*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

Αβραμόπουλε, ΔΙΩΞΤΟΝ!

05 Μαρτίου


«Πρέσβης - πιόνι» της Τουρκικής προπαγάνδας ο άθλιος Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν RAHMAN MUSTAFAYEV -Γεύμα με «Ψευτομουφτήδες», Τούρκο Πρόξενο, Φαίκογλου, Τζεγκίζ Ομέρ και Δεδέ
*«Τουρκοσυναυλία» της Tunzale Agayeva στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ξάνθης και την ΦΕΞ στα πλαίσια των φετινών ΘΛΕ
*Πρώτη σειρά Τούρκος Πρόξενος και «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής, αποχώρησαν Μπάμπης Δημαρχόπουλος, Νίκος Φωτιάδης και πολλοί πολίτες!
ΣΕ άθλια προπαγάνδα του ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ υπέρ της (ΜΗΤΕΡΑΣ;) Πατρίδας Τουρκίας, εξελίχθηκε τελικά η ανθελληνική ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του Πρέσβη της στην Αθήνα RAHMAN MUSTAFAYEV, που θεωρείτια ως ο "εγκέφαλος" της προχθεσινής συναυλίας της τραγουδίστριας της συγκεκριμένης χώρας Tunzale Agayeva που υπόψη, ήρθε για πρώτη φορά στη Ελλάδα, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ξάνθης (ΘΛΕ) και το Κέντρο Πολιτισμού, με την γνωστή ΦΕΞ!!!
Η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα των Αζέρων, ήρθε εμφανώς με ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ στη Ξάνθη και  αντί να ερμηνεύσει τα τραγούδια της στη μητρική γλώσσα των ΑΖΕΡΩΝ ξεκίνησε  στα… Τουρκικά, ενώπιον του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κΜετέ, του "Ψευτομουφτή" Κομοτηνής κ.Σερίφ, "ψευτοίμάμηδων", του πρώην βουλευτή Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν, του Τούρκου Πρόξενου και φυσικά του συγκεκριμένου ΑΘΛΙΟΥ κυρίου που «κρύφτηκε» στις πίσω θέσεις του Αμφιθεάτρου (προτελευταία σειρά) δίπλα στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη όταν διαπίστωσε την έντονη αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου και των Ξανθιωτών.
Στην συναυλία που δεν κατόρθωσε να γεμίσει ένα αμφιθέατρο μολονότι η είσοδος ήταν ελεύθερη, έντονη ήταν η παρουσία εγκάθετων του Προξενείου, μελών της ΦΕΞ και του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, μειονοτικών, ο Πρόεδρος Αποστράτων κλπ Αλήθεια ποιος πλήρωσε το κόστος της συναυλίας), ενώ δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για τους οργανωτές της εκδήλωσης, Δήμο Ξάνθης (ΘΛΕ) και ΦΕΞ!!!
Και ειδικά φυσικά για την ΦΕΞ και συλλόγους απο αυτός, που ενισχύονται αδρά βέβαια από το ΚΡΑΤΟΣ (ΦΕΞ) και την Περιφέρεια, για τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, παράλληλα φυσικά με τα… SALSA αισθησιακά πάρτι που επίσης διοργανώνει ο συγκεκριμένος Πολιτιστικός σύλλογος και μάλιστα με κρασιά και είσοδο στις αίθουσές τους, ή στο LOLA club και το Elisso Hotel, εμποροποιώντας έντονα το Πολιτιστικό κίνημα και τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις…
Ερωτηματικά υπάρχουν και για τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που έκανε τον… άρρωστο και δεν εμφανίστηκε τελικά στο δημοτικό αμφιθέατρο όπου θα βράβευε μάλιστα και τον... Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα!!! Καθότι είχε προγραμματιστεί να του δώσουν μέχρι και… πλακέτα του κυρίου Μουσταφά μαζί με την ΦΕΞ!!
Ερωτήματα υπάρχουν επίσης και για τον αντ΄ αυτού Αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη που ενώ συνήθως αντικαθιστά παντού τον  Δήμαρχο κι η σύζυγός του είναι του διπλωματικού σώματος, «κρύφτηκε» την Κυριακή, ενώ όφειλε να ενημερώσει τον Δήμαρχο για τους «κινδύνους» που συνέτρεχαν μια μουσική εκδήλωση, να εξελιχθεί σε πολιτική και «φιλοτουρκική»…
Το γιατί το γνωρίζει ο ίδιος, αφού το πρωϊ ήταν βέβαια στην Δοξολογία της Του Θεού Σοφίας όπου μάλιστα λειτούργησε ο  τον νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμονας.
Στην συναυλία εμφανίστηκε τελικά ως εκπρόσωπος του Δήμου Ξάνθης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, που όταν είδε στις πρώτες θέσεις τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και τον "Ψευτομουφτή" Ροδόπης κ.Σερίφ μαζί με τους Ιμάμηδές, τον Τούρκο Πρόξενο και  του και γνωστά φερέφωνα του Προξενείου, αποχώρησε με το που η τραγουδίστρια, αντί να τραγουδάει στην μητρική γλώσσα των Αζέρων, άρχισε να τραγουδάει στα…ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!
Μετά από λίγο επίσης αποχώρησε έντονα οργισμένος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκος Φωτιάδης μαζί με άλλους πολίτες, λέγοντας με νόημα σε ρεπόρτερ μας: «Αντί η τραγουδίστρια να τραγουδάει στην μητρική γλώσσα των Αζέρων, τραγουδούσε Τούρκικα…Αυτό είναι απαράδεκτο! Φεύγω!»

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ-ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ
Ωστόσο η κατακραυγή για τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, ξεκίνησε από το μεσημέρι της Κυριακής, συνέφαγε σε «μυστικό» στη «Ξανθίππη»,εν μέσω των δύο Ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, αλλά και με την παρουσία του Τούρκου Πρόξενου στη Θράκη!!! Στο τραπέζι επίσης ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Δεδέ, ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Φαϊκογλου και ο ακραίος δημοσιογράφος της Miliet Τσεγκίζ Ομέρ κλπ Μάλιστα το γεύμα πλήρωσε το Τουρκικό Προξενείο.
Η ενέργεια αυτή, είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμος Ξάνθης να… αποσύρει και την πλακέτα που θα έδινε την Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, στον πρέσβη του ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ στην Αθήνα RAHMAN MUSTAFAYEV και να αναβληθούν οι χθεσινές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον Αντιπεριφερειάρχη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »