*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

15 Φεβρουαρίου


*Σίγουροι όλοι θα ήθελαν να πάνε και να την δουν από κοντά... Κι έχουμε και λέμε...
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, στις 19:00, το βιβλιοπωλείο του «Ευγένιου Τζελέπη», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Καστανιώτη», παρουσιάζουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην καπναποθήκη «Π», την δημοσιογράφο-συγγραφέα κα. Αγγελική Νικολούλη και το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου».
.......
*Το βιβλίο, που είναι το πρώτο μυθιστόρημα της δημοσιογράφου, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που υπόσχεται να κρατήσει το αναγνωστικό κοινό σε εγρήγορση από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα.
......
*Το «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» εγκαινιάζει μια σειρά βιβλίων με ιστορίες εμπνευσμένες από την πολύχρονη εμπειρία της Αγγελικής Νικολούλη στο αστυνομικό μυθιστόρημα
......
*Πολύς ντόρος και πολύς θόρυβος... Γιατί αρνήθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα να γίνει «Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2013; Ποια όμως είναι η αλήθεια... πέραν των όσων ακουστήκαν!
Η απάντηση είναι απλή. Η Μπέτυ έχει παραστάσεις εκείνη την περίοδο.
......
*Συγκεκριμένα μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην συμπρωτεύουσα που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, η “Δευτέρα Παρουσία” ξεκινάει στη Αθήνα και στο Egomio στη Γλυφάδα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου!
Ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης και ο άνθρωπος ορχήστρα Manolo Vega παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σόου, ένα παζλ με πολλά αγαπημένα τραγούδια, σάτιρα, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και υπέροχες εκπλήξεις!
Η παρέλαση λοιπόν του Καρναβαλιού θα γίνει στις 17 Μαρτίου, ημέρα που η Μπέτυ έχει παράσταση κι έτσι ήταν αναγκασμένη να μη δεχτεί την πρόταση του Μανώλη Φανουράκη...
......
*Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προσκαλεί όσους δημότες επιθυμούν ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους,  να συνεισφέρουν στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές - Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2013  προσφέροντας εθελοντική εργασία .
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν  να το δηλώσουν  στο τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης τις ώρες  8.00-14.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στα τηλέφωνα 2541073640 και 2541022632.
……
*Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 12:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» και ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, παρουσιάζουν για τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, την ηθοποιό Έφη Βλαχογιάννη, να αφηγείται με ζωντάνια και συγκίνηση, αποσπάσματα του βιβλίου της Άννας Κονόμος από τις εκδόσεις Ποταμός και την Αnemon, «Η υπόσχεση».
Η εκδήλωση εντάσσεται στο αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, που διοργανώνουν το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» και ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης το τριήμερο 15 έως 17 Φεβρουαρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.
……
Το Τμήμα Ξάνθης «Πρωταγόρας 19» της ΑΧΕΠΑ Σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 21:00 μμ στο ξενοδοχείο «LE CHALET» στην Εκδήλωση κοπής Πίτας του Τμήματος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΩΒΟΣ          ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »