*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

05 Φεβρουαρίου


Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping band έρχονται να παρουσιάσουν την νέα τους παράσταση με σταθερό τίτλο «Ένας Τρελλός», στο Café Bar “Το Πέτρινο”, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 22:30 ακριβώς!
Οι μουσικοθεατροπαρανοϊκοί Sleeping Band: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Δορλής, Στέλιος Πασχάλης, πάντα στο πλευρό του Αλκιβιάδη θα χαρίσουν γέλιο, κέφι και χαρά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ και σαρκασμό!
Κάθε παράσταση τους αποτελεί γεγονός που κάνει το κοινό να την μεταδίδει από στόμα σε στόμα!!!
Είσοδος : 10 ευρώ με κρασί
Ώρα Προσέλευσης: 22:00μ.μ
………..

Συνεχίζονται στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης τα Σεμινάρια Ορθόδοξης Θεολογίας, την ευθύνη των οποίων έχει ο π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης, Καθηγητής της Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης.
Το μάθημα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2013 θα έχει σαν θέμα τον Σουηδικό Κινηματογράφο.
Οι κύκλοι μαθημάτων θα πραγματοποιούνται ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00-20:00, στη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος (Καπναποθήκη «Π»).
…………..

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης φιλοξενεί για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που διοργανώνει ο Νασσίμ Σύριος, μηχανικός πληροφορικής – εκπαιδευτικός, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:00 μ.μ.
Προσκαλούμε όλους εσάς τους χρήστες του Διαδικτύου, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και ειδικούς να συμμετέχετε ενεργά καθώς μετά από σύντομη ομιλία και διαδικτυακή συνέντευξη με την ειδικό κ. Μαρία Γιαννακάκη - Δικηγόρο, θα ακολουθήσει ζωντανή συζήτηση.
Φετινό θέμα "Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας στους online κόσμους"
Φετινό μήνυμα - σύνθημα: "Σύνδεση με σύνεση!"
Oμιλητές: Μαρία Γιαννακάκη, Δικηγόρος - D.E.A., Χρήστος Καλτσίδης, μηχανικός πληροφορικής – εκπαιδευτικός, Νασσίμ Σύριος, μηχανικός πληροφορικής – εκπαιδευτικός.
…………..

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ» διοργανώνεται στην Ξάνθη από 27/2/2013 έως 3/3/2013. Το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της πρωτοπόρου στο θηλασμό γυναικολόγου και δασκάλας όλων μας Μιλένας που έφυγε από κοντά μας.
Το σεμινάριο διαρκεί 53 εκπαιδευτικές ώρες, περιλαμβάνει 38 εισηγήσεις (19 νέες), 2 στρογγυλά τραπέζια (2 νέα), 4 εκπαιδευτικές προβολές DVD (1 νέο), 3 διαδραστικές συνεδρίες ασκήσεων (3 νέες), ελεύθερες ανακοινώσεις και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας:  γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, γενικούς γιατρούς), μαίες, νοσηλευτές, διαιτολόγους, επισκέπτες υγείας, φυσικοθεραπευτές κ.α. Τα πρακτικά θα χορηγηθούν ηλεκτρονικά.
……….

Μεγάλες προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές σε πολλά προϊόντα στο PRAKTIKER Ξάνθης (στο Εμπορικό Κέντρο FLAMINGO) μέχρι και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.
««ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ» με λύσεις για όλα, φθηνά και υπεύθυνα», αναφέρει το διαφημιστικό φυλλάδιο προσφορών του PRAKTIKER το οποίο θα βρείτε σήμερα ένθετο μέσα στον «Μ».

Οι Εκδόσεις ΣΠΑΝΙΔΗ σας προσκαλούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 στην παρουσίαση του βιβλίου του  Πρέσβη Θεόδωρου Θεοδώρου με τίτλο: «Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη & οι Μειονότητες στην Ευρώπη    1923-2010».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
Το βιβλίο παρουσιάζουν: Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης,  Υπουργός Εσωτερικών και ο συγγραφέας.
-Την εκδήλωση συντονίζει ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.    

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »