*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

28 Φεβρουαρίου


*Στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του κ. Αλεξανδρής, καθώς φαίνεται ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Ξάνθη και ο νέος πρέσβης και διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Πιπερίγκος.
Με εντολή του οποίου ο γνωστός Σινίκογλου έδωσε λέει τις ευχές του στον νέο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα.
-Καλό του έκαναν ή κακό του Παντελεήμονα; Αυτό μάλλον δεν απασχόλησε κανέναν! Και κυρίως τον νέο πρέσβη.
……
*Θα ήταν ωστόσο αφελές να ρωτήσω τον εξαίρετο αυτό διπλωμάτη ποιος θα πληρώσει τις πρωτοσέλιδες ευχές του Σινίκογλου στο φιλικό του τύπο;
-Μάλλον τα… «πορτοκάλια» του Υπουργείου Εξωτερικών!
-Γι’ αυτό βλέπω τόσο «ανανεωμένο» τον τελευταίο καιρό τον Σινίκογλου… Οι «χυμοί» θα του κάνουν καλό! Λέτε;
……
*Τώρα το κατά πόσο τιμάει τον Παντελεήμωνα να του στέλνει τις δημόσιες ευχές του ο καταδικαστείς για πλείστα αδικήματα Σινίκογλου, που πλην του εαυτού του δεν εκπροσωπεί κανέναν άλλο στην Ξάνθη και κυρίως τη μειονότητα, αυτό είναι ένα ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν και οι αρμόδιοι του επί πληρωμή ευχητηρίου στις εφημερίδες.
……
*Πάντως το χρήμα μάλλον θα (ξανα)ρέει για να ξεκίνησε τις επί πληρωμή νέες ευχές του ο Σινίκογλου… εκεί που τον είχαν όλοι για «καθάρισμα»!
……
*Διπλωματικό κουίζ. Ποιόν ενταύθα «εκλεκτό» του στρατιωτικό (και ολίγον ΕΥΠ) πήρε μαζί του στη Γενεύη ο επιτυχημένος πρώην διευθυντής του γραφείου κ. Αλεξανδρής; Το σπίτι του οποίου, δίπλα στη λίμνη, θα ζήλευαν άπαντες για τη χλιδή και κυρίως τη θέα του;
Αυτό θα σας το πω μια άλλη φορά, αν και με τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα…
Αντίθετα θα «ζήλευαν» πολύ αυτήν την προτίμησε θα έλεγα εγώ!
……
*Μου είπαν ότι ο επί χρόνια γνωστός «νταβατζής» της πόλης (και των μαγαζιών πρωτίστως…), ξαναχτύπησε και μάλιστα δια του twitter ενώ ο αναιδής γνωρίζει ότι είμαι… Face-boy καθότι εκεί «γνωρίζω» και καμιά… «άμυαλη» που περισσότερο την συγκινούν τα όνειρα παρά το χρήμα της διαπλοκής!
……
*Τον ευχαριστούμε τον κύριο, αλλά κακώς «ιδρώνει» με το να μας απολογείται τόσο πολύ… ακόμη και καθυβρίζοντας όλους τους άλλους.
-Ούτως ή άλλως εμείς τον συγχωρέσαμε εδώ κι καιρό ακόμη και για τα κόμπλεξ του…
……
*«Αγαπήστε τους όπως είναι άλλωστε… τα ιδανικά δεν έχουν ανάγκη από αγάπη»! (Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ).
-Ας επιλέξει λοιπόν καλύτερο τρόπο ηθικής αυτοκτονίας!
……
*Και στο κάτω - κάτω της γραφής, δεν είναι «έγκλημα» το να βλέπεις «ζωντανούς-νεκρούς» να σου απολογούνται κάθε τόσο για την «ευκολία» με την οποία επί τόσα χρόνια ήξεραν να «μεταπηδούν» από την Χουντοδεξιά στην υποτιθέμενη αριστερά των «αυλικών»…
Time is money!
-Το κατανοήσαμε πλήρως… Δεν χρειάζεται κάθε τόσο να αυτό-επαναλαμβάνεται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »