*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις χωρίς μεϊκάπ....Σε μας θα διαβάζετε και θα μαθαίνετε αυτά που ΦΙΜΩΝΟΥΝ και δεν δημοσιεύουν όλοι οι άλλοι!!!

31 Δεκεμβρίου
               Σεμνά &Ταπεινά
*Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει ο Δήμαρχος Ξάνθης για τους 6 νέους Αντιδημάρχους του για το 2013. Τέσσερις άμμισθους και δύο άμμισθους...
Ποιοί θα είναι; Κατά πάσα πιθανότητα Δημήτρης Μπένης, Μανώλης Φανουράκης (Τεχνικές υπηρεσίες), Κυριάκος Παπαδόπουλος,. Αλέκος Κυριακίδης, Νίκος Σπυριδόπουλος και Τάσος Θεοδωρίδης 
.....
*Για τους ενδιαφερόμενους αλλά και τα παιδάκια ή τους συλλόγους που θα πάνε στο Δημαρχείο να πούνε τα κάλαντα..
Σήμερα το πρωϊ θα τους περιμένει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης....
Μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε για την απουσία του στη Βουλγαρία παραμονές και Χριστούγεννα, δεν τον παίρνει να κάνει και σήμερα το ίδιο.....Οπότε θα τα "πούμε"...τα κάλαντα!
......
*Χαμός για τον φοβερό STAN το Σάββατο στο Empargo. Γέμισε ασφυκτικά μέσα κι έξω το μαγαζί απο νεολαία....μέχρι και τις 6 το πρωϊ.... ! Μπράβο στον Κώστα Δημητρακάκη που τον έφερε...και ξεσήκωσε την νεολαία. 
......
*ΑΞΙΟΣ: Ο Αλέξης Νταμπουρατζής, άξιος γιος και διάδοχος του Αντώνη Νταμπουρατζή, χάρις στις ικανότητες, στην εργατικότητα και το ήθος του, όχι μόνο παρέμεινε διευθυντής στο MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο FLAMINGO, αλλά παράλληλα προήχθη και σε γενικό επιθεωρητή των καταστημάτων όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Άνθρωπος που έμαθε να δουλεύει και με την ευγένειά του, να κατακτά όλο το κόσμο...
.....
*ΚΟΥΙΖ. Εκείνος ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο σπουδαίος αθρογράφος με τα οράματα και τα...likes στον Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ υποτίθεται είναι με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τι κάνει.....; Εξακολουθεί και ανήκει ακόμη στο ΠΑΣΟΚ ή προσχώρησε στο κόμμα της....Forthnet; Γιατί με το ζόρι χρειάζεται να να πείσει όταν "λίγος" για τόσο βαριά αξιώματα; Όπως αυτό του πολιτευτή;
.....
*Η εξομολόγηση-ημερολόγιο ενός δολοφόνου καρέ καρέ....Πρώτα πήγε στη ΠΥΞΙΔΑ γιατί έψαχνε έναν φίλο του, μετά πήγε για τον ίδιο λόγο στο ΝΟΣΤΟΣ όπου και πάλι έψαχνε φίλους ή φίλες, είδε εκεί το θύμα με την φίλη του και έφυγε για να την....περιμένει, στο τσιπουράδικο ΜΕΡΑΚΙ που είναι κοντά στο ΝΟΣΤΟΣ και μπορούσε απο εκεί να παρακολουθήσει τις κινήσεις του θύματος. Όπως και έγινε...για να ακολουθήσει το μοιραίον! 
......
*Συμπέρασμα. Το συγκεκριμένο ΚΤΗΝΟΣ το συγκεκριμένο βράδυ, προμελέτησε όλο το έγκλημά του....παρακολούθησε το "θύμα", το κόλλησε στο δρόμο, εκείνο ήταν τελείως αρνητικό και αποφάσισε τάχιστα, πρώτα να χτυπήσει, μετά να βιάσει και τέλος να σκοτώσει!!! 
.....
