*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

14 Φεβρουαρίου


*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά τόση... «πίεση» και «καούρα» από κάποιους συνδικαλιστές της ΣΕΚΑΠ στον ειδικό εκκαθαριστή της ΣΕΚΑΠ κ.Μαράντο να «τελειώνει» με το θέμα της εταιρείας και να την (παρα)δώσει στον τουρκικό όμιλο SEΒΑ.
......
*Δηλαδή επί τόσους μήνες καθυστερεί η διαδικασία πώλησης της εταιρείας –για να μη πω 1-2 χρόνια- και ξαφνικά τόση μα τόση... «καούρα» να δοθεί στον Τούρκο να τελειώνουμε;
-Τόσο πολύ αρέσει ο... Σουλεϊμάν κάποιους στην ΑΤΕ και στην ΣΕΚΑΠ;;;
......
*Και βέβαια είναι δεδομένα τα τραπεζικά παιχνίδια αλλά και περίεργη λογική του ειδικού εκκαθαριστή κ. Μαράντου που και πριν δέκα μέρες περίπου ήταν έτοιμος να δώσει την ΣΕΚΑΠ στην Τουρκική SEBA και ευτυχώς δεν του πέρασε... την τελευταία στιγμή!
-Έχουν γνώση όμως οι φύλακες και γι' αυτό άλλωστε ο Ιβάν έκανε και την κίνηση-ματ!
......
*Θα συμβούλευα πάντως τόσο στους τραπεζίτες, όσο και στους «βιαστικούς» εργατοπατέρες και όχι μόνο, να κάνουν λίγη υπομονή και να μην έχουν τέτοια αγωνία, διότι η ΣΕΚΑΠ δεν είναι ιδιοκτησία και μαγαζάκι κανενός...
Ώστε να θέλουν να την «παραδώσουν» στους Τούρκους, αδιαφορώντας για όλες τις υπόλοιπες συνέπειες... Όπως καλό θα είναι να σταματήσουν ορισμένοι και τις προβοκάτσιες, γιατί έχει γίνει αντιληπτός ο διπλός ρόλος τους. Αυτά προς το παρόν.
.......
*Με καθυστέρηση ενός μήνα περίπου, ξεκίνησε από χθες το  πρωί η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου στη Ξάνθη.
Αναλυτικά θα δοθούν στη Ξάνθη 1,3 εκατ. ευρώ και αφορούν σε 2.400 δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων.
......
*Το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» της Τετάρτης, σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις γύρω από την περίεργη «ανοχή» του Δήμου Αβδήρων και κυρίως του Δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη απέναντι στις «αρχηγικές» τάσεις του Τσέπελη στο θέμα της νέας Διαδημοτικής Ύδρευσης των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων  με την φανατική μάλιστα στήριξη των Γιαννακίδη - Φώτη Καραλίδη...
Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι εδώ που φτάσαμε, μόνο με καθαρές θέσεις μπορεί να προχωρήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση...
Κι όχι με «συνεργασίες» που θυμίζουν διαπλεκόμενες λογικές... ώστε ένας καθαρός Δήμος (Αβδήρων), να μπαίνει συνέταιρος με έναν Δήμο που κατά τον Θανάση Ξυνίδη χρωστάει περίπου 12 εκατ. Ευρώ!!!
Κι άντε το να υπερασπίζεται την ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη ο Λάκης, μέχρι ένα σημείο είναι κατανοητό... Υπαρχηγός του είναι!
-Το να τον «εξουσιοδοτούν» όμως ως... «συνέταιρο» να ομιλεί αντ’ αυτών στα ΜΜΕ οι κύριοι του Δήμου Αβδήρων (Τσολακίδης και Παραστατίδης), σηκώνει πολύ συζήτηση!
......
*Αθώος ο πρώην Αντιδήμαρχος Τοπείρου Χρήστος Φεταχίδης στη χθεσινή δίκη για την στάση στους Τοξότες. Οι δύσκολες δίκες ωστόσο ξεκινάνε από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά ανάμεσα στον Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου και στην παράταξη Μίχογλου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »