*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

16 Φεβρουαρίου


*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεργασία με την βραβευμένη Chef Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Το Σεμινάριο μαγειρικής ενηλίκων του μήνα Φεβρουαρίου έχει θέμα: «Μανιταρομαγειρέματα - Ιδιαίτερες συνταγές με μανιτάρια». Προσέλευση - εγγραφές: 17:00-17:15. Έναρξη σεμιναρίου: 17:15. Mετά τη λήξη του σεμιναρίου θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των εδεσμάτων που θα παρασκευασθούν συνοδεία κρασιού.
......
*Το cafe-bar «Το Πέτρινο» (Ύδρας 3-Ξάνθη), καινοτομεί ακόμα μια φορά και σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όλοι οι καφέδες (χωρίς αλκοόλ) 1,5 € , Ελληνικός καφές (μονός) 1 € και Σοκολάτα απλή 2€.
Από τις 2 το μεσημέρι και μετά Club Sandwich + Βαρελίσια Μπύρα (300ml) με 4€ και Τοστ + Βαρελίσια Μπύρα (300ml) με 3€.
Από τις 9 το βράδυ και μετά Όλα τα καραφάκια ρακόμελου (με γεύσεις), οινόμελου και τσίπουρου με 2€.
Ισχύει εκτός περιόδου αποκριών
EVERY HOUR IS HAPPY HOUR
.....
*Οι Koza Mostra έρχονται ξανά στην Ξάνθη!
Αυτή τη φορά με περισσότερη τρέλα!
Επιστρέφουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Lola PostModern Bar.
Το συγκρότημα του που έμπλεξε μοναδικά τη Balkan, με τη σκα, τη ρέγγε αλλά και τα ρεμπέτικα του Μεσοπολέμου.
Εν μέσω προετοιμασιών για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision για ένα και μοναδικό live!
Koza Mostra, live.
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Lola PostModern Bar.
Γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση και γέλια!
......
*Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00μμ. στην αίθουσα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Ξάνθης (οδός Χατζησταύρου 8). Επειδή χρειάζεται ενισχυμένη απαρτία η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00πμ. στην αίθουσα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Ξάνθης (οδός Χατζησταύρου 8) ασχέτως αριθμού παρουσιών.
ΘΕΜΑΤΑ
1. Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων 2012
2. Οικονομικός απολογισμός 2012
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Συζήτηση – έγκριση απολογισμών – απαλλαγή του Δ.Σ. Έγκριση προϋπολογισμού 2013
5. Διάφορα θέματα – Προτάσεις
Οι συνελεύσεις του Συλλόγου είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και είναι καλεσμένοι όλοι να παρευρεθούν (μέλη του Συλλόγου, κάτοικοι και Αρχές του Νομού, εκπρόσωποι Τύπου).
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης
Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης
......
*Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο Άγγελος Μουρβάτης μαζί με το συγκρότημα του «Ψυχή», θα παρουσιάσει ζωντανά στην Ξάνθη, στο LOLA Postmodern Bar το 6ο κατά σειρά album του με τον επίκαιρο τίτλο «Παραμύθι στην Χώρα των Ψεμάτων». Στα 14 χρόνια δισκογραφικής του πορείας, αποτελεί μια σταθερή αξία στην μουσική σκηνή της πόλης του, της Ξάνθης, αντιπροσωπεύοντας τον χώρο του ανεξάρτητου ελληνικού rock.
......
*Ο Άγγελος Μουρβάτης από το 1998 ως και σήμερα, υπήρξε αυθεντικός και εργατικός δημιουργός που ποτέ δεν σταμάτησε να παρουσιάζει διαχρονικά rock διαμάντια όπως: «Εικόνες νεκρές», «Ταξίδι στο φως», «Ο Τρελός με τα πύρινα μάτια», «Καλημέρα» κ.α. Σημαντικές στιγμές της καριέρας του είναι το instrumental album «Never Break a Window In the Winter» (2005) όσο και το αγγλόφωνο album «Love Is» (2007), όπου ξεχώρισε το ομότιτλο single παρουσιάζοντας μια διαφορετική πλευρά της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.
Ραντεβού την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στην Ξάνθη, με τον Άγγελο Μουρbάτη και το συγκρότημα του «Ψυχή» για να μας αφηγηθούν το «Παραμύθι στην Χώρα των Ψεμάτων» με έντονες rock διαθέσεις και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα!
LOLA Post modern Bar
Χασιρτζόγλου 07, 67100 Ξάνθη, Greece

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »