*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

02 Φεβρουαρίου


Άκουσον
Άκουσον
*Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, αθίγγανοι, στην Ξάνθη την Πέμπτης καθώς προσπάθησαν να κλέψουν τον ορειχάλκινο αγωγό του παλιού Υδραγωγείου, που δεν βρίσκεται σε λειτουργία αλλά σε κατάσταση εφεδρείας.
Οι επίδοξοι δράστες έσπασαν το αγωγό επιχειρώντας να τον κλέψουν, ωστόσο η Αστυνομία τους συνέλαβε τη στιγμή ακριβώς της δράσης τους. Το παλιό Υδραγωγείο της ΔΕΥΑΞ βρίσκεται στο 6ο χλμ Ξάνθης-Σταυρούπολης.
......
*Δύο άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Καβάλα, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, στα πλαίσια διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα κυπέλλου Καβάλας- Ολυμπιακού, για παράνομη κατοχή μαχαιριού και κατοχή – ρίψη κροτίδων αντίστοιχα, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Πρόκειται για έναν 35χρονο, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι, μήκους 21 εκατοστών και έναν 16χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε ρίψει στον αγωνιστικό χώρο τέσσερις κροτίδες. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για τους δύο δράστες θα αποσταλεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
......
*Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, Πηνελόπη Παπαϊωάννου τίθεται σε διαθεσιμότητα  σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που υπεγράφη στις 21.1.2012, όπως προκύπτει από έγγραφο του Αντώνη Μανιτάκη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.Για το θέμα αυτό είχε απευθύνει ερώτηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή καταγγέλλοντας «εξαίρεση ημετέρων από τις λίστες διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων
-Τους έχει αλλάξει τελικά τα φώτα η... Ραχήλ, κατά γενική ομολογία!
 ......


Την Ανατολική Μακεδονία επισκέπτεται από χθες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Χθες επισκέφθηκε το δημαρχείο Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη και στη συνέχεια, μέσω Κεραμωτής, πήγε στη Θάσο, όπου μίλησε σε εκδήλωση στο Καλογερικό (Λιμένα) και το βράδυ στη Δράμα. Σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 9 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα (ξενοδοχείο Εγνατία) και στις 10 θα μιλήσει σε προσυνεδριακή εκδήλωση, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, με θέμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.
…..

ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!
Ηλικιωμένος έπεσε από το Τζαμί και σκοτώθηκε στην Ηλιόπετρα!
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Ηλιόπετρας στην Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από το τζαμί της περιοχής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Όπως σημειώνει στο ThrakiToday.com ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης πρόκειται για έναν 65χρόνο ο οποίος κυνηγώντας περιστέρια τα οποία προσπαθούσε να απομακρύνει από την οροφή του τζαμιού κατέληξε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού σοκαρίστηκαν από το θέαμα.
Το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροψία - νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευλάλου.
…….

Αυτοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Τέσσερις έγκυρες δεσμευτικές προτάσεις για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης βρίσκονται στα "χέρια" της Αγροτικής Τράπεζας.
Έγκυρες δεσμευτικές προτάσεις από τέσσερις εταιρείες έλαβε η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ (υπό ειδική εκκαθάριση) στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πώληση πακέτου μετοχών της AE Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση στο ΧΑ.
Πρόκειται για τις εταιρείες:
- CRISTAL FINANCIERE SAS, μέλος του Ομίλου CRISTAL UNIOΝ.
- KRAJOWA SPOLKA CUKROWA S.A.
- LITEX COMMERCE JSC.
- SUNOKO d.o.o. Novi Sad.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αξιολόγηση των προσφορών συνεχίζεται.
......
Σύλληψη πλοιάρχου στην Αλεξανδρούπολη
Κατά τις πρωινές ώρες της 28 Ιανουαρίου το Δ/Ξ «EVIAPETROLI» Ν.Π.11358 κατέπλευσε στις εγκαταστάσεις της Aegeanoil στην Αλεξανδρούπολη για εκφόρτωση αμόλυβδης , πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.
Μετά το πέρας της εκφόρτωσης προέκυψε διαφορά 43.467 lt (12.767 αμόλυβδης, 16.525 πετρελαίου θέρμανσης και 14.175 πετρελαίου κίνησης).
Η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε από το τελωνείο για το συμβάν και μικτό κλιμάκιο με επιθεωρητή MOU της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης προέβη σε μέτρηση των δεξαμενών του πλοίου, όπου και δεν ανευρέθη υπόλοιπο φορτίο.
Μετά από επικοινωνία με την Εισαγγελική Αρχή εδόθη εντολή στο ΣΔΟΕ να προβεί στην σύνταξη δικογραφίας και ο Πλοίαρχος να προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
Επιπρόσθετα η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης θα επιμεληθεί τη διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου του Πλοιάρχου.
…....

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Φ.Α ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ:
Η Αστυνομία δίνει απαντήσεις, διαψεύδει και καθησυχάζει
Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας, που αφορά στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών (Κ.Κ.Φ.Α.) Παρανεστίου Δράμας, με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διευκρινίζονται- ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Στους μη νόμιμους μετανάστες, που φιλοξενούνται στο Κ.Κ.Φ.Α. Παρανεστίου Δράμας, παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα-περίθαλψη, από διάφορους Οργανισμούς και Οργανώσεις καθώς και από το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Κ.Κ.Φ.Α. Επίσης, ότι ειδικό συνεργείο καθαρισμού προβαίνει σε καθημερινή καθαριότητα των χώρων, όπου φιλοξενούνται οι μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις. Και διαβεβαιώνεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου έως και σήμερα, δεν έχουν εμφανιστεί επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »