*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

22 Φεβρουαρίου


*ΑΞΙΟΣ! Νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής ο ημέτερος Παντελεήμων Μουτάφης και οι καμπάνες χθες χτύπησαν χαρμόσυνα σε όλη τη Πόλη.
-Η Ξάνθη χάνει έναν Άξιο Πρωτοσύγκελο και η Θράκη κερδίζει έναν Άξιο Ιεράρχη.
......
*Να ευχαριστήσω φυσικά φίλο μου γιατρό που στις 12.20 πριν ξεκινήσω χθες την εκπομπή μου (Ανοιχτή γραμμή), μου είπε ότι «κατά τις 99.5% νέος Μητροπολίτης θα εκλεγεί στις 1.30 σήμερα το μεσημέρι από την Ιερά Σύνοδο ο μικρός Παντελεήμων, διότι έπεσε απόλυτα διάνα στις προβλέψεις και πληροφορίες του.
Οφείλω να του βγάλω το καπέλο διότι έπεσε απόλυτα στην πρόβλεψή του.
......
*«Φαρμακερό» πράγματι το tweets του Θανάση Ξυνίδη για τους Ανέστη Καλλιγά και Γιάννη Σιούτα την Τετάρτη το μεσημέρι (απεργία γαρ οι δικηγόροι οπότε είχε χρόνο..)  που τον κατηγόρησαν για την απουσία του από την Προσυνεδριακή του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή στο «Νατάσσα» και η συνέχεια αναμένεται με «συντροφικό» ενδιαφέρον.
.......
«Ένας αστείος συνταξιούχος από τα 45 με επέπληξε γιατί δεν πήγα στη συνέλευση του Πασοκ, σόρυ δούλευα για να πληρώνεσαι τεμπέλη».
«Α ναι με μάλωσε που δεν πήγα στο Πασοκ και ένας Βλάχος που ήθελε να γίνει νομάρχης για να έχει γραμματέα, μερσεντές και τζάμπα κινητό, logic».
......
*Και τα «καρφιά-μαγεία» για τον Βαγγέλη Βενιζέλο το ίδιο απόγευμα γύρω στις 4.30
«Μαγεία ιδέα ο πρόεδρος, κάθε μέρα θα γυρνά ένας άσωτος για να σφάζει και να τρώει έναν μόσχο σιτευτό κάθε φορά». «Ο Βενιζέλος καλεί και την κουτσή Μαρία σε συζήτηση για την κεντροαριστερά αλλά ξέχασε να καλέσει τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που δεν τον «αγαπάνε».
-Σύντροφοι αγαπάτε αλλήλους...
.......
*Υποψήφιος σύνεδρος εν όψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει ο δυναμικός και σταράτος (σε πολλές περιπτώσεις) συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης που σε αντίθεση με πολλούς συντρόφους του, όχι μόνο δεν «μετακόμισε» στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά παρέμεινε σταθερός και καθαρός στις πολιτικές θέσεις και ιδέες του.
Στα δύσκολα άλλωστε φαίνονται αυτοί που αγαπάνε το ΠΑΣΟΚ! Κι όχι μόνο όταν είναι εξουσία...
......
*Γεννητούρια είχε χθες το πολιτικό γραφείο του Αλέξανδρου Κοντού και οι θερμές μας ευχές στην Γιώτα.
Άριστος οιωνός και γούρι και για τον πρώην Υπουργό...
.......
*Τι «κουσούρι» κι αυτό να μου απαντάει και να επιχειρεί να με «διαψεύσει» ο βουλευτής του κυρίου Καλιαμπάκα Χουσείν Ζεϊμπέκ δια του... κυρίου Σιδηρόπουλου!!!
-Τι τον «ενόχλησε» αυτή τη φορά; Το ότι αποκάλυψα ότι όταν οι συνδικαλιστές της ΣΕΚΑΠ του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο ραντεβού με τον ειδικό σύμβουλο της παλιάς ΑΤΕbank κ. Μαράντο κι αυτός τους απάντησε, «δεν μ’ αφήνει το κόμμα»!!!
......
-Προς τι λοιπόν η διάψευση του «Μαχητή»; Να διαψεύσει τους συνδικαλιστές της ΣΕΚΑΠ που είχαν το θάρρος να τον ξεσκεπάσουν ευθέως! Κι όχι εμάς..
......
*Και στο φινάλε. Φίλε Χουσεϊν, σταμάτα επιτέλους αυτό το «παραμύθι»...
Άλλα να λες στον Μετέ και στον Τσετίν κι άλλα στη μειονότητα..
Άλλα στους συνδικαλιστές κι άλλα στον Σιδηρόπουλο...
Έλεος! Φτάνει... Σε λίγο μόνο ο... Καλιαμπάκας πλέον θα σε πιστεύει! Κι ο... Δεδέ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »