*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Σεπτεμβρίου

3.360 € +ΦΠΑ για προμήθεια φακέλων!

06 Σεπτεμβρίου
Με απευθείας αναθέσεις με επιχειρηματίες της Αθήνας (!), κάνει τις προμήθειες της ΔΕΥΑΞ ο Πρόεδρος Μανώλης Τσέπελης σε έντυπα, λες και δεν υπάρχουν στη Ξάνθη έμποροι!
*Τι αναφέρει η σχετική απόφαση που αναρτήθηκε με καθυστέρηση δύο μηνών στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εξακολουθεί να «σιωπά» η παράταξη Πούλιου για τα συνεχή νέα «κατορθώματα» του «υπαρχηγού» του Δημάρχου Ξάνθης...
Σε επιχειρήσεις της Αθήνας δίνει τις δουλειές της ΔΕΥΑΞ ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μανώλης Τσέπελης με την σιωπηρή ανοχή της αντιπολίτευσης και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.
Τα παραπάνω φαίνονται καθαρά από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ που έστειλε επισκέπτης στο maxitisthrakis.blogspot.com, όπου αναρτήθηκε η σχετική απόφαση απευθείας προμήθειας φακέλων εντύπων χωρίς κανέναν διαγωνισμό από επιχειρηματία της Αθήνας εν ονόματι Ιωάννη Κοτσώνη.
Δημοσιεύουμε αυτούσια τι αναφέρει η σύμβαση προμήθειας, ρωτώντας το Επιμελητήριο Ξάνθης, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης και τον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης, αν επικρατούν τέτοιες λογικές προμηθειών από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ που βεβαίως μπορεί να «δικαιολογηθεί» ότι είτε πρόκειται για ειδικούς φακέλους, είτε τους βρήκε πιο... φτηνά στον κύριο Ιωάννη Κοτσώνη!
Εμείς περιμένουμε να δούμε τι λέει η ίδια η ΔΕΥΑΞ, ρωτώντας για μια ακόμη φορά τι είναι αυτό που τελικά έχει συμπαρασύρει και την αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης ώστε να μην μιλάει κανείς για τις πρακτικές του Προέδρου και «υπαρχηγού» του Δημάρχου Ξάνθης;;;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ)
Αριθ.πρωτ. 1915
Ξάνθη 27-7-2012
ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 3.360,00 € πλέον Φ.Π.Α
Σήμερα την 27-7-2012 και ώρα 11.00 στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης μεταξύ των: Τσέπελη Εμμανουήλ προέδρου του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ και νομίμου εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ και της επιχείρησης ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ με έδρα ΑΘΗΝΑ στον όποιο κατακυρώθηκε η προμήθεια φακέλων για την αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με την υπ ΄αριθμόν 150/31-7-2012 απόφαση
Δ.Σ συμφωνηθήκαν τα ακόλουθα:
1) Το Δ.Σ αναθέτει στον προμηθευτή για λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ την αγορά φακέλων για την αποστολή λογαριασμών ύδρευσης των 3.360,00€ πλέον Φ.Π.Α για την προμήθεια υλικών.
2) Η παράδοση των παραπάνω θα γίνει ως εξής :
Τόπος παράδοσης: Έδρα μας
Τρόπος παράδοσης: Εφάπαξ
Χρόνος παράδοσης: Έως δέκα (10) ημέρες από την έγγραφη παραγγελία
3) Εάν ο προμηθευτής δεν φορτώσει, παραδώσει ή αντικαταστήσει τα συμβατικά υλικά στο συμβατικό χρόνο ή στο χρόνο παράτασης που ενδεχομένως του δοθεί σύμφωνα με το άρθρο 27 του ΕΚΠΟΤΑ, κηρύσσεται έκπτωτος και επιβάλλονται σε βάρος του όλες οι κυρώσεις που αναγράφονται στο Π.Δ 28/80 και στο αρ.35 παρ.5-6 του ΕΚΠΟΤΑ.
4) Για την επίλυση τυχόν διαφορών που θα προκύψουν μετά την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 40 του ΕΚΠΟΤΑ.
5) Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνει μετά την οριστική παραλαβή των υλικών , με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής που θα συνοδεύεται από τα νόμιμα δικαιολογητικά , όπως ορίζει το άρθρο 36 του ΕΚΠΟΤΑ.
6) Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2286/95 του ΕΚΠΟΤΑ και του Π.Δ 28/80 καθώς και όπως ορίζεται στους όρους της απόφασης κατακύρωσης και της προσφοράς του προμηθευτή.
7) Η προσωρινή παραλαβή των υλικών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή ύστερα από ΑΔΑ: Β4ΘΠΟΡΥ7-Ν1Ν μακροσκοπικό έλεγχο , μέσα σε χρόνο πέντε (5) ημερών από την παράδοση των υλικών. Η οριστική παραλαβή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου.
Η οριστική παραλαβή θα γίνει μέσα σε χρόνο πέντε(5) ημερών από την παράδοση των υλικών…
Κατά τη διαδικασία της παραλαβής καλείται να παρίσταται εφόσον το επιθυμεί ο προμηθευτής ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του.
Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται τα όσα ορίζονται στο άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ.
8) