*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιανουαρίου


*Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή για το Καρναβάλι του 2013 υπό την Προεδρία του Μανώλη Φανουράκη οπότε και θα αποφασιστεί φαντάζομαι και ποια θα είναι η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού μας.
......
*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, στον ετήσιο χορό των κυνηγών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» 6ο χιλ. Ξάνθης-Λάγους, ώρα προσέλευσης 21:00, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.
Τιμή εισόδου για τους άνδρες 15,00, για γυναίκες και παιδιά 10,00 πλήρες μενού.
Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση κυνηγετικά όπλα και πολλά και πλούσια δώρα.
……
*Σεμινάριο μητρικού θηλασμού διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ξάνθη από 27 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου η παιδιατρική κλινική και η επιτροπή θηλασμού του Νοσοκομείου Ξάνθης σε συνεργασία με το παράρτημα Ξάνθης της Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας. Το σεμινάριο καλείται «Μιλένα Ρούσκοβα» στη μνήμη της πρωτοπόρου στο θηλασμό γυναικολόγου.
......
*Στο φετινό σεμινάριο θα υπάρχει διεθνής συμμετοχή  και θα διδάξουν καθηγητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Αλεξάνδρειο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (τμήμα μαιευτικής και τμήμα διαιτολογίας), μέλη της Εθνικής Επιτροπής Θηλασμού, η εθνική συντονίστρια IBCL της Ελλάδας, σύμβουλοι γαλουχίας, παιδίατροι, μαίες, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγοι, παιδογαστρεντερολόγοι κ.α. επιστήμονες. Θα χορηγηθούν μόρια για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος πιστοποιημένου συμβούλου γαλουχίας IBCLC ή για ανανέωση του διπλώματος καθώς και μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης για τους γιατρούς. Η παρακολούθηση από μη επαγγελματίες υγείας είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχή είναι υποχρεωτική και μπορεί να γίνει με e-mail στο seminar.xanthi@gmail.com με εργασία μέχρι 1/2/2013 χωρίς εργασία μέχρι 15/2/2013 πληροφορίες 6977573181, 6945576756.
......
*Σας αρέσει το Rock; Τότε... LET'S ROCK
Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου οι Missing Pulse Rockάρουν με full μπάντα στο Ano kato bar με ελεύθερη είσοδο...
στην παλιά πόλη της Ξάνθης.
Missing Pulse....covering Pearl Jam, Anathema, Muse, Madrugada, Queens of the stone age, Placebo, Porcupine tree, Pink floyd, Eric Clapton, Alice in chains and many more...
K. Chatzimilioudis : Vocals /Guitar, L. Markantonatos : Guitar / Vocals, C. Mitzithrakis : Drums, P. Ioannidis : Bass
LET'S ROCK
Μας περιμένουνε... Τηλ. 25410 27824
.......
*Κάτι εξαιρετικό και πάλι στο «Πέτρινο» για αύριο. Οι circle of confusion Κουτσαϊμάνη Μαρία, Τεφρωνίδης Νίκος και Μακρής Κώστας τρεις φίλοι ερωτευμένοι με τη μουσική που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν αυτή τους την αγάπη στο κοινό διασκευάζοντας γνωστά rock/metal/jazz κομμάτια σε ακουστικές εκτελέσεις υπό τους ήχους της ακουστικής κιθάρας ,
του πιάνου και του cajon βάζοντας έτσι το δικό τους προσωπικό στίγμα . Πολλά και διαφορετικά ηχοχρώματα συνδυάζονται και μας προσφέρουν ένα ακουστικό μουσικό μείγμα σε μία ξεχωριστή βραδιά .
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 22:30
Είσοδος Ελεύθερη.
......
*Κι ένα τα τελευταίο... Δυστυχώς η νύχτα πληρώνει περισσότερο από τα άλλα μαγαζιά την κρίση. Έτσι έκλεισε το πολύ συμπαθητικό «Παραμυθάκι» στον πεζόδρομο της Κονίτσης και δυστυχώς κλείνουν κι αλλά μαγαζιά, το ένα πίσω από το άλλο... Η νύχτα «θαμπώνει»...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »