*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Αυτό το έργο θέλει να...προβάλει ο Τσέπελης!;

23 Φεβρουαρίου


ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!
Μετά το πρωτοσέλιδο της 16/2/2013, πήγαν μάζεψαν τα σκουπίδια από τις γεωτρήσεις και τα πέταξαν λίγα μέτρα πιο...μακριά!
ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ
*Κι έχει παράπονα από τον Δήμαρχο ότι δεν τον
αφήνει να προβάλει το...έργο του στα φιλικά του ΜΜΕ!
Με μειδιάματα βεβαίως διαβάσαμε στην «Τόλμη» της «παρέας των δημοσιογράφων» (Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013)-όπως αυτοαποκαλούνται- το παρακάτω σχόλιο της εφημερίδας για τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσεπελη:
«Ξεκάθαρος ο Μανώλης Τσέπελης στη συνέντευξή του, αφού είπε για όλα όσα έχουν γίνει και προγραμματίζονται να γίνουν στη ΔΕΥΑΞ –πράγματι διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν τεράστιες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια- άφησε και το παράπονό του να βγεί, λέγοντας ότι ο Δήμαρχος δεν έχει εκμεταλλευτεί όλο αυτό το έργο για την προβολή της δημοτικής αρχής!!!
(Σ.Σ. Με πιο απλά λόγια, να πληρώσουν η καταχρεωμένη ΔΕΥΑΞ και ο Δήμος όπως κάνουν άλλοι Δήμαρχοι για να… «ενισχυθούν» τα ΜΜΕ που τον λιβανίζουν...!).
ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ...
Διαβάζοντας λοιπόν το παραπάνω σχόλιο, κάναμε κάτι απλό μετά το πρωτοσέλιδο της 16/2/2013 για τις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΞ  μέσα στον σκουπιδότοπο του Δροσερού!!!
Ξαναπήγαμε να δούμε αν άλλαξε τίποτα.... και ξαναφωτογραφίσαμε την περιοχή!
Και ω του θαύματος, τι βρήκαμε και πάλι λέτε; Ότι πήγαν στον χώρο μετά το δημοσίευμά μας κάποιοι εργάτες του Δήμου και απλά πήραν τα...σκουπίδια και τα μετάφεραν 10 μέρες πιο εκεί!!!
Ιδού η εικόνα λοιπόν και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013... Πόσο καθαρό νερό πίνουμε, αφού με τη βροχή όλη αυτή η ΒΡΩΜΙΑ από αυτό το σκουπιδαριό,
κατακάθεται μέσα στη γεώτρηση;  Και τι τελικά ΝΕΡΟ πίνουν οι δημότες των περιοχών αυτών...;
Και ξαναρωτάμε.
-Τι κάνει η παράταξη του κυρίου Πούλιου στα περί...διαφήμισης του έργου του Τσέπελη; Γιατί συνεχίζει και σιωπά;
-Τι κάνουν οι κύριοι Ανταμπούφης και Κολλάρος;
-Τι λένε οι συνέταιροι του Τσέπελη στον Δήμο Αβδήρων;
Και απλά ξαναρωτάμε την αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα και τους κυρίους της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
-Θα εμπιστεύονταν αυτό το ΝΕΡΟ για τους ίδιους και τα παιδιά τους;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΩΛΌΓΟΙ...!

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Γεωλόγος με τον οποίο μιλήσαμε μας είπε ότι «θεωρητικά αλλά και πρακτικά υπάρχει περίπτωση τα ΒΡΩΜΙΚΑ νερά από έναν σκουπιδότοπο ή τον «ρυπασμέν Κόσυνθο  να φτάσουν μέχρι το επίπεδο του υδροφόρου ορίζοντα απ’ όπου αντλείται από τις συγκεκριμένες γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΞ. Διότι μετά την ανθρώπινη παρέμβαση στο γεωλογικό υπόβαθρο το οποίο σχηματίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, αυτή μπορεί να δημιουργήσει νέα γεωλογικά δεδομένα (π.χ υπόγειες κατακριμνήσεις και αλλαγές στον υδροφόρο ορίζοντα. Και συγχωνεύσεις των υπόγειων υδροφόρων... ως συγκοινωνούντα δοχεία!) Επομένως η ΔΕΥΑΞ θα πρέπει να μας αποδείξει ότι δεν συμβαίνει αυτό...
-Ωστόσο εμείς ως καταναλωτές αυτό το απαιτούμε και το ζητούμε... Και θέλουμε η απάντηση να είναι ξεκάθαρη!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »