*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Όνειρα θερινής νυκτός...!

14 Φεβρουαρίου


«Πανικός» Γιαννακίδη - Καραλίδη!
Χωρίς να τον κατονομάζουν, εμφανίζουν μέσα από τον Σιδηρόπουλο γαλάζιο πολιτικό να... εκλιπαρεί να πάρει την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και να «τρώει»... πόρτα!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ
*Το ΠΑΣΟΚ του 5% και ο «ευνοούμενός» σου, δεν μπορεί κύριε Ευριπίδη Στυλιανίδη να εκθέτει μια παράταξη, εμφανίζοντάς την να «ζητιανεύει» θέσεις αντιπεριφερειαρχών....

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!
Κύριε Γιαννακίδη και κύριε Καραλίδη, αφήστε τις κουτσομπολίστικες διαρροές και δώστε το όνομα του πολιτικού, άλλως με τον τρόπο αυτό, κάνετε προβοκάτσια σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας...

 «Πανικός» Γιαννακίδη - Καραλίδη! Το πράσινο «δίδυμο» που όλοι γνωρίζουμε πως κέρδισαν σαν συνδυασμός την Περιφέρεια με τις «μυστικές» συναντήσεις στο «Νατάσσα»με τον ΜΕΤΕ κλπ  και μάλιστα επί παντοκρατορίας ΠΑΣΟΚ, είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε θέση πανικού, για να «διαρρέει» στα φιλικά της ηλεκτρονικά Μέσα σενάρια και ειδήσεις που θυμίζουν περισσότερο φτηνό «κουτσομπολιό» με ίχνη προβοκάτσιας...
Χωρίς λοιπόν να τον κατονομάζουν, οι κύριοι αυτοί εμφάνισαν χθες κάποιον (;) Νεοδημοκράτη Πολιτικό μέσα από το Μέσον του στενού συνεργάτη και φίλου τους Γιάννη Σιδηρόπουλου να... εκλιπαρεί δια μέσω... τρίτου, να πάρει την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη και να «τρώει» τελικά... πόρτα!!!
-Τίτλος του υποτιθέμενου ρεπορτάζ του «έγκριτου» Γιάννη Σιδηρόπουλου:
«Ποιος πολιτικός ζητά να πάρει τη θέση του Καραλίδη και «τρώει πόρτα» από Γιαννακίδη;»
Το περίεργο της υπόθεσης;
-Αν κάποιος διαβάσει το ρεπορτάζ ψυχρά αναζητώντας την είδηση, θα διαπιστώσει ότι σε τελική ανάλυση, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ και ΖΗΜΙΑ μπορεί να προκαλέσει στον πράσινο Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, αφού το μόνο που κατορθώνει είναι να πολώνει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του, αφού «εμφανίζει» την φιλελεύθερη παράταξη με αντάλλαγμα την υποστήριξή της στο πρόσωπό του, να... επαιτεί και να εκλιπαρεί με ποσοστό 23% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, να «καπαρώσει» τη θέση του... αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης από τον Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του οποίου παίρνει δεν παίρνει 5%!!!

Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ποιος πολιτικός ζητά να πάρει τη θέση του
Καραλίδη και «τρώει πόρτα» από Γιαννακίδη;
Εντυπωσιακή είναι η πληροφορία που έφτασε στο XanthiPress.gr και έχει επιβεβαιωθεί.
Μετά την έντονη φημολογία γύρω από τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τη στήριξη που, πιστοποιείται από πολλές πλευρές, πως θα υπάρξει στην παρούσα παράταξη που διοικεί την Περιφέρεια,  ήδη υπάρχουν κάποιες κινήσεις ενόψει της επόμενης μέρας και κάποιοι ελιγμοί που επιδιώκουν «παράθυρο» στην εξουσία, εφόσον οι πιθανότητες για τα στελέχη της ΝΔ μειώνονται.
Πολιτικός της Ξάνθης, λοιπόν, όπως επιβεβαιώνεται, ζήτησε μέσω τρίτου, από τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη να είναι Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης στη θέση του Φώτη Καραλίδη. Η είδηση προκάλεσε ερωτηματικά στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη. Όπως σημειώνεται από τους ανθρώπους του Περιφερειάρχη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης θεωρείται ο στενότερος εκ των συνεργατών του Άρη Γιαννακίδη, κρίνεται ως ο πιο επιτυχημένος από τους 5 Αντιπεριφερειάρχες και είναι ο αναπληρωτής του Άρη Γιαννακίδη, κάτι που καθιστά αδύνατο το σενάριο αυτό.
Μπορεί στο πλαίσιο της συνεργασίας, να υπάρξει σκέψη για συμμετοχή της ΝΔ σε κάποιες Αντιπεριφέρειες αλλά  σε κάτι τέτοιο φαίνεται, από όσα αφήνουν να εννοηθεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ, πως η τελευταία Αντιπεριφέρεια που θα μπορούσε να αγγίξει, είναι αυτή της Ξάνθης, άρα κλείνει το δρόμο σε επίδοξους διαδόχους του νυν Αντιπεριφερειάρχη, με βάση όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Περιφέρειας.
Πάντως το πολιτικό παιχνίδι έχει δρόμο και οι παράγοντες της περιοχής, σε όλη την Περιφέρεια, θα πάρουν θέση ενόψει της συνεργασίας, που συζητείται έντονα και, κατά πολλούς, είναι δεδομένη.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ
Είναι βέβαια εμφανές ότι πίσω από τα τελευταία σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα ενισχυόμενα φιλικά ΜΜΕ του Περιφερειάρχη, σοβαρή ευθύνη έχει και ο νυν Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος όπως φημολογείται, είναι υπέρ των «συνεργασιών» Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ προκειμένου να επανεκλεγεί ο «εκλεκτός» του Άρης Γιαννακίδης, στον οποίο θεωρεί ότι οφείλει την τελευταία επανεκλογή του...
Στην περίπτωση όμως αυτή, ο κύριος Ευριπίδης από την ώρα που λειτουργεί με βάση τα προσωπικά του συμφέροντα, χωρίς μάλιστα καν να ρωτήσει τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, έχει μια και μοναδική λύση να συνεχίσει το διασπαστικό «έργο»του...
-Να παραιτηθεί από Υπουργός μιας Κυβέρνησης που παλεύει να σώσει τη χώρα και να παραμείνει κομματάρχης «παλαιάς κοπής» όπως τον χαρακτήρισαν προχθές και «ΤΑ ΝΕΑ»
Και για να μιλάμε πιο ξεκάθαρα...
-Το ΠΑΣΟΚ του 5% και ο «ευνοούμενός» σου κύριος Γιαννακίδης, δεν μπορούν κύριε Ευριπίδη Στυλιανίδη να εκθέτουν μια υπερήφανη παράταξη όπως η Ν.Δ., εμφανίζοντάς την να «ζητιανεύει» θέσεις αντιπεριφερειαρχών και τους πολιτικούς τους ως... γυρολόγους που ζητούν από τώρα μάλιστα μια θέση, χωρίς κανένα όραμα, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας...
-Παραιτήσου κύριε Ευριπίδη Στυλιανίδη από Υπουργός και έλα τότε να μιλήσουμε face to face για οποιαδήποτε συνεργασία προτείνεις... ώστε να πάρεις και τις απαντήσεις σου.
ΜΗΝ ξεχνάς όμως ότι είσαι Υπουργός και δεν μπορείς ακόμη και να ζητάς την «αναβολή των Περιφερειακών και δημοτικών εκλογών» μόνο και μόνο για να ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι!!!
Και επειδή στο «παζαρεύουν» οι ίδιοι μέσω του κυρίου Βενιζέλου, προκειμένου να στηρίξουν τις θέσεις τους...
-Καθαρές κουβέντες κύριε Στυλιανίδη. Δεν θα σου επιτρέψουμε να διαλύσεις για τα προσωπικά σου καπρίτσια την Νέα Δημοκρατία κι άλλωστε μετρήσαμε και τις προσωπικές σου δυνάμεις στις Περιφερειακές εκλογές του 2010, όπου «η πολιτική σου ανυπαρξία στον Νομό Ροδόπης στέρησε από τη Νέα Δημοκρατία ένα υψηλότερο ποσοστό που θα κέρδιζε κόντρα στους μηχανισμούς και στο ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΣΟΚ και τους 5 Νομούς της Περιφέρειας!!! Να σου θυμίσουμε τι πήρε ο συνδυασμός του Γιώργου Παυλίδη στον Νομό Ροδόπης στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 χάρις στην... υποστήριξη και καταξίωσή σου από το λαό της Ροδόπης; Έχοντας μάλιστα την στήριξη και του κυρίου Ιλχάν;
Ποσοστό μόλις 30.6%, έναντι 56.35% του κυρίου Γιαννακίδη...

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Κι εσείς... Κύριε Γιαννακίδη και κύριε Καραλίδη, αφήστε τις κουτσομπολίστικες διαρροές και δώστε το όνομα του πολιτικού και του... τρίτου που μεσολάβησε σε σας και του δείξατε... “πόρτα», άλλως με τον τρόπο αυτό, κάνετε προβοκάτσια σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και είστε αναξιόπιστοι...!
-Προσβάλλοντας μια παράταξη, στελέχη της οποίας εμφανίζονται ως... επαίτες να ζητούν μια θέση υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και να τους δείχνετε... πόρτα (!). Κι όλα αυτά πριν ανοίξουν καν οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα για μια τέτοιου είδους συνεργασία...!
Εκτός αν όλα αυτά όπως πολύ σωστά σας απάντησε χθες από την «Ανοιχτή γραμμή» ο Γιώργος Παυλίδης, είναι «όνειρα θερινής νυκτός…» ή άλλως, «ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!».
Και όλα αυτά περισσότερο θυμίζουν ένα κακό... ανέκδοτο, όπως σας απάντησε και ο Κώστας Ζαγναφέρης.
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »