού και διατηρούσε επιχείρηση με λέβητες στην οδό Μεσολογγίου. Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη σε όλη τη Ξάνθη, όχι μόνο γιατί ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό, αλλά και γιατί έφυγε τόσο νέος.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
.....
Σύλληψη 14χρονου στη Ξάνθη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη την 25/3/2013 πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 14χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατάστημα της πόλης, χωρίς όμως να τα καταφέρει.Τον τελευταίο καιρό έχουν υπεραυξηθεί τα κρούσματα κλοπών με δράστες ανήλικους ηλικίας 10-17 χρονών.
…….
Σύλληψη 19χρονου για κλοπή σε χωριό της Ροδόπης.
Συνελήφθη την 25/3/2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 19χρονος ημεδαπός, διότι, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν, από αγροτικό μηχάνημα (τρακτέρ), 45 λίτρα πετρέλαιο, ενώ αποπειράθηκαν επίσης να αφαιρέσουν ποσότητα πετρελαίου από έτερο όχημα. Στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν τρία πλαστικά δοχεία με τα αφαιρεθέντα λίτρα πετρελαίου, τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. 
....
Ανεύρεση πτώματος  την Κυριακή σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Ανευρέθη, την Κυριακή (24-3-2013) το μεσημέρι, σε παραλιακή περιοχή του Αρίστηνου Αλεξανδρούπολης, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, αφρασιατικής καταγωγής, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »