*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Ο πολιτικός, ο Γ. Σιδηρόπουλος και η έκπληξη του Άρη...

14 Φεβρουαρίου


Έγραψε πάλι χθες ο Γιάννης Σιδηρόπουλος. Και ιδού η νέα έγκριτη αποκάλυψή του, χωρίς φυσικά ΚΑΝΕΝΑ όνομα, με αποκλειστικό σκοπό και στόχο φυσικά, να εμφανιστεί η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως... επαίτης, να ζητιανεύει...θέσεις αντιπεριφερειαρχών από τον πράσινο κύριο Γιαννακίδη!!!
 «Εντυπωσιακή είναι η πληροφορία που έφτασε στο XanthiPress.gr και έχει επιβεβαιωθεί.
Μετά την έντονη φημολογία γύρω από τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τη στήριξη που, πιστοποιείται από πολλές πλευρές, πως θα υπάρξει στην παρούσα παράταξη που διοικεί την Περιφέρεια,  ήδη υπάρχουν κάποιες κινήσεις ενόψει της επόμενης μέρας και κάποιοι ελιγμοί που επιδιώκουν «παράθυρο» στην εξουσία, εφόσον οι πιθανότητες για τα στελέχη της ΝΔ μειώνονται.
Πολιτικός της Ξάνθης, λοιπόν, όπως επιβεβαιώνεται, ζήτησε μέσω τρίτου, από τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη να είναι Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης στη θέση του Φώτη Καραλίδη. Η είδηση προκάλεσε ερωτηματικά στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη».
-Ένα όνομα έγκριτε Γιάννη...Όχι του πολιτικού, αλλά του μέσω... τρίτου που τον εκπροσώπησε! Πριν αρχίσεις να εισπράττεις το ένα πίσω από το άλλο βραβεία... αναξιοπιστίας! Περιμένουμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »