*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ κατά του «Μ» και η ξεκάθαρη απάντησή της εφημερίδας μας -Σταματήστε να είστε «δίγλωσσοι»…

04 Φεβρουαρίου

Ψεύδεστε ασύστολα!

ΕΧΕΤΕ «ΠΟΛΥΤΕΛΗ» ΠΡΟΒΟΛΗ...
*Ουδέποτε μας στείλατε email σαν ΣΥΡΙΖΑ ή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ουδέποτε σας «περιορίσαμε» την έκφραση, ουδέποτε ΦΙΜΩΣΑΜΕ κάποιον... Έχετε «πολυτελή» προβολή απ’ όλους... και είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να παραπονιούνται!

Ή δεν μπορούν να ελέγξουν την γραμματειακή τους επικοινωνία, ή και πάλι λειτουργούν με «διγλωσσία», που αποτελεί σήμα πλέον κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του βουλευτή της κ. Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, όπως αποδείχτηκε με στοιχεία και στη στάση τους για το Αρδευτικό Έργο.
Με αρκετή λοιπόν έκπληξη, είδαμε στο δελτίο τύπου που κοινοποίησε στα τοπικά ΜΜΕ η συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αφορμή την επίσκεψη του Ανδρέα Ξάνθου στην περιοχή μας, να στρέφεται κατά του «Μ» στο διαβιβαστικό του, γράφοντας τα παρακάτω:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμά και δεν αποκλείει κανένα μέσο πληροφόρησης της πόλης μας.
Πάντα καλούμε όλο τον Τύπο της Ξάνθης στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Κάποιοι επιλέγουν να μην έρχονται, αλλά να κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ. Καλά κάνουν. Εμείς δεν θα απαντάμε με σχόλια και απλά δελτία τύπου. Δεν θα μπούμε στο παιχνίδι που θέλουν κάποιοι.
Θα ακολουθήσουμε την πορεία που λέει το πρόγραμμά μας και αυτό που ο κόσμος ζητά από μας. Η ορθή πληροφόρηση πέφτει στους δικούς σας ώμους.
Δεν ζητούμε καμμία επιείκεια. Ζητούμε την αντικειμενική άποψη και πληροφορία που δικαιούται να έχει ο πολίτης από ανεξάρτητους δημοσιογράφους.
Ο κόσμος κρίνει ποιοι είναι αυτοί που παίζουν  παιχνίδια. Άλλωστε είμαστε μια μικρή κοινωνία που γνωριζόμαστε καλά.  Οι καιροί αλλάζουν, οι πολίτες καταλαβαίνουν.
Ίσως κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν. Δεν πειράζει εμείς θα προχωρήσουμε και χωρίς αυτούς».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ»
1. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και κύριε βουλευτή, σταματήστε την «διγλωσσία» σας, όχι μόνο γιατί σας πήρε χαμπάρι ο Ξανθιώτικος λαός (και κυρίως η μειονότητα…) αλλά και γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και στον ίδιο τον προοδευτικό και αριστερό χώρο που υποτίθεται εκπροσωπείτε κι ακόμη δεν το έχετε αντιληφθεί.
2. Ισχυρίζεστε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμά και δεν αποκλείει κανένα μέσο πληροφόρησης της πόλης μας»...
-ΨΕΥΔΕΣΤΕ ασύστολα, διότι επί μήνες και η Συντονιστική επιτροπή αλλά και ο βουλευτής...
-Ουδέποτε μας στείλατε email σαν ΣΥΡΙΖΑ ή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ουδέποτε σας «περιορίσαμε» την έκφραση, ουδέποτε ΦΙΜΩΣΑΜΕ κάποιον... Έχετε «πολυτελή» προβολή απ’ όλους... και είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να παραπονιέστε!
3. Λέτε ότι «η ορθή πληροφόρηση πέφτει στους δικούς μας ώμους»....ξεχνώντας ότι επί μήνες «το Μέσον συγκεκριμένου ενταύθα δημοσιογράφου έχει αναχθεί σε... γραφείο τύπου του κόμματός σας, συκοφάντησε και εξύβρισε χωρίς λόγο  τους συντρόφους σας στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και δεν αποτολμήσατε ούτε καν να κρατήσετε αποστάσεις...! ΔΕΝ σεβαστήκατε ούτε καν τους συντρόφους σας από την δημόσια λοιδορία!
4. Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο κόσμος κρίνει ποιοι είναι αυτοί που παίζουν «παιχνίδια», γιατί τον κύριο Μετέ και τον κύριο Μάντατζη Τσετίν ή τον κύριο Χατζηγκενέ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός «που τους ενημερώνει για... ανύπαρκτες ενέργειές του, όπως πρόσφατα η στάση του για το θέμα των Ιμάμηδων και τα δήθεν δελτία τύπου που έστελνε όχι μόνο στα Τουρκόφωνα αλλά και ελληνόφωνα Μέσα...
5. Φυσικά ποτέ δεν διανοηθήκαμε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ σας, γιατί εκφράζουμε διαφορετικούς κόσμους αλλά και διαφορετικές αντιλήψεις... Με την αριστερά των σαλονιών και τους μοδάτους προοδευτικούς που κατά σύμπτωση «μετακόμισαν» από το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ στο κόμμα σας, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να συνταιριάξουνε τα ταξίδια μας...
-Εμείς δεν κοιτάζουμε κύριε Καλιαμπάκα και κύριε Χουσεϊν να τον διχάσουμε τον κόσμο....αλλά να τον ενώσουμε!
6.Και τέλος μια απλή συμβουλή... Κατεβείτε από το «καλάμι», πριν ακόμη γίνετε Κυβέρνηση και διαχειριστές της εξουσίας...
Π.Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »