*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ....

31 Δεκεμβρίου
    ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ¨΄ΑΔΕΣΠΟΤΟ".ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ "ΑΔΕΣΠΟΤΗ".
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΝ "ΣΚΥΛΟΣ" ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ  ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΑΓΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΡΟΚ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ..  ΖΑΖ.. ΤΗΝ ΛΕΝΕ..ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ  ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΘ ΠΙΑΦ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΑ  ΣΥΝΤΡΟΦΟ..ΤΟΝ ΤΕΟ ΣΑΓΚΑΠΟ.... 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΕΙΜΑΙ "ΜΠΑΟΚΤΣΗΣ".ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ????? Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο "ΜΠΑΟΚ" ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΕΣ  ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΚΑΘΕΤΗ ΡΙΓΑ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..Ο ΜΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ..ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ..ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΗΛΩΣΕ...ΘΑ ΒΓΩ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ..ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ..ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ  ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΙ ΕΚΕΙ...ΕΚΕΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ RED ROSE MONO ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΒΑΖΕΙ  ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ.  ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ Η ΤΟ PLYMOYTH.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΛΙΓΟ.
ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΙ....ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ..ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΠΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ....ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ΣΕ ΣΕΝΑ  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ..ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
....FORZA...

31 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις χωρις μεϊκαπ....Σε μας διαβάζετε αυτά που ΚΡΥΒΟΥΝ όλοι οι άλλοι!

31 Δεκεμβρίου

Έκλεβαν υπολογιστές, πόρτες

και καρφιά από τη ΣΕΠΕΚ!
Στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΣΕΠΕΚ μπήκαν το μεσημέρι της Κυριακής δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, επιχειρώντας να κλέψουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορες συσκευές, εννιά πόρτες αλουμινίου και μεγάλη ποσότητα καρφιών.
Αστυνομικοί του Α.Σ. Ευλάλου Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο νεαρούς δράστες.
....….
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθσαν την 30/12/2012 το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, διότι εισήλθαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, σε χωριό της Ξάνθης και αφαίρεσαν τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές, εννέα (9) πόρτες αλουμινίου και ποσότητα καρφιών.
.......
                     Τα εν Οίκω..,,,Εν Δήμω....
*Την Πέμπτη  θα κάνει μάζωξη ο συνδυασμός του Δημάρχου για το θέμα των Αντιδημάρχων, καθώς και ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης δεν δέχεται να συνεχίζει άμμισθος Αντιδήμαρχος Ξάνθης!!! Έτσι πλέον ο ορισμός των νέων 6 αντιδημάρχων Ξάνθης γίνεται «γόρδιος» δεσμός, καθώς και ο Τάσος Θεοδωρίδης επιθυμεί ναι μεν θέση αντιδημάρχου, αλλά και αυτός με αντιμισθία.
Ο μόνος προς το παρόν που είχε το ήθος να υποχωρήσει και να συνεχίσει άμμισθος αντιδήμαρχος Σταυρούπολης είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Εντύπωση πάντως προκαλεί τόσο η στάση του Δημήτρη Μπένη που επιζητεί επιμόνως την αντιμισθία παρά την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια, αλλά και η αλλαγή πλεύσης των υπολοίπων αντιδημάρχων. 
,,,,,,
*Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα:
1.Συνεχίζει έμμισθος τελικά αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Μπένης.
2.Συνεχίζει έμμισθος αντιδήμαρχος ο Αλέκος Κυριακίδης.
3.Συνεχίζει άμμισθος αντιδήμαρχος Σταυρούπολης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
4.Απο τους τρεις νέους αντιδημάρχους Ξάνθης που όλα δείχνουν πλέον ότι θα είναι οι Μ. Φανουράκης ή Ν. Σπυριδόπουλος και Τάσος Θεοδωρίδης, οι δύο θα είναι έμμισθοι και ο ένας άμμισθος.Αποχθες πάντως επανήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα του Γιάννη Τσεγγελίδη....
.....
*Κι άντε να ζητάνε αντιμισθία οι μη έχοντες, αλλά να ζηάνε αντιμισθία και να επιμένουνε μάλιστα σε αυτήν και έχοντες τεράστια περιουσία; Κι έπειτα τολμάν και μιλάν οι κύριοι αυτοί για το όραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...Έλεος!
......
*Ένας Παναγιώτης Ταρενίδης λοιπόν είχε το ήθος να φύγει απο μόνος του και να δώσει προκειμένου κι άλλοι συνάδελφοί του να προσφέρουν...
Όλοι οι άλλοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με κεφαλαία μάλιστα γράμματα! 
.........
*Ελάχιστα φέτος τα τσιμπούσια για την υποδοχή του Νέου χρόνου. Μετρημένα με τα δάχτυλα..... καθώς ο κόσμος μάλλον δεν είχε "κέφια" με τέτοια κρίση για γλέντια και χορούς...
.....
*Ο Δήμαρχος Ξάνθης ήταν σήμερα κανονικά στο Δημαρχείο, ακούγοντας τα κάλαντα των παιδιών, ενώ εκεί ήταν και ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης. 
....
*Αυτό το πλιάτσκο στην ΣΕΠΕΚ κια τα άλλα Συνεταιριστικά εργοστάσια, δεν έχει τελειωμό.... Κάτι πρέπει να γίνει και η ΑΤΕbank, δηλαδή το κράτος, να περιφρουρήσουν επιτέλους την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ τους! Διότι περί ΚΡΑΤΙΚΗΣ περιουσίας πρόκειται...
....
*ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΕΣ οι Τράπεζες χθες απο κόσμο για τα Τέλη Κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Ωστόσο με το που το Υπουργείο έδωσε παράταση μέχρι 7 Ιανουαρίου, οι Τράπεζες ως δια μαγείας....άδειασαν! Αθάνατη Ελλάς το Μεγαλείο σου...αλλά και Αθάνατοι Υπουργοί!  
......
*ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γίνει ούτε ΦΕΤΟΣ η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ στην Κεντρική πλατεία της πόλης, αφού κάπποιοι μας έβριζαν και μας συκοφαντούσανε κάποτε, επειδή θέλαμε αυτή η πόλη να υποδεχτεί με όνειρα τη νέα χρονιά...
Τους καλέσαμε τους κυρίους να διοργανώσει οι ίδιοι την εκδήλωση, αλλά ως συνήθως...
Μόνο ύβρεις και κομπλεξισμούς ή κραυγές μπορούν οι κύριοι αυτοί να βγάλουν απο "μέσα" τους! Τίποτα άλλο...
Καλή χρονιά...ο 2013 να φέρει λίγο χαμόγελο και αισιοδοξία σε όλους μας! 
Και να μην είναι χειρότερο του 2012...  Η ευχή μας. 
"Μ"
....


Παράταση έως 8 Ιανουαρίου για
τέλη κυκλοφορίας - πινακίδες
Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων, παρέσχε το υπουργείο Οικονομικών.
Η προθεσμία έληγε σήμερα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ολίγων ημερών.
Μέχρι και την Παρασκευή είχε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του, αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας περίπου το 80% των πολιτών, από τους οποίους περίπου 860.000 προσήλθαν μόνον την περασμένη Παρασκευή, δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης σε μια ημέρα.
Επίσης, μέχρι εκείνη την ημέρα, περίπου 80.000 κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία, σε σύγκριση με περίπου 100.000 την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Εκτιμάται ότι αριθμός εκείνων που θα καταθέσει τις πινακίδες το 2012 θα προσεγγίσει τελικά τις 100.000.
Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, τα έσοδα που χάνει σε ετήσια βάση το Δημόσιο από την κατάθεση πινακίδων προσεγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ, με βάση αυτά τα δεδομένα.
Από το επόμενο έτος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις ο κ. Θεοχάρης τις προηγούμενες ημέρες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει η πάγια ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας, από τα τέλη κάθε έτους, στα τέλη της πρώτης εβδομάδας κάθε έτους.

31 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις χωρίς μεϊκάπ....Σε μας θα διαβάζετε και θα μαθαίνετε αυτά που ΦΙΜΩΝΟΥΝ και δεν δημοσιεύουν όλοι οι άλλοι!!!

31 Δεκεμβρίου
               Σεμνά &Ταπεινά
*Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει ο Δήμαρχος Ξάνθης για τους 6 νέους Αντιδημάρχους του για το 2013. Τέσσερις άμμισθους και δύο άμμισθους...
Ποιοί θα είναι; Κατά πάσα πιθανότητα Δημήτρης Μπένης, Μανώλης Φανουράκης (Τεχνικές υπηρεσίες), Κυριάκος Παπαδόπουλος,. Αλέκος Κυριακίδης, Νίκος Σπυριδόπουλος και Τάσος Θεοδωρίδης 
.....
*Για τους ενδιαφερόμενους αλλά και τα παιδάκια ή τους συλλόγους που θα πάνε στο Δημαρχείο να πούνε τα κάλαντα..
Σήμερα το πρωϊ θα τους περιμένει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης....
Μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε για την απουσία του στη Βουλγαρία παραμονές και Χριστούγεννα, δεν τον παίρνει να κάνει και σήμερα το ίδιο.....Οπότε θα τα "πούμε"...τα κάλαντα!
......
*Χαμός για τον φοβερό STAN το Σάββατο στο Empargo. Γέμισε ασφυκτικά μέσα κι έξω το μαγαζί απο νεολαία....μέχρι και τις 6 το πρωϊ.... ! Μπράβο στον Κώστα Δημητρακάκη που τον έφερε...και ξεσήκωσε την νεολαία. 
......
*ΑΞΙΟΣ: Ο Αλέξης Νταμπουρατζής, άξιος γιος και διάδοχος του Αντώνη Νταμπουρατζή, χάρις στις ικανότητες, στην εργατικότητα και το ήθος του, όχι μόνο παρέμεινε διευθυντής στο MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο FLAMINGO, αλλά παράλληλα προήχθη και σε γενικό επιθεωρητή των καταστημάτων όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Άνθρωπος που έμαθε να δουλεύει και με την ευγένειά του, να κατακτά όλο το κόσμο...
.....
*ΚΟΥΙΖ. Εκείνος ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο σπουδαίος αθρογράφος με τα οράματα και τα...likes στον Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ υποτίθεται είναι με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τι κάνει.....; Εξακολουθεί και ανήκει ακόμη στο ΠΑΣΟΚ ή προσχώρησε στο κόμμα της....Forthnet; Γιατί με το ζόρι χρειάζεται να να πείσει όταν "λίγος" για τόσο βαριά αξιώματα; Όπως αυτό του πολιτευτή;
.....
*Η εξομολόγηση-ημερολόγιο ενός δολοφόνου καρέ καρέ....Πρώτα πήγε στη ΠΥΞΙΔΑ γιατί έψαχνε έναν φίλο του, μετά πήγε για τον ίδιο λόγο στο ΝΟΣΤΟΣ όπου και πάλι έψαχνε φίλους ή φίλες, είδε εκεί το θύμα με την φίλη του και έφυγε για να την....περιμένει, στο τσιπουράδικο ΜΕΡΑΚΙ που είναι κοντά στο ΝΟΣΤΟΣ και μπορούσε απο εκεί να παρακολουθήσει τις κινήσεις του θύματος. Όπως και έγινε...για να ακολουθήσει το μοιραίον! 
......
*Συμπέρασμα. Το συγκεκριμένο ΚΤΗΝΟΣ το συγκεκριμένο βράδυ, προμελέτησε όλο το έγκλημά του....παρακολούθησε το "θύμα", το κόλλησε στο δρόμο, εκείνο ήταν τελείως αρνητικό και αποφάσισε τάχιστα, πρώτα να χτυπήσει, μετά να βιάσει και τέλος να σκοτώσει!!! 
.....
*Το τραγικό της ιστορίας; Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό σε ηλικία 43 χρονών περίπου θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ και θα ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ στους δρόμους των πόλεων, έτοιμο να ξανα-βιάσει και να ξανα-σκοτώσει!!! 
........ 
*Ο γνωστός Υπάλληλος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης που ήδη είναι υπόδικος για το αδίκημα της κλοπής, απειλής κλπ γειτονά του στη Π. Πόλη, ξαναχτύπησε....και ξανάκλεψε δεντράκι που ανήκει σε γείτονά του, παραβιάζοντας και το οικογενειακό του άσυλο!!!
Ο τελευταίος τον μήνυσε, με τη διαδικασία της επ' αυτοφόρω σύλληψης οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος δεν τους...ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκλεισε τις....πόρτες, ώστε να παρέλθει το 24ωρο αφού οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης τον περίμεναν έξω απο το σπίτι του μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου!!!
-Ποιοί προστατεύουν τον εν λόγω υπόδικο δημοτικό υπάλληλο; Πρώτος και καλύτερος ο Πρόεδος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης που ενώ έχει υποπέσει σε παρανομίες (πριν λίγους μήνες κυκλοφορούσε το λεωφορειάκι του Κέντρου Πολιτισμού σαν.....ιδιωτικό και το πάρκαρε σπίτι του!) και δεύτερος ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλανίδης. 
-Που κινδυνεύουν τώρα να καθίσουν στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος!
Ο Δημότης
.......
Βέβαιη η παράταση την 
Δευτέρα 31/12 για τα
τέλη κυκλοφορίας και 
για κατάθεση πινακίδων
 Σε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013, που κανονικά λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου,  προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση θα αφορά και όσους φορολογούμενους σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους.
Πάντως χιλιάδες είναι οι οδηγοί δεν έχουν πληρώσει ακόμη το ποσό που τους αναλογεί και γι’ αυτό το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να δώσει ολιγοήμερη παράταση.
Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι πολίτες να πήγαιναν σε τράπεζες και εφορίες για το ειδικό σήμα την τελευταία στιγμή, φέτος όμως είναι διαφορετικά αφού λόγω κρίσης είναι πάρα πολλοί εκείνοι που δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Η ολιγοήμερη παράταση θεωρείται σχεδόν βέβαιη όπως άφησε να εννοηθεί ο Γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Η παράταση αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και θα είναι για πέντε ή 10 μέρες.
Όπως τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο κ. Θεοχάρης, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παράτασης, για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, όμως η παράταση θα είναι μόνο για λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι για όσους δεν πληρώσουν εγκαίρως το σήμα τελών κυκλοφορίας, τότε το ποσό διπλασιάζεται. Επίσης, οι τροχονόμοι που θα σταματούν τα αυτοκίνητα για έλεγχο θα μπορούν να ελέγξουν την πληροφορία είτε από ειδικά μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένα ορισμένα περιπολικά, είτε μέσω του κέντρου.
Αν στους ελέγχους που θα γίνονται από την Τροχαία, αν διαπιστωθεί ότι κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει το φόρο, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.
Επίσης, από τις αρχές Φεβρουαρίου όσοι δεν έχουν πληρώσει, θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα σχετικά ειδοποιητήρια από την εφορία. Η μη πληρωμή του τέλους κυκλοφορίας αποτελεί αυτομάτως χρέος στο Δημόσιο και όσοι δεν το πληρώσουν, δε θα μπορούν να λαμβάνουν φορολογική ενημερότητα μέχρι την αποπληρωμή των τελών.
Τέλος, ο κ. Θεοχάρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ανάμεσα στις προτάσεις που θα εξεταστούν το επόμενο διάστημα να είναι και η μόνιμη παράταση της αποπληρωμής των τελών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
.....
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για
την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, Μαρίνος Ουζουνίδης και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ξάνθη, σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για "αβυσσαλέα αδιαφορία και επιπολαιότητα της πολιτείας".. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: .«Δυστυχώς για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της αβυσσαλέας αδιαφορίας και επιπολαιότητας της πολιτείας, σχετικά με το φαινόμενο των αυξημένων ποσοστών βιασμών.
Το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της 34χρονης γυναίκας που συνέβη στην Ξάνθη συγκλόνισε το πανελλήνιο, ειδικά όταν δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε προφυλακισθεί πέρυσι με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, παρά ταύτα όμως αφέθηκε ελεύθερος". Οι τρεις βουλευτές προσθέτουν: "Βλέπουμε λοιπόν ότι η ανευθυνότητα των αρμοδίων αγγίζει το όριο της ντροπής καθώς απουσιάζει κάθε έννοια προστασίας προς τους πολίτες αυτής της χώρας. Κρίνεται αδήριτη η ανάγκη αναδιαμόρφωσης και επανεξέτασης της νομοθεσίας που αφορά σε υποθέσεις βιασμών από μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υγιής κλοιός ασφαλείας για τους Έλληνες πολίτες. Πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιοι να ισχυρίζονται ότι έχουν την πρόθεση να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του θύματος, όταν αυτοί οι ίδιοι έχουν βαρύτατες ευθύνες για το γεγονός ότι άφησαν ελεύθερο ένα εν δυνάμει βιαστή; Επιτέλους, ας αναλογιστεί η συγκυβέρνηση και εν προκειμένου η δικαιοσύνη τις τεράστιες ευθύνες της προς τον καθημερινά δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό πριν αναγκαστούμε να θρηνήσουμε και άλλα θύματα".Στο τέλος της δήλωσης τονίζουν: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσας και καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση να προβεί άμεσα στην κατάθεση σχεδίου νόμου για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την διάπραξη τέτοιων αποτρόπαιων εγκλημάτων".
......
«Μεγάλα κεφάλια» της Αστυνομίας 
στο κύκλωμα ναρκωτικών
Έπειτα από έντεκα μήνες παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδέσεων κυρίως κρατουμένων των φυλακών η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αθήνας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόλου και του Αγρινίου, προχώρησε σε εικοσιοκτώ συλλήψεις  ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονταν και τρεις αστυνομικοί.
Μάλιστα πρόκειται για έναν διοικητή Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και δύο αρχιφύλακες οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη στο Βόλο και στο Αγρίνιο.
Το κύκλωμα σύμφωνα με πληροφορίες διακινούσε κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς.
……
Ο Ήλιος θα παραλύσει τη Γη
το 2013 προειδοποιεί η NASA
Αφού επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου έρχεται ένα νέο σενάριο καταστροφής να ταράξει την ηρεμία του πλανήτη. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.
Τα τελευταία χρόνια η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε ύφεση, όμως με το νέο έτος θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος δραστηριότητας που θα περιλαμβάνει έντονες ηλιακές εκρήξεις, εκτοξεύοντας στο Διάστημα γιγαντιαίες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Αυτές οι επονομαζόμενες «ηλιακές καταιγίδες» θα χτυπήσουν με πρωτοφανή σφοδρότητα τη Γη σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι σημειώνουν ότι θα είναι η πλέον σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που έχει βιώσει ο πλανήτης μας τα τελευταία 145 χρόνια.
Το αποτέλεσμα θα είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη και να «πέσουν» τα παγκόσμια ηλεκτρικά δίκτυα. Με απλά λόγια ο πλανήτης θα υποστεί ένα τηλεπικοινωνιακό και ενεργειακό μπλακάουτ για πολλές ώρες, ενώ οι συνέπειές του θα είναι ορατές για πολλές ημέρες ή ακόμη και μήνες μετά το συμβάν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν επίσης στις αερομεταφορές, στα νοσοκομεία αλλά και στα τραπεζικά συστήματα.
Όπως εξηγεί η NASA, μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα έχει ισχύ ανάλογη με 100 βόμβες υδρογόνου και απελευθερώνει ενέργεια 1 εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από έναν σεισμό 9-10 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
.....
ΌΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-12-2012) το πρωί, στην Σαμοθράκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 18χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.        
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 18χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    ένα (1) πιστόλι
    μία (1) γεμιστήρα
    τρία (3)  αβολίδωτα φυσίγγια,
    έξι (6) μαχαίρια, μήκους από 9 έως 16 εκατοστά
    μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,8 γραμμαρίων
    δύο (2) κόφτες μετάλλων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
...........
Skoda Ξάνθη:
Νίκη στο φιλικό με Αιγινιακό με 3-0

Φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό της και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 16’ (με σουτ έκανε το 1-0) και από τα δύο τέρματα του Αντώνη Ράνου στην επανάληψη. Στο 78’ πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του τ/φ στο σουτ του Κομεσίδη κάνοντας το 2-0 και στο 87’ με όμορφο πλασέ «έγραψε» το τελικό 3-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Χατζημωυσιάδης - Εμπλιούκ) της ΕΠΣ Ξάνθης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Παΐτο, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Σμιθ, Φλίσκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μάνταλος. Έπαιξαν και οι: Τριάδης, Λυμπερόπουλος, Κούτεβ, Μπέρτος, Νάκα, Μαρσελίνιο, Ράνος, Κομεσίδης, Τσαμούρης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Τορομανίδης.
Αιγινιακός: Ράπτης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Σαββίδης, Μηλικούδης, Γούτσιος, Καθάριος, Γιαουλτζής, Κυρτέγος, Έξαρχος. Έπαιξαν και οι: Σακελλαρίδης, Κοκόλης, Λάρντι, Γιαντσέλης, Καραντασιάδης, Ντούλας, Καραγιάννης.
.......
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ανακοίνωση
29.12.2012
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή MARTINHO MARTINS MUKANA.
....
Ανακοίνωση
28.12.2012
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή RYAN SMITH 
.....


ΑΠΟ 1/1/2013 ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Από 1 /1/2013 τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου συγχωνεύονται σε ένα με την ονομασία Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Έβρου , ενώ θα διοικούνται από 9μελή επιτροπή. «Τα μεγάλα θέματα όπως προμήθειες ,μισθοδοσία από 1/1/2013 θα ανήκουν πλέον σε ένα νοσοκομείο και θα διοικούνται από ένα νοσοκομείο με έδρα την Αλεξανδρούπολη και με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών παροχής υγείας σε όλο τον νομό», ανέφερε στην Ε.Ρ.Α Ορεστιάδας ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι, «θα πρέπει να δούμε από μηδενική βάση την αναδιοργάνωση των νοσοκομείων καθώς για μένα είναι μια πραγματικότητα και δεν είναι ουτοπία η αναδιοργάνωση των νοσοκομείων. Θα πρέπει επομένως αυτοί που θα ασχοληθούν να δούν με θετικό μάτι την αναδιοργάνωση και όχι να πιστεύουν ότι, θα υποβαθμιστεί η περιοχή τους». Αναφερόμενος ο κ. Ραπτόπουλος στην τελευταία συνάντηση της χρονιάς που είχε με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης για θέματα που είχαν να κάνουν με την επιχορήγηση του νοσοκομείου αλλά και τον προϋπολογισμό του 2013 εξέφρασε την πικρία του καθώς όπως είπε ,το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο ωστόσο δεν αντιμετωπίσθηκε ως τριτοβάθμιο καθώς ο προϋπολογισμός του για το 2013 είναι μόλις 37 εκ ευρώ έναντι 55 εκ. ευρώ που ήταν το 2012 . «Εάν περάσαμε από συμπληγάδες το 2012 φανταστείτε τι θα γίνει το 2013 με αυτόν τον μειωμένο προϋπολογισμό», είπε ο κ.Ραπτόπουλος
 

30 Δεκεμβρίου

Η απολογία του ψυχρού δολοφόνου, απο ποια καφέ και ουζερί πέρασε, πλήρης επιβεβαίωση όλων όσων είχε αποκαλύψει ΠΡΩΤΟΣ ο "ΜΑΧΗΤΗΣ"

30 Δεκεμβρίου
Όλες οι λεπτομέρειες για το πως 
είδε στο "ΝΟΣΤΟΣ" τις δύο κοπέλες 
και πως τις ακολούθησε απο πίσω




 Ως άτομο εξαιρετικά βίαιο και με παραβατική συμπεριφορά περιγράφουν τον 27χρονο δράστη οι άνθρωποι που τον γνώριζαν. Ψυχρός και αμετανόητος στην ομολογία του δε ζήτησε ούτε συγγνώμη για το στυγερό του έγκλημα. Η μητέρα του απειλούσε με καραμπίνα εκείνους που έκαναν παράπονα για τη συμπεριφορά του λένε οι γείτονες τους στην Ξάνθη....
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το βίο και την πολιτεία του δράκου της Ξάνθης έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τα ρεπορτάζ δύο κυριακάτικων εφημερίδων. Ο δράστης φαίνεται να ζούσε στο περιθώριο και να ήταν αναμεμειγμένος σε πλήθος παράνομων δραστηριοτήτων ενώ σύμφωνα με τους γείτονες δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα...
Οξύθυμος, βίαιος και με παραβατική συμπεριφορά
«Ηταν από μικρός οξύθυμος και βίαιος. Ολοι τον απέφευγαν γιατί δημιουργούσε επεισόδια! Είχαν προσπαθήσει να κάνουν παράπονα στην οικογένειά του, όμως τους απειλούσε με καραμπίνα η μάνα του. Είχε κατηγορηθεί από ανήλικος για κλοπή μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τους επιμελητές ανηλίκων της πόλης. Είχε προσπαθήσει να βιάσει μια κοπέλα στο Πανόραμα της Ξάνθης, πριν από ενάμιση χρόνο, όμως εκείνη φώναξε, έσπευσαν περίοικοι και μετά ήλθε η Αστυνομία και τον έπιασε. Εν συνεχεία όμως η κοπέλα αναγκάστηκε να ανακαλέσει. Μετά μας έλεγε ότι την ήξερε και εκνευρίστηκε που εκείνη δεν τον ήθελε. Λίγες ημέρες πριν από τον άγριο φόνο της Ζωής είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει μικρέμπορος ναρκωτικών, ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε και έναν βενζινοπώλη που του είχε δώσει δουλειά στο πρατήριο. Παλαιότερα είχαν γίνει έρευνες στο πατρικό σπίτι του, γιατί θεωρούσαν αυτόν και κάποιους συγγενείς του ύποπτους για λαθρανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων…».
Αυτά ανέφερε στο «Βήμα της Κυριακής» ένας γνωστός της οικογένειας του 27χρονου Χρήστου Π., δράστη της φρικιαστικής κακοποίησης και δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην Ξάνθη. Ανθρωποι που γνώριζαν τον 27χρονο δολοφόνο κάνουν λόγο για «έναν σωματώδη, ανεξέλεγκτο, εριστικό νεαρό που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα σε κάθε κίνηση και προσωπική επιλογή του».
Ζήτησε αποζημίωση για την "αδικη" προφυλάκιση!
Είχε πολλές φορές καταδικασθεί για μικροαδικήματα σε μικρές ποινές με αναστολή, ενώ είχε φυλακισθεί για έξι μήνες, για την απόπειρα βιασμού μιας 21χρονης φοιτήτριας, η οποία όμως στο δικαστήριο ανακάλεσε την κατηγορία και ο 27χρονος δολοφόνος που κρατούνταν στις φυλακές Κομοτηνής αποφυλακίστηκε. Οπως έλεγε μάλιστα σε φίλους του, «στράφηκα κατά του Δημοσίου και μου δώσανε αποζημίωση 7.000 ευρώ για την αδικία που έγινε εις βάρος μου».
Ο "νταής" της γειτονιάς είχε μανία με τα δίκυκλα
Ο 27χρονος κατάγεται από το χωριό Μυρωδάτο της Ξάνθης. Ο πατέρας του δούλευε ως τεχνίτης απασχολούμενος περιστασιακά σε οικοδομές. Παλαιότερα είχε προσπαθήσει ν' ανοίξει μια επιδοτούμενη κτηνοτροφική μονάδα με αγελάδες, όμως αυτή σύντομα έκλεισε. Ο αδελφός του δουλεύει σε αλιευτικά και βοηθά οικονομικά την οικογένειά του.
Οπως ανέφεραν κάτοικοι του χωριού, «ο Χρήστος από μικρός αναστάτωνε την περιοχή. Ολο έκανε καβγάδες με το παραμικρό. Είχε μανία με τις μοτοσικλέτες και έκλεβε προκειμένου να τις καβαλάει και να τις παρατάει. Περνούσε από τους αγροτικούς δρόμους κάνοντας σούζες, ζώντας στον δικό του κόσμο. Είχε όμως τη δυνατότητα να διαλύσει μέσα σε λίγα λεπτά και να ξαναφτιάξει μια μοτοσικλέτα….».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνδυάζουν τη μανία του 27χρονου δολοφόνου με τα δίκυκλα με τον τρόπο που σκότωσε την άτυχη Ζωή. Ο δολοφόνος χρησιμοποίησε ουσιαστικά μια μοτοσικλέτα που βρήκε μπροστά του σαν «φονικό όργανο»!
Φαίνεται να έσπασε τον καθρέφτη του δικύκλου για να απειλήσει την κοπέλα και μετά την περιέλουσε με βενζίνη που έβγαλε, με επιτήδειες κινήσεις και ψυχραιμία, από το ρεζερβουάρ του δίτροχου. Ωστόσο φαίνεται να μην έχει διευκρινισθεί ακόμη με ποιον ακριβώς τρόπο προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στη Ζωή, αφού ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι χρησιμοποιήθηκε αιχμηρό όργανο - ίσως ο καθρέφτης του δικύκλου - ενώ αστυνομικοί αναφέρουν ότι «το έκανε με τα χέρια του».
Η μάνα του τους απειλούσε με καραμπίνα!
Η συμπεριφορά του Χρήστου Π. πολλές φορές είχε ενοχλήσει τους συντοπίτες του και αρκετοί είχαν προσπαθήσει να παραπονεθούν στους γονείς του προκειμένου να τον συνετίσουν και να τον συγκρατήσουν.
Ωστόσο, όπως λένε γείτονές του, «αντί γι' αυτό η μάνα του γινόταν έξαλλη με όσους τής ζητούσαν να συμμαζέψει τον γιο της. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις είχε βγάλει καραμπίνα για να τους απομακρύνει από το σπίτι της, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να νουθετήσει το παιδί της…».
"Καρμπόν η επίθεση του 2011"
Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος φέρεται αναμεμειγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναφέρεται ότι έκανε και ο ίδιος χρήση ουσιών. Πριν από έναν χρόνο κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας την οποία υποστήριζε ότι γνώριζε και τη φλέρταρε. Η επίθεση εναντίον της, τον Απρίλιο του 2011, είχε όλα τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας της 24χρονης Ζωής πριν από τέσσερις ημέρες. Ωστόσο η φοιτήτρια δεν αιφνιδιάστηκε όπως η Ζωή, κατόρθωσε να ξεφύγει από τα χέρια του και φώναξε με δύναμη «βοήθεια» με αποτέλεσμα να προστρέξουν γείτονες και να τη σώσουν. Αντίθετα από τη Ζωή, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και οι φωνές της έγιναν αντιληπτές όταν ο 29χρονος της έβαλε φωτιά και έσπευσε να εξαφανισθεί.
Μετά τη σύλληψή του για την απόπειρα βιασμού στο Πανόραμα της Ξάνθης οδηγήθηκε στις φυλακές Κομοτηνής, όπου, όπως έλεγαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, «εδώ δεν έδωσε καμία αφορμή και πέρασε απαρατήρητος». Στο δικαστήριο που ακολούθησε, η κοπέλα, όπως συχνά συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ανακάλεσε τις κατηγορίες εις βάρος του και έκανε λόγο για «παρεξήγηση».

Τον πρόδωσε η μαρτυρία ενός γείτονα
Τον τελευταίο χρόνο ο δολοφόνος της Ξάνθης έμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Περικλέους 30, τρία στενά από το σπίτι όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πλήρωνε ενοίκιο και υποσχόταν στον ιδιοκτήτη του ότι θα τον πληρώσει μόλις πάρει τα λεφτά για την… «αδικία» που έγινε εις βάρος του με την προφυλάκιση για την απόπειρα βιασμού. Πριν από μερικές εβδομάδες άνοιξε μανάβικο στην οδό 40 Εκκλησιών κοντά στο σπίτι του θύματος. Ο 29χρονος εστίασε το ενδιαφέρον του στην 34χρονη που είχε έλθει τις τελευταίες ημέρες από τη Θεσσαλονίκη, όπου δούλευε ως γραφίστρια, στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της τις γιορτινές ημέρες. Την είδε να επιστρέφει από τη νυχτερινή της έξοδο, της έστησε «καρτέρι», της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, την κακοποίησε και τη σκότωσε. Οι αξιωματικοί αμέσως θεώρησαν αυτόν βασικό ύποπτο με βάση τη μαρτυρία ενός γείτονα που τον είδε στο σημείο εκείνο. Λίγη ώρα αργότερα θα ομολογούσε στους αστυνομικούς.
Σοκάρει η ομολογία - Κυνικός και αμετανόητος
Στην 4σέλιδη απολογία του, που δημοσιεύει η RealNews o 27χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας προσπάθησε να εμφανίσει τον εαυτό του σαν μεθυσμένο που γυρνούσε στα μπαρ της πόλης.
«Δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την κοπέλα. Την είχα δει κάποιες φορές κατά το παρελθόν στην Ξάνθη και μου άρεσε, οπότε ήθελα να κάνω σχέση μαζί της. Το βράδυ της Τετάρτης, στις 22.30 αν θυμάμαι καλά, έφυγα από την οικία μου και μετέβην στο καφέ-μπαρ “Πυξίδα” προκειμένου να συναντήσω εκεί έναν φίλο μου. Καθώς εκείνος δεν ήταν εκεί, έφυγα από το σημείο και πέρασα από το καφέ “Νόστος”. Εκεί είδα δύο κοπέλες. Δεν πρόσεξα τι φορούσαν αλλά τη μία, την οποία έβλεπα προφίλ, τη γνώριζα φυσιογνωμικά από την πόλη της Ξάνθης, καθώς την είχα δει περιστασιακά και σ’ άλλα μαγαζιά» αναφέρει ο δολοφόνος στην απολογία του.
«Εγώ ήμουν περαστικός από το σημείο και δεν κάθισα καθόλου αλλά πήγα στην καφετέρια “Μεράκι”, όπου συχνάζουν φίλοι μου. Εκεί συνάντηση τον Κ.Κ. και μια φίλη του την Όλγα, και ήπιαμε τσίπουρα. Αν θυμάμαι καλά, εγώ ήπια τσίπουρο και σε αρκετή ποσότητα. Πίναμε για περίπου τέσσερις ώρες και φύγαμε από εκεί στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Εγώ έφυγα μόνος μου και κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, προς την κεντρική πλατεία και μέσα από το πάρκο της οδού Ηρώων, βγήκα στο υποκατάστημα του ΙΚΑ για να ανέβω προς την οδό Σαράντα Εκκλησιών. Αφού πέρασα το κατάστημα, μανάβικο, που διατηρώ σ’ αυτήν την οδό, σταμάτησα στο διπλανό κατάστημα Alfa Security, που ήταν ανοικτό εκείνη την ώρα. Εκεί βρισκόταν η γυναίκα του αφεντικού. Μιλήσαμε για περίπου 5 λεπτά και συνέχισα… Στην οδό Κοραή είδα για πρώτη φορά μετά το κατάστημα ”Νόστος” τις δύο κοπέλες. Όταν ξεκίνησα να τις πλησιάσω, η μία απομακρύνθηκε προς την κάθοδο της οδού Σαράντα Εκκλησιών, ενώ η άλλη κατευθύνθηκε προς την πυλωτή της» δηλώνει. Ήταν η στιγμή που η 34χρονη Ζωή δέχθηκε τη λυσσαλέα του επίθεση…
Ο ίδιος δήλωσε ότι την πλησίασε προσπαθώντας να της πιάσει κουβέντα, ενώ η άτυχη κοπέλα -καθώς την είχε πλησιάσει πολύ- «φοβήθηκε και πήγε να με κτυπήσει». Ο 27χρονος δράστης ξεκίνησε να την κτυπά με γροθιές στο κεφάλι για να την ακινητοποιήσει και να μην της δώσει το περιθώριο να φωνάξει βοήθεια. Μόλις η Ζωή έπεσε λιπόθυμη, την βίασε και την έσυρε στη διπλανή οικοδομή όπου της έβαλε φωτιά με τη βενζίνη από μια Vespa…
«Έπειτα, πήρα το τσαντάκι της και μέσα σε αυτό βρήκα το κινητό της τηλέφωνο. Το πήρα και το έβαλα στην τσέπη μου. Το τσαντάκι της κοπέλας, το άφησα στο σημείο, αφού είχα πάρει το κινητό. Απομακρύνθηκα βιαστικά, σχεδόν τρέχοντας, και μετά από απόσταση μερικών μέτρων άκουσα μια γυναικεία κραυγή. Υπέθεσα πως ήταν η δική της…» δήλωσε στους αστυνομικούς, σοκάροντας με την κυνικότητα της απολογίας του δράστη.
"Τη σκότωσα και πήγα για ύπνο"
Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και ξάπλωσε. Το πρωί που ξύπνησε, όπως ισχυρίζεται, δε θυμόταν τίποτα και πέρασε από το σημείο του εγκλήματος: «Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκα, μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχα κάνει. Δεν πρόσεξα αν τα ρούχα μου είχαν ματώσει, εξάλλου δεν είχα δει αίματα προερχόμενα από την κοπέλα. Στο σπίτι μένω μόνος μου και έτσι κανείς δε με αντιλήφθηκε. Το πρωί της Πέμπτης που ξύπνησα δε θυμόμουν πλέον απολύτως τίποτα. Περίπου στις 09.00 πέρασα από την οικοδομή της κοπέλας στην οδό Σαράντα Εκκλησιών να πάω στο κατάστημα και εκεί τα θυμήθηκα όλα και αντιλήφθηκα το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσα»...
Ούτε μια συγγνώμη
Οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν, όπως αναφέρει η εφημερίδα, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν λύγισε ούτε δευτερόλεπτο και δεν ζήτησε ούτε μία συγνώμη…
REAL NEWS

30 Δεκεμβρίου

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Σαμαρά σε νέα δημοσκόπηση - "Πέφτει" η Χρυσή Αυγή

30 Δεκεμβρίου
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά θέλουν οι Έλληνες πολίτες, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, που όμως βλέπει τα ποσοστά της να μειώνονται και να γίνονται... μονοψήφια.
22,6% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 21,5% και η Χρυσή Αυγή με 9,8%. Τέταρτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 6,2%, ανεβαίνει το ΚΚΕ με 5,2%, η Δημοκρατική Αριστερά πέφτει στο 5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 3,8%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 4,5%.
Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 50,9% έναντι 31,6% της ΝΔ.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς έχει προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 46,1% έναντι 31,4%. Το 20,1% των ερωτηθέντων απαντά "κανένας από τους δυο".
Το 43,6% προτιμά μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, σε αντίθεση με το 33,5%, που θέλει κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Το 58,6% επιθυμεί να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ το 28,3% θα προτιμούσε την άμεση διεξαγωγή εκλογών.
Το 54,5% των ερωτηθέντων δηλώνει "καθόλου ικανοποιημένο" από την κυβέρνηση, ενώ 49,5% των πολιτών δίνουν την ίδια απάντηση όσον αφορά στην... απόδοσή του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (70,7%) προτιμά να γίνει περισσότερο αναλογικό το εκλογικό σύστημα, ώστε να εξαναγκάζονται τα κόμματα σε συνεργασίες, ενώ το 22,2% δηλώνει ότι το εκλογικό σύστημα θα πρέπει να δίνει ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις
......

Το προφίλ ενός δολοφόνου! 
Ήταν από μικρός οξύθυμος και βίαιος. Όλοι τον απέφευγαν γιατί δημιουργούσε επεισόδια. Είχαν προσπαθήσει να κάνουν παράπονα στην οικογένειά του, όμως τους απειλούσε με καραμπίνα η μητέρα του. Είχε κατηγορηθεί από ανήλικος για κλοπή μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τους επιμελητές ανηλίκων της πόλης.
Είχε προσπαθήσει να βιάσει μία κοπέλα στο Πανόραμα της Ξάνθης, πριν από ενάμιση χρόνο, όμως εκείνη φώναξε, έσπευσαν περίοικοι και μετά ήρθε η Αστυνομία και τον έπιασε. Μετά μας έλεγε ότι ήξερε την κοπέλα και είχε εκνευριστεί επειδή εκείνη δεν τον ήθελε. Λίγες μέρες πριν από τον άγριο φόνο της Ζωής, είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει έμπορος ναρκωτικών ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε από έναν βενζινοπώλη που του είχε δώσει δουλειά στο πρατήριο.
Παλαιότερα είχαν γίνει και έρευνες στο πατρικό του, γιατί θεωρούσαν αυτόν και κάποιους συγγενείς του ύποπτους για λαθρανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων».
Αυτά ανέφερε στο «Βήμα της Κυριακής» ένας γνωστός της οικογένειας του 27χρονου που φέρεται να βίασε και να έκαψε ζωντανή στην Ξάνθη την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.
Άνθρωποι που γνώριζαν τον 27χρονο κάνουν λόγο για έναν «σωματώδη, ανεξέλεγκτο, εριστικό νεαρό, που προκαλούσε παντού προβλήματα, σε κάθε κίνηση και προσωπική επιλογή του».
Είχε καταδικασθεί πολλές φορές για μικροαδικήματα, ενώ είχε φυλακισθεί για έξι μήνες, για την απόπειρα βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία, όμως είχε ανακαλέσει στο δικαστήριο την κατηγορία και ο 27χρονος είχε αποφυλάκισθεί.
Κάτοικοι του χωριού, από το οποίο κατάγεται ο νεαρός, αναφέρουν ότι «από μικρός όλο αναστάτωνε την περιοχή. Όλο έκανε καβγάδες με το παραμικρό. Είχε μανία με τις μοτοσικλέτες και έκλεβε προκειμένου να τις καβαλάει και να τις παρατάει. Περνούσε από τους αγροτικούς δρόμους κάνοντας σούζες και ζώντας στο δικό του κόσμο».
Η συμπεριφορά του, πολλές φορές είχε ενοχλήσει τους συντοπίτες του και πολλοί είχαν πάει στη μητέρα του για να παραπονεθούν. Αντί να τον συνετίσει όμως, εκείνη γινόταν έξαλλη, και κάποιες φορές είχε βγάλει ακόμη και καραμπίνα για να απομακρύνει εκείνους που της ζητούσαν να νουθετήσει το παιδί της!
theinsider.gr
Απ' τo αφτί και σε Ειδικό και Κορυδαλλό

Πολιτικό σεισμό με σοβαρές προεκτάσεις και άμεσες συνέπειες για το συνολικό πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ, οι οποίες ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για να οδηγηθεί  στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου, πρώην υπουργός Οικονομικών
κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Η   πρώτη άμεση συνέπεια ήρθε με την κοινή στάση που αποφάσισαν να τηρήσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τα οποία θα καταθέσουν τη Δευτέρα στη Βουλή κοινή πρόταση για την άμεση σύσταση προανακριτικής επιτροπής, σε μια σαφή προσπάθεια να προκαταληφθεί η αντιπολίτευση, η οποία επιδιώκει να διευρύνει τον κύκλο των υπαιτίων που θα μπουν στο κάδρο της κοινοβουλευτικής και δικαστικής διερεύνησης του σκανδάλου.
Η επιμονή του «ΘΕΜΑτος» να έρθει στο φως της δημοσιότητας η «εξαφανισμένη» αρχική λίστα με τα ονόματα των μεγαλοκαταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης και κατόπιν να γίνει αντιπαραβολή του περιεχομένου της με το νέο αντίγραφο που υποχρεώθηκε να ζητήσει το υπουργείο Οικονομικών από τις γαλλικές αρχές αποκάλυψε τους πρωταγωνιστές του τεράστιου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου που συγκλονίζει τους τελευταίους μήνες την κοινή γνώμη.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

30 Δεκεμβρίου

Βρε ΟΥΣΤ!

30 Δεκεμβρίου

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:
"Να μοιράσουμε με 
Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"!
 Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον Τύπο της Ροδόπης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.
 Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας δηλαδή!!!) πετρέλαια. 
-Βρε ΟΥΣΤ που θα "ξεπουλήσουμε" και το Αιγαίο...!
.......

Μαυραγάνης: Πιθανή η απαλλαγή μικρών

επιχειρήσεων από την καταβολή ΦΠΑ
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνει ότι συζητείται η περίπτωση να εξαιρεθούν από το καθεστώς του ΦΠΑ οι επιχειρήσεις με τζίρο μέχρι 10.000 ευρώ, όπως έχει ζητήσει, άλλωστε, και η τρόικα.
«Το εξετάζουμε, αλλά όταν βάζεις πλαφόν πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός», υπογραμμίζει ο Μαυραγάνης σημειώνοντας πως «πρέπει να βρούμε τις ασφαλιστικές δικλίδες ώστε να αποτραπούν φαινόμενα μείωσης του τζίρου από επιχειρήσεις για να υπαχθούν στο καθεστώς».
Ο υφυπουργός Οικονομικών τονίζει επίσης ότι τα πρώτα αποτελέσματα στην προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής είναι ορατά και προαναγγέλλει εντατικοποίηση των ελέγχων.
Επίσης αναφέρει ότι άρχισε ήδη η καταβολή φόρων και προστίμων για τις καταθέσεις στο εξωτερικό, σε όσους εκλήθησαν να δικαιολογήσουν τις καταθέσεις τους.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη έκθεση της τρόικας για τη φοροδιαφυγή σημειώνει ότι μερικές από τις παρατηρήσεις της έχουν ήδη δρομολογηθεί, αναφέροντας ως παράδειγμα την ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού,
Όσον αφορά τις επενδύσεις ο Μαυραγάνης τονίζει  ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να καταστεί φιλικός προορισμός για τους ξένους και Έλληνες επενδυτές θα πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία του φορολογικού συστήματος, τόσο από πλευράς νομοθεσίας όσο και από πλευράς φορολογικής διοίκησης.
Μεταξύ άλλων πρέπει να απλοποιηθούν οι τελωνειακές διαδικασίες και να καταργηθούν οι διατάξεις «που χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιώδες στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής κάνουν τη ζωή δύσκολη στους υποψήφιους επενδυτές».

29 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ & ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

29 Δεκεμβρίου

Για λόγους ασφαλείας, όλοι οι ΒΙΑΣΤΕΣ προφυλακίζονται στις φυλακές Γρεβενών και Τρίπολης! Εκεί λοιπόν έκριναν οι αρχές ότι έπρεπε να μεταφερθεί κι ο στυγερός δολοφόνος της Ζωής! Στο κελί του μάλιστα, μένει μόνος προς το παρόν

Τελικά στις φυλακές Γρεβενών, εκεί που μεταφέρονται όλοι οι βιαστές, μεταφέρθηκε ο αδίστακτος βιαστής και δολοφόνος Χρήστος Παπάζογλου! Κι αυτό γιατί όλοι οι βιαστές μεταφέρονται σε δύο φυλακές. Στις φυλακές Γρεβενών και Τρίπολης, που είναι και από τις πλέον σκληρές, ώστε να «προστατευτούν» από τους άλλους κρατούμενους.
Αποκλειστικές πληροφορίες του maxitisthrakis.blogspot.com αναφέρουν ότι ο δράστης σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς του στην αρχή στην αστυνομία Μεταγωγών Θεσσαλονίκης κι από εκεί στις φυλακές Γρεβενών, ήταν αδιάφορος και ανέκφραστος τελείως, σαν να μην συνέβη τίποτα...
Μάλιστα στο κελί του είναι μόνος του, καθώς οι συγκεκριμένες φυλακές θεωρούνται απο τους πιο σκληρές στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν σημειωθεί εκεί αρκετοί θανάτοι κρατουμένων κατά το παρελθόν....
Από αστυνομικές πηγές διαψεύδονται επίσης οι πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του δράστη όταν έφτασε στις φυλακές Γρεβενών, ενώ εντύπωση τους έχει κάνει η παγερή και τελείως ανέκφραστη συμπεριφορά του στυγερού δολοφόνου.
....
ΠΩΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΗΝ ίδια ώρα αποκλειστικές πληροφορίες του maxitisthrakis.blogspot.com για την αθώωση του δράστη στην απόπειρα βιασμού, αναφέρουν τα παρακάτω:
 Τον Απρίλιο του 2011, ο Παπάζογλου είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας και πάλι σε δημόσιο χώρο. Ακολουθώντας το ίδιο ακριβώς μοτίβο, είχε αρπάξει την κοπέλα μες στη μέση του δρόμου και την είχε παρασύρει πίσω από ένα κτίσμα στο πάρκινγκ, όπου επιχείρησε να τη βιάσει.
Τότε όμως τρομοκρατήθηκε από τις φωνές της κοπέλας και τράπηκε σε φυγή. Προφυλακίστηκε για έξι μήνες, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στις αρχές του 2012.
Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο μάλιστα της Καβάλας τον είχε αθωώσει, διότι η φοιτήτρια θύμα της απόπειρας βιασμού μετέτρεψε την αρχική της κατάθεση και το δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη τα ελαφρυντικά και το νεαρό της ηλικίας του δράστη τον αθώωσε, επιδικάζοντάς του μάλιστα και χρηματική αποζημίωση 8 Ευρώ ημερησίως για το χρονικό διάστημα της προφυλάκισής του στις φυλακές!!!! Ποσόν που περίμενε από μέρα σε μέρα, για να πληρώσει –όπως έλεγε- τον....ιδιοκτήτη του διαμερίσματός του!!!
 ........
Οργή και αβάσταχτος πόνος για τους συγγενείς και φίλους της Ζωής Δαλακλίδου...

Να επανέλθει η θανατική καταδίκη! 
 «Για όλα φταίει η δικαιοσύνη», φωνάζουν τώρα οι συγγενείς της κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το δικαστήριο αθώωσε τον σφαγέα της Ζωής όταν λίγους μήνες πριν κατηγορούνταν και πάλι για απόπειρα βιασμού μια φοιτήτριας.
 «Εμείς την ξαδελφούλα μας την θάψαμε. Το ερώτημα είναι ένα. Πέντε μήνες προφυλακιστέος αυτό το κτήνος, ποια δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο για να ξανακάνει τέτοια εγκλήματα;» αναρωτήθηκε ο Ν. Λουκίδης, ξάδελφος της άτυχης Ζωής.
Μάλιστα ο θείος της 34χρονης κοπέλας, Δ. Δαλακλίδης δεν δίστασε να πει ότι πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή.
«Έχουμε πάθει σοκ μεγάλο. Από ότι ακούμε έχει ξανακάνει βιασμό και έχει δικαστεί με έξι μήνες φυλακή. Έδωσε ο μπαμπάς του τα λεφτά και βγήκε έξω. Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή», είπε.
Στο ΜΥΡΩΔΑΤΟ, χωριό του δράστη πάλι, άπαντες δηλώνουν συγκλονισμένοι...
«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί. Όλο το χωριό είναι ανάστατο από αυτό που έγινε. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, κάθισε πέντε μήνες φυλακή και βγήκε. Για μένα πρώτα φταίει η δικαιοσύνη και μετά φταίει ο ίδιος ο δράστης», αναφέρει ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος του Μυρωδάτου, χαρακτηρίζοντας τον δράστη «σκληρό παιδί, με παραβατική δράση».