*Το τραγικό της ιστορίας; Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό σε ηλικία 43 χρονών περίπου θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ και θα ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ στους δρόμους των πόλεων, έτοιμο να ξανα-βιάσει και να ξανα-σκοτώσει!!! 
........ 
*Ο γνωστός Υπάλληλος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης που ήδη είναι υπόδικος για το αδίκημα της κλοπής, απειλής κλπ γειτονά του στη Π. Πόλη, ξαναχτύπησε....και ξανάκλεψε δεντράκι που ανήκει σε γείτονά του, παραβιάζοντας και το οικογενειακό του άσυλο!!!
Ο τελευταίος τον μήνυσε, με τη διαδικασία της επ' αυτοφόρω σύλληψης οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του να τον συλλάβουν, αλλά εκείνος δεν τους...ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκλεισε τις....πόρτες, ώστε να παρέλθει το 24ωρο αφού οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης τον περίμεναν έξω απο το σπίτι του μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου!!!
-Ποιοί προστατεύουν τον εν λόγω υπόδικο δημοτικό υπάλληλο; Πρώτος και καλύτερος ο Πρόεδος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης που ενώ έχει υποπέσει σε παρανομίες (πριν λίγους μήνες κυκλοφορούσε το λεωφορειάκι του Κέντρου Πολιτισμού σαν.....ιδιωτικό και το πάρκαρε σπίτι του!) και δεύτερος ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλανίδης. 
-Που κινδυνεύουν τώρα να καθίσουν στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος!
Ο Δημότης
.......
Βέβαιη η παράταση την 
Δευτέρα 31/12 για τα
τέλη κυκλοφορίας και 
για κατάθεση πινακίδων
 Σε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013, που κανονικά λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου,  προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση θα αφορά και όσους φορολογούμενους σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους.
Πάντως χιλιάδες είναι οι οδηγοί δεν έχουν πληρώσει ακόμη το ποσό που τους αναλογεί και γι’ αυτό το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να δώσει ολιγοήμερη παράταση.
Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι πολίτες να πήγαιναν σε τράπεζες και εφορίες για το ειδικό σήμα την τελευταία στιγμή, φέτος όμως είναι διαφορετικά αφού λόγω κρίσης είναι πάρα πολλοί εκείνοι που δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Η ολιγοήμερη παράταση θεωρείται σχεδόν βέβαιη όπως άφησε να εννοηθεί ο Γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Η παράταση αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και θα είναι για πέντε ή 10 μέρες.
Όπως τόνισε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο κ. Θεοχάρης, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παράτασης, για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, όμως η παράταση θα είναι μόνο για λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι για όσους δεν πληρώσουν εγκαίρως το σήμα τελών κυκλοφορίας, τότε το ποσό διπλασιάζεται. Επίσης, οι τροχονόμοι που θα σταματούν τα αυτοκίνητα για έλεγχο θα μπορούν να ελέγξουν την πληροφορία είτε από ειδικά μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένα ορισμένα περιπολικά, είτε μέσω του κέντρου.
Αν στους ελέγχους που θα γίνονται από την Τροχαία, αν διαπιστωθεί ότι κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει το φόρο, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.
Επίσης, από τις αρχές Φεβρουαρίου όσοι δεν έχουν πληρώσει, θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα σχετικά ειδοποιητήρια από την εφορία. Η μη πληρωμή του τέλους κυκλοφορίας αποτελεί αυτομάτως χρέος στο Δημόσιο και όσοι δεν το πληρώσουν, δε θα μπορούν να λαμβάνουν φορολογική ενημερότητα μέχρι την αποπληρωμή των τελών.
Τέλος, ο κ. Θεοχάρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ανάμεσα στις προτάσεις που θα εξεταστούν το επόμενο διάστημα να είναι και η μόνιμη παράταση της αποπληρωμής των τελών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
.....
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για
την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, Μαρίνος Ουζουνίδης και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ξάνθη, σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για "αβυσσαλέα αδιαφορία και επιπολαιότητα της πολιτείας".. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: .«Δυστυχώς για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της αβυσσαλέας αδιαφορίας και επιπολαιότητας της πολιτείας, σχετικά με το φαινόμενο των αυξημένων ποσοστών βιασμών.
Το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της 34χρονης γυναίκας που συνέβη στην Ξάνθη συγκλόνισε το πανελλήνιο, ειδικά όταν δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε προφυλακισθεί πέρυσι με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, παρά ταύτα όμως αφέθηκε ελεύθερος". Οι τρεις βουλευτές προσθέτουν: "Βλέπουμε λοιπόν ότι η ανευθυνότητα των αρμοδίων αγγίζει το όριο της ντροπής καθώς απουσιάζει κάθε έννοια προστασίας προς τους πολίτες αυτής της χώρας. Κρίνεται αδήριτη η ανάγκη αναδιαμόρφωσης και επανεξέτασης της νομοθεσίας που αφορά σε υποθέσεις βιασμών από μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υγιής κλοιός ασφαλείας για τους Έλληνες πολίτες. Πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιοι να ισχυρίζονται ότι έχουν την πρόθεση να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του θύματος, όταν αυτοί οι ίδιοι έχουν βαρύτατες ευθύνες για το γεγονός ότι άφησαν ελεύθερο ένα εν δυνάμει βιαστή; Επιτέλους, ας αναλογιστεί η συγκυβέρνηση και εν προκειμένου η δικαιοσύνη τις τεράστιες ευθύνες της προς τον καθημερινά δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό πριν αναγκαστούμε να θρηνήσουμε και άλλα θύματα".Στο τέλος της δήλωσης τονίζουν: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσας και καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση να προβεί άμεσα στην κατάθεση σχεδίου νόμου για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την διάπραξη τέτοιων αποτρόπαιων εγκλημάτων".
......
«Μεγάλα κεφάλια» της Αστυνομίας 
στο κύκλωμα ναρκωτικών
Έπειτα από έντεκα μήνες παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδέσεων κυρίως κρατουμένων των φυλακών η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αθήνας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόλου και του Αγρινίου, προχώρησε σε εικοσιοκτώ συλλήψεις  ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονταν και τρεις αστυνομικοί.
Μάλιστα πρόκειται για έναν διοικητή Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και δύο αρχιφύλακες οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη στο Βόλο και στο Αγρίνιο.
Το κύκλωμα σύμφωνα με πληροφορίες διακινούσε κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς.
……
Ο Ήλιος θα παραλύσει τη Γη
το 2013 προειδοποιεί η NASA
Αφού επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου έρχεται ένα νέο σενάριο καταστροφής να ταράξει την ηρεμία του πλανήτη. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.
Τα τελευταία χρόνια η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε ύφεση, όμως με το νέο έτος θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος δραστηριότητας που θα περιλαμβάνει έντονες ηλιακές εκρήξεις, εκτοξεύοντας στο Διάστημα γιγαντιαίες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Αυτές οι επονομαζόμενες «ηλιακές καταιγίδες» θα χτυπήσουν με πρωτοφανή σφοδρότητα τη Γη σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι σημειώνουν ότι θα είναι η πλέον σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που έχει βιώσει ο πλανήτης μας τα τελευταία 145 χρόνια.
Το αποτέλεσμα θα είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη και να «πέσουν» τα παγκόσμια ηλεκτρικά δίκτυα. Με απλά λόγια ο πλανήτης θα υποστεί ένα τηλεπικοινωνιακό και ενεργειακό μπλακάουτ για πολλές ώρες, ενώ οι συνέπειές του θα είναι ορατές για πολλές ημέρες ή ακόμη και μήνες μετά το συμβάν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν επίσης στις αερομεταφορές, στα νοσοκομεία αλλά και στα τραπεζικά συστήματα.
Όπως εξηγεί η NASA, μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα έχει ισχύ ανάλογη με 100 βόμβες υδρογόνου και απελευθερώνει ενέργεια 1 εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από έναν σεισμό 9-10 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
.....
ΌΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-12-2012) το πρωί, στην Σαμοθράκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 18χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.        
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 18χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    ένα (1) πιστόλι
    μία (1) γεμιστήρα
    τρία (3)  αβολίδωτα φυσίγγια,
    έξι (6) μαχαίρια, μήκους από 9 έως 16 εκατοστά
    μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,8 γραμμαρίων
    δύο (2) κόφτες μετάλλων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
...........
Skoda Ξάνθη:
Νίκη στο φιλικό με Αιγινιακό με 3-0

Φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό της και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 16’ (με σουτ έκανε το 1-0) και από τα δύο τέρματα του Αντώνη Ράνου στην επανάληψη. Στο 78’ πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του τ/φ στο σουτ του Κομεσίδη κάνοντας το 2-0 και στο 87’ με όμορφο πλασέ «έγραψε» το τελικό 3-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Χατζημωυσιάδης - Εμπλιούκ) της ΕΠΣ Ξάνθης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Παΐτο, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Σμιθ, Φλίσκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μάνταλος. Έπαιξαν και οι: Τριάδης, Λυμπερόπουλος, Κούτεβ, Μπέρτος, Νάκα, Μαρσελίνιο, Ράνος, Κομεσίδης, Τσαμούρης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Τορομανίδης.
Αιγινιακός: Ράπτης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Σαββίδης, Μηλικούδης, Γούτσιος, Καθάριος, Γιαουλτζής, Κυρτέγος, Έξαρχος. Έπαιξαν και οι: Σακελλαρίδης, Κοκόλης, Λάρντι, Γιαντσέλης, Καραντασιάδης, Ντούλας, Καραγιάννης.
.......
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ανακοίνωση
29.12.2012
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή MARTINHO MARTINS MUKANA.
....
Ανακοίνωση
28.12.2012
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή RYAN SMITH 
.....


ΑΠΟ 1/1/2013 ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Από 1 /1/2013 τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου συγχωνεύονται σε ένα με την ονομασία Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Έβρου , ενώ θα διοικούνται από 9μελή επιτροπή. «Τα μεγάλα θέματα όπως προμήθειες ,μισθοδοσία από 1/1/2013 θα ανήκουν πλέον σε ένα νοσοκομείο και θα διοικούνται από ένα νοσοκομείο με έδρα την Αλεξανδρούπολη και με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών παροχής υγείας σε όλο τον νομό», ανέφερε στην Ε.Ρ.Α Ορεστιάδας ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι, «θα πρέπει να δούμε από μηδενική βάση την αναδιοργάνωση των νοσοκομείων καθώς για μένα είναι μια πραγματικότητα και δεν είναι ουτοπία η αναδιοργάνωση των νοσοκομείων. Θα πρέπει επομένως αυτοί που θα ασχοληθούν να δούν με θετικό μάτι την αναδιοργάνωση και όχι να πιστεύουν ότι, θα υποβαθμιστεί η περιοχή τους». Αναφερόμενος ο κ. Ραπτόπουλος στην τελευταία συνάντηση της χρονιάς που είχε με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης για θέματα που είχαν να κάνουν με την επιχορήγηση του νοσοκομείου αλλά και τον προϋπολογισμό του 2013 εξέφρασε την πικρία του καθώς όπως είπε ,το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο ωστόσο δεν αντιμετωπίσθηκε ως τριτοβάθμιο καθώς ο προϋπολογισμός του για το 2013 είναι μόλις 37 εκ ευρώ έναντι 55 εκ. ευρώ που ήταν το 2012 . «Εάν περάσαμε από συμπληγάδες το 2012 φανταστείτε τι θα γίνει το 2013 με αυτόν τον μειωμένο προϋπολογισμό», είπε ο κ.Ραπτόπουλος
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »