*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις χωρις μεϊκαπ....Σε μας διαβάζετε αυτά που ΚΡΥΒΟΥΝ όλοι οι άλλοι!

31 Δεκεμβρίου

Έκλεβαν υπολογιστές, πόρτες

και καρφιά από τη ΣΕΠΕΚ!
Στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΣΕΠΕΚ μπήκαν το μεσημέρι της Κυριακής δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, επιχειρώντας να κλέψουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορες συσκευές, εννιά πόρτες αλουμινίου και μεγάλη ποσότητα καρφιών.
Αστυνομικοί του Α.Σ. Ευλάλου Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο νεαρούς δράστες.
....….
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθσαν την 30/12/2012 το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, διότι εισήλθαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, σε χωριό της Ξάνθης και αφαίρεσαν τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές, εννέα (9) πόρτες αλουμινίου και ποσότητα καρφιών.
.......
                     Τα εν Οίκω..,,,Εν Δήμω....
*Την Πέμπτη  θα κάνει μάζωξη ο συνδυασμός του Δημάρχου για το θέμα των Αντιδημάρχων, καθώς και ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης δεν δέχεται να συνεχίζει άμμισθος Αντιδήμαρχος Ξάνθης!!! Έτσι πλέον ο ορισμός των νέων 6 αντιδημάρχων Ξάνθης γίνεται «γόρδιος» δεσμός, καθώς και ο Τάσος Θεοδωρίδης επιθυμεί ναι μεν θέση αντιδημάρχου, αλλά και αυτός με αντιμισθία.
Ο μόνος προς το παρόν που είχε το ήθος να υποχωρήσει και να συνεχίσει άμμισθος αντιδήμαρχος Σταυρούπολης είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Εντύπωση πάντως προκαλεί τόσο η στάση του Δημήτρη Μπένη που επιζητεί επιμόνως την αντιμισθία παρά την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια, αλλά και η αλλαγή πλεύσης των υπολοίπων αντιδημάρχων. 
,,,,,,
*Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα:
1.Συνεχίζει έμμισθος τελικά αντιδήμαρχος ο Δημήτρης Μπένης.
2.Συνεχίζει έμμισθος αντιδήμαρχος ο Αλέκος Κυριακίδης.
3.Συνεχίζει άμμισθος αντιδήμαρχος Σταυρούπολης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
4.Απο τους τρεις νέους αντιδημάρχους Ξάνθης που όλα δείχνουν πλέον ότι θα είναι οι Μ. Φανουράκης ή Ν. Σπυριδόπουλος και Τάσος Θεοδωρίδης, οι δύο θα είναι έμμισθοι και ο ένας άμμισθος.Αποχθες πάντως επανήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα του Γιάννη Τσεγγελίδη....
.....
*Κι άντε να ζητάνε αντιμισθία οι μη έχοντες, αλλά να ζηάνε αντιμισθία και να επιμένουνε μάλιστα σε αυτήν και έχοντες τεράστια περιουσία; Κι έπειτα τολμάν και μιλάν οι κύριοι αυτοί για το όραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...Έλεος!
......
*Ένας Παναγιώτης Ταρενίδης λοιπόν είχε το ήθος να φύγει απο μόνος του και να δώσει προκειμένου κι άλλοι συνάδελφοί του να προσφέρουν...
Όλοι οι άλλοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με κεφαλαία μάλιστα γράμματα! 
.........
*Ελάχιστα φέτος τα τσιμπούσια για την υποδοχή του Νέου χρόνου. Μετρημένα με τα δάχτυλα..... καθώς ο κόσμος μάλλον δεν είχε "κέφια" με τέτοια κρίση για γλέντια και χορούς...
.....
*Ο Δήμαρχος Ξάνθης ήταν σήμερα κανονικά στο Δημαρχείο, ακούγοντας τα κάλαντα των παιδιών, ενώ εκεί ήταν και ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης. 
....
*Αυτό το πλιάτσκο στην ΣΕΠΕΚ κια τα άλλα Συνεταιριστικά εργοστάσια, δεν έχει τελειωμό.... Κάτι πρέπει να γίνει και η ΑΤΕbank, δηλαδή το κράτος, να περιφρουρήσουν επιτέλους την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ τους! Διότι περί ΚΡΑΤΙΚΗΣ περιουσίας πρόκειται...
....
*ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΕΣ οι Τράπεζες χθες απο κόσμο για τα Τέλη Κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Ωστόσο με το που το Υπουργείο έδωσε παράταση μέχρι 7 Ιανουαρίου, οι Τράπεζες ως δια μαγείας....άδειασαν! Αθάνατη Ελλάς το Μεγαλείο σου...αλλά και Αθάνατοι Υπουργοί!  
......
*ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γίνει ούτε ΦΕΤΟΣ η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ στην Κεντρική πλατεία της πόλης, αφού κάπποιοι μας έβριζαν και μας συκοφαντούσανε κάποτε, επειδή θέλαμε αυτή η πόλη να υποδεχτεί με όνειρα τη νέα χρονιά...
Τους καλέσαμε τους κυρίους να διοργανώσει οι ίδιοι την εκδήλωση, αλλά ως συνήθως...
Μόνο ύβρεις και κομπλεξισμούς ή κραυγές μπορούν οι κύριοι αυτοί να βγάλουν απο "μέσα" τους! Τίποτα άλλο...
Καλή χρονιά...ο 2013 να φέρει λίγο χαμόγελο και αισιοδοξία σε όλους μας! 
Και να μην είναι χειρότερο του 2012...  Η ευχή μας. 
"Μ"
....


Παράταση έως 8 Ιανουαρίου για
τέλη κυκλοφορίας - πινακίδες
Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων, παρέσχε το υπουργείο Οικονομικών.
Η προθεσμία έληγε σήμερα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ολίγων ημερών.
Μέχρι και την Παρασκευή είχε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του, αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας περίπου το 80% των πολιτών, από τους οποίους περίπου 860.000 προσήλθαν μόνον την περασμένη Παρασκευή, δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης σε μια ημέρα.
Επίσης, μέχρι εκείνη την ημέρα, περίπου 80.000 κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία, σε σύγκριση με περίπου 100.000 την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Εκτιμάται ότι αριθμός εκείνων που θα καταθέσει τις πινακίδες το 2012 θα προσεγγίσει τελικά τις 100.000.
Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, τα έσοδα που χάνει σε ετήσια βάση το Δημόσιο από την κατάθεση πινακίδων προσεγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ, με βάση αυτά τα δεδομένα.
Από το επόμενο έτος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις ο κ. Θεοχάρης τις προηγούμενες ημέρες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει η πάγια ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας, από τα τέλη κάθε έτους, στα τέλη της πρώτης εβδομάδας κάθε έτους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »