*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

Σεμνά & Ταπεινά

13 Φεβρουαρίου


*Πανηγυρικά αθώος χθες στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ο πρώην Αντιδήμαρχος Τοπείρου Χρήστος Φεταχίδης που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος σε μια μάλλον αστεία υπόθεση....
....
*Τι ακριβώς είχε συμβεί....Επί θητείας λοιπόν Αντιδημάρχου Φεταχίδη στον Τόπειρο τοποθετήθηκε από τον Δήμο στον οικισμό Τύμπανο ένα στέγαστρο σε στάση του ΚΤΕΛ σε σημείο που προϋπήρχε η στάση!
......
*Την μήνυση κατέθεσε κάτοικος του οικισμού Τυμπάνου , ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου μπροστά από αυτό είναι η στάση και τοποθετήθηκε το στέγαστρο και τελικά μετά από  πολύωρη ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο απάλλαξε των κατηγοριών τον Χρήστο Φεταχίδη που είχε υπεράσπιση τον δικηγόρο Θανάση Ξυνίδη.
......
*Τα δύσκολα δικαστήρια βέβαια ξεκινάνε από τέλη Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Δήμαρχο Τοπείρου και την αξιωματική αντιπολίτευση. Προηγούνται μάλιστα οι αγωγές του Δημάρχου κατά όλη της παράταξης Μίχογλου (20 Φεβρουαρίου) με τον Θανάση Ξυνίδη (εκπρόσωπος του ενάγοντα), απέναντι σε Στέργιο Γιαλάογλου, Πασλάκη, Καρολίδη και Πολυχρονιάδου. Χαμός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »