*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

07 Σεπτεμβρίου
*Όποιοι θέλουν να μιλήσουμε για τους Πολιτιστικούς συλλόγους και το έργο που παράγουν ή τις... οικονόμες (!) που κάνουν, ανοιχτά και δημόσια! Κι όχι ως οσφυόκαμπιες ή... σαλιγκάρια να ρίχνουν λάσπη με υπονοούμενα.
Ανοιχτά στο λαό αρκεί να βγάλουν τις «μασκούλες»... Τους περιμένουμε.
......
*Μέχρι στιγμής πάντως την πολιτιστική και καλλιτεχνική ιστορία της Ξάνθης την έγραψαν και την γράφουν οι αδελφές Μαγγίρα, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η Γίτσα Αγγελίδου, οι μαζορέτες της Θρακικής Σκηνής, ο 18χρονος Γιώργος Καρυπίδης και ο Αντώνης Χειμωνίδης στο τραγούδι, τα τρομερά ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ κλπ.
-Κι όχι τα... «ψευτοκουλτουράκια»! Που στις εκδηλώσεις τους είναι 5 κι ο «κούκος»... και παίρνουν τις επιχορηγήσεις από το κράτος, ή την Περιφέρεια της Κόκλα και του Γιαννακίδη ή το περιοδικό Φοροτεχνική και τους Δημάρχους...
-Εμείς δεν θέλουν να κατεβάσουμε εκεί το διάλογο, αλλά και δεν θα τον αποφύγουμε απέναντι στους υβριστές και συκοφάντες μας!
-Μέχρι τελικής εξόντωσης, αρκεί να βγούνε από το... «καβούκι» τους!!!
.......
*Και μπράβο και στον Τένη Καμαρίδη που δυστυχώς το κόμπλεξ και η μικροψυχία όλων των μετέπειτα «σωτήρων» του Καρναβαλιού μας, στέρησε από την παρέλαση του Καρναβαλιού μας-αν και με διαφορά ήταν ο καλύτερος παρουσιαστής της στην ιστορία του θεσμού, που χθες απάντησε από την προσωπική του στήλη στους πολέμιους των Γιορτών Π. Πόλης ως εξής:
«Για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης έχω εκφράσει την άποψή μου και παρόλες τις διαφωνίες επί συγκεκριμένων θεμάτων που προκύπτουν, είπα ευθέως πως πρέπει να διατηρηθούν, γιατί εκτός όλων των άλλων, αποτελούν και πόλο έλξης επισκεπτών στην περιοχή μας. Δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι, όχι απλά διαφωνούν με επιμέρους οργανωτικά θέμα, αλλά αντιμετωπίζουν ΕΧΘΡΙΚΑ τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Κι όσον αφορά την «αξιολόγηση» των πολιτιστικών συλλόγων, αυτή γίνεται από τους ίδιους τους Ξανθιώτες με βάση την παρουσία και την δραστηριότητα ενός εκάστου συλλόγου, που δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά και μόνον σύλλογος «υψηλής διανόησης» για να εκτιμηθεί η προσφορά του…».
-Κι έπεται και συνέχεια... Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου άλλωστε στις 12.5 το πρωί, ξαναρχίζει η «Ανοιχτή γραμμή» κι εμείς εκεί μιλάμε καθαρά και κυρίως επώνυμα!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »