*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

06 Φεβρουαρίου


*Αθώα πανηγυρικά χθες η πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Σοφία Καραγιαννίδου στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης.
Την υπεράσπισή της είχε ο δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης, ενώ μάρτυρας υπεράσπισής της κατέθεσε και ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης αλλά και η Βάσω Μεταξά που ήταν καταπέλτης στην κατάθεσή της.
.....

*Μάλιστα ο Θανάσης Ξυνίδης «υπενθύμισε» κι εκείνη την περίεργη «ιστορία» με την υπόθεση Μουρατίδη που κάποιοι προόριζαν ως....καλλιτεχνικό διευθυντή στο Φεστιβάλ Χατζιδάκι, αλλά κανείς από τους υπαλλήλους τότε δεν διαμαρτυρήθηκε...
.....

*Αθώο έκρινε ωστόσο στη χθεσινή δίκη το δικαστήριο και τον γνωστό μαέστρο της Χορωδίας Μανώλη Θεόδωρο που επίσης ήταν κατηγορούμενος στην μήνυση των υπαλλήλων και του Μουσικού διευθυντή κυρίου Χατζόπουλου.
.....

*Σημειώνω ότι από το δικαστήριο απουσίαζε ναι μεν η κ.Σοφία Καραγιαννίδου λόγω ασθενείας ήταν παρόν όμως ο σύζυγός της Θανάσης Πατσατζής, που δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την αθώωση της συζύγου του και το άγριο «κυνηγητό» που δέχτηκε και δέχεται γιατί ήθελε ν’ αλλάξει τα πράγματα και τα κατεστημένα...
Ο Θανάσης με την μεγάλη ψυχή...
......

*Στο καφέ μπαρ ΜΠΛΕ πήγε για λίγη χαλάρωση κι ένα ποτό πριν λίγες μέρες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος! Κι αν δεν με πιστεύετε, ιδού και το ντοκουμέντο!!!
....

*Ποια εντυπωσίασε τόσο τον Δημήτρη Σαλτούρο στο Μπλέ, όσο κι εμένα έναν ταπεινό...»γύφτο»; Μα η εκπληκτική και επί των δημοσίων σχέσεων....Λεωνόρα!
Ιδού και το ξανθό αστέρι που καίει πολλές....καρδιές όπως λένε οι «πηγές» μου!!
.....

*Και μια αποκαλυπτική φωτογραφία από τον χαμό στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο το περασμένο Σάββατο...
Γυναίκα ξανθιά ανάμεσα σε....δύο ανδρικές αγκαλιές!
....

*Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης που αποδεικνύεται πλέον περίτρανα το πάθος του για την Ξάνθη μας...
Κάτι μου λέει ότι λίαν συντόμως κινδυνεύει να γίνει και μόνιμος κάτοικος Ξάνθης, με το πάθος που τον διακρίνει για τη πόλη που γεννήθηκε... και μάλλον τώρα ζει, αφού αναγκαστικά πέρασε και περνάει τα περισσότερα χρόνια του στην Αθήνα..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »