*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

ΑΦΕΡΙΜ, ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

27 Φεβρουαρίου


Ο αξιότιμος κ. Σεμπαϊδήν Καραχότζα, στέλεχος του Κανάλι 6 και της «Τόλμης» ξαναχτύπησε όπως διάβασα στο  προσωπικό του ιστολόγιο, γράφοντας τα παρακάτω που ομολογώ ότι με εξέπληξαν, διότι αμέσως ο νους μου πήγε σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Διαβάστε λοιπόν επακριβώς τι έγραψε:
«Κοίτα να δεις τι μπορεί να μάθει στα καλά καθούμενα ο άνθρωπος. Πληροφορίες, ομολογώ μη επιβεβαιωμένες, αναφέρουν ότι συνάδελφοι δημοσιογράφοι από τη Θράκη και ενδεχομένως από την Ξάνθη ονειρεύονται μια έδρα στη βουλή. Αυτό προφανώς δεν είναι κακό αφού όλοι μας έχουμε κάποιες φιλοδοξίες. Το θέμα είναι πως σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, χρησιμοποιούν πρώτα το βήμα που τους δίνει το επάγγελμα τους ώστε να γίνουν γνωστοί στο κοινό κι ύστερα σκοπεύουν κα είναι υποψήφιοι με την παράταξη που έτσι κι αλλιώς τόσο φανερά και δημόσια υποστηρίζουν σε σημείο πλέον που να μη θεωρούνται δημοσιογράφοι αλλά πράκτοροι της παράταξης με την οποία ονειρεύονται να γίνουν βουλευτές. Ξαναλέω για άλλη μια φορά πως οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες αλλά αν όντως ισχύουν τότε ντρέπομαι που εδώ και μια πενταετία ασχολούμαι με αυτό το μπουρδέλο που λέγεται δημοσιογραφία»
-Ποιοι κύριε Καραχότζα είναι οι...πράκτοροι και ποιοι σε έκαναν να ντρέπεσαι που επί μια 5ετία ασχολείσαι με το μπουρδέλο που λέγεται δημοσιογραφία; Μπορείς να μας το κάνεις πιο λιανά; Και πιο ξεκάθαρα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »