*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Φεβρουαρίου

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! 19.300 Ευρώ στην εκδότρια του «Εμπρός» Ελένη Διαφωνίδου & Σία ΚΕΚ Πρωταγόρας!

01 Φεβρουαρίου


Μπορεί ο κύριος Τσέπελης να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και μπορεί η εφημερίδα «Εμπρός» να κινείται τόσα χρόνια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε πλείστες δημοτικές εκλογές, να πολέμησε λυσσαλέα τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιαίδη...
Ωστόσο όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα...
Ο Υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης λοιπόν και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, με ΟΜΟΦΩΝΗ μάλιστα απόφαση όλων των μελών του Δ.Σ. (και των κυρίων δηλαδή Δημήτρη Βορίδη και Παντοκράτορα Αστέριου), ενέκρινε παραμονές την έκδοση τιμολογίου ποσού 19.300 Ευρώ στην εκδότρια του «Εμπρός» Ελένη Διαφωνίδου & Σία ΚΕΚ Πρωταγόρας, τιμολόγιο ποσού 19.300 Ευρώ!!!
Ερευνούμε βεβαίως πιο αναλυτικά όλη την υπόθεση και θα επανέρθουμε σύντομα, ωστόσο δημοσιεύουμε αυτούσια όλο το απόσπασμα της συγκεκριμένης συνεδρίασης, υπενθυμίζοντάς ότι εδώ και μήνες εκκρεμεί ερώτημά μας στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για τις οικονομικές σχέσεις και συνεργασίες της ΔΕΥΑΞ με τα ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης. Και απάντηση δεν πήραμε μέχρι σήμερα... σε παράβαση κάθε αρχής διαφάνειας!!!

ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΑΔΑ: ΒΕΙΨΟΡΥ7-Λ6Β
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Από το 15o πρακτικό συvεδρίασης τoυ Διoικητικoύ Συμβoυλίoυ της Δημoτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Απoχέτευσης Ξάvθης Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 222 / 2012
Π Ε Ρ I Λ Η Ψ Η : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΣΟΥ 19.300,00 € ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΑ.
Στην Ξάνθη σήμερα 21/12/2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 μ.μ, στα Κεvτρικά γραφεία της Δημoτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Απoχέτευσης Ξάνθης, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση τo Διoικητικό Συμβoύλιo της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ, κατόπιν της υπ’ αριθμό πρωτ.: 3101 / 19-12-2012 έγγραφης πρόσκλησης τoυ Προέδρου κ. Τσέπελη Εμμανουήλ,
πoυ επιδόθηκε σύμφωvα με τo vόμo σε κάθε μέλος τoυ Διoικητικoύ Συμβoυλίoυ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, παρόντος του Πρoέδρου κ. Τσέπελη Εμμανουήλ, βρέθηκε σε απαρτία, δεδομένου ότι επί συνόλου 9 μελών βρέθηκαν παρόντα κατά τη συνεδρίαση αυτή 9 μέλη, και συγκεκριμένα :

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
1. Τσέπελης Εμμανουήλ Πρόεδρoς
2. Σαμπρή Μπεκτές Αντιπρόεδρος
3. Χατζηβασιλείου Πολυξένη Μέλος
4. Ελευθεριάδης Απόστολος Μέλoς
5. Γαλαχουσίδου Σοφία Μέλος
6. Καμπερόπουλος Γιώργος Μέλος
7. Ηλιάδης Θωμάς Μέλος
8. Παντοκράτορας Αστέριος Μέλος
9. Βορίδης Δημήτριος Μέλος
(Αναπληρ. του κ. Ξυνίδη Αθ.)
ΑΠΟΝΤΕΣ:

Ύστερα από διαπίστωση νόμιμης απαρτίας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης εισάγει προς συζήτηση το 14ο θέμα της ημερήσιας διάταξης δηλαδή: «Έγκριση πληρωμής τιμολογίου ποσού 19.300,00 € για εκπόνηση σεμιναρίου με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια» με μίσθωμα.
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από τη Γραμματέα Δ.Σ. Πόπουλου Ελευθερία. Εισηγούμενη η Διευθύντρια το θέμα έθεσε υπόψη του Δ.Σ. τα εξής. Το σεμινάριο με θέμα Υγιεινής και ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Χονδρεμπορίου, διάρκειας πέντε (5) ημερών έλαβαν μέρος είκοσι πέντε (25) εργαζόμενοι, με τη διοργανώτρια εταιρία ΕΛΕΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Κ.Ε.Κ. ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ως εκ τούτο εισηγούμαι την έγκριση του τιμολογίου 19.300,00 €.
Ακολούθησε σχετική συζήτηση επί του θέματος
Το Δ.Σ.
Αφoύ άκουσε τηv εισήγηση και έλαβε γνώση του περιεχομένου της,

ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Εγκρίνει το τιμολόγιο έναντι του σεμιναρίου της εταιρίας ΕΛΕΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Κ.Ε.Κ. ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ .
2. Εγκρίνει πίστωση ποσού 19.300,00 € στον Κ.Α. 60.02.04.0000.
Συvτάχθηκε τo παρόν πρακτικό και υπoγράφεται όπως παρακάτω :
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΣΑΜΠΡΗ ΜΠΕΚΤΕΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΑΛΑΧΟΥΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΚΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »