*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

Σεμνά και ταπεινά

15 Φεβρουαρίου


*Δουλειά δεν έχουν, άλλωστε οι περισσότεροι σπανίως δουλεύουνε (και δεν αναφέρομαι σίγουρα στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, αλλά στους γνωστούς εργατοπατέρες...), επιχειρούν κι από πάνω να μου κάνουν μαθήματα....δημοκρατίας!!!
.....
*Με τίτλο «ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !!»
, ο κουμπάρος του κυρίου Παυλίδη  Χαράλαμπος Ευστρατίου, και πολιτευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», σε ανακοίνωσή του για τα γεγονότα στο ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης, αντί μιας καθαρής και έστω σκληρής αυτοκριτικής, σπεύδει ως συνήγορος του Γαλανόπουλου να μου πει τι;
-Ότι... Κανένας συνδικαλιστής δεν έχει προσωπικά με τους πολιτικούς του Νομού μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά ούτε και με τους εκπροσώπους τους που βρισκόταν στην αίθουσα. Το πολιτικό σύστημα που υπηρετούν και εκπροσωπούν είναι που μας εξοργίζει!!!
-Πολιτικό σύστημα που ωστόσο όλους εσάς τους συνδικαλιστές σας είχε μέχρι σήμερα....στα πούπουλα και στην σαπίλα του, φέρεται όλοι σας βαριά την ευθύνη!
....
*Και με πιο απλά λόγια....Ο κόσμος τόχει τούμπανο ότι ο Γαλανόπουλος, πλην των κυρίων Τσαλίδη, Χατζηευαγγέλου, Γκορόγια (των κολλητών δηλαδή), δεν έχει αφήσει και κανέναν που να μου του έχει επιτεθεί σε προσωπικό επίπεδο λοιδορώντας τον..
Με πρώτο φυσικά τον Αλέκο Κοντό, δεύτερο τον Παυλίδη, τρίτη την Ευα και τελευταία και τον Δήμαρχο. Έλεος! Φτάνει πιά ο συνδικαλιστικός φαρισαϊσμός σας!
......

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »