*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΑΠΟΝ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ο ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Με έντονες αντιπαραθέσεις και εντάσεις ο προϋπολογισμός του ΕΒΕ Ξάνθης για το 2013

30 Νοεμβρίου


Με εντάσεις κατά τα αυτονόητα, ανάμεσα κυρίως στον Πρόεδρο και την αντιπολίτευση, ψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου για το 2013. Ωστόσο η απουσία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σωτήρη Τσιακίρογλου από την συνεδρίαση, αποδυνάμωσε αρκετά τις αντιπαραθέσεις, καθώς ρόλο...επικεφαλής ανάλαβε ο
Απόστολος Αγκόρτσας που πήγε καθυστερημένα και διαφώνησε ως προς τον προϋπολογισμό για το επόμενο έτος.
ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΑΡΤΙΑ
Ενδεικτικό της προχθεσινής συνεδρίασης ότι ήταν παρόντα στην αρχή μόνο 12 μέλη και έπρεπε να πέσουν κάποια τηλέφωνα ώστε να γίνει απαρτία, δηλαδή τα παρόντα μέλη να γίνουν 13!!!
Σημειώνεται ότι από την αντιπολίτευση παρόντες από την αντιπολίτευση ήταν οι Ζερζελίδης, Κοσμίδης, Απόστολος Αγκόρτσας και Σπανίδης που κάθισε όμως για μικρό χρονικό διάστημα.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗ
Το Επιμελητήριο απέρριψε αίτημα πρώην μισθωτή έναντι τον ενοικίων που οφείλει στον Φορέα ν’ αφήσει όλα τα μηχανήματα στο χώρο και να ισοσκελιστεί η ζημιά, ενώ θέμα έντονης συζήτησης έγινε κι ένα ποσό της τάξης των 30.000 Ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του και γραφική ύλη.
Τελικά δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα «Ψηφιακό Επιμελητήριο», με τον ανάδοχο του έργου να δίνει πληροφορίες για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Επιμελητηρίου, η οποία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες του ΕΒΕ σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε τα μέλη να μην χρειάζεται να επισκέπτονται το Επιμελητήριο για να εξυπηρετηθούν.
Φυσικά στη πράξη θα φαίνεται πόσο εξυπηρετεί τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Την συνεδρίαση κάλυψε απ’ ευθείας το Xanthi channel αλλά και ο ραδιοσταθμός Kanali Radio 99.3 fm.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »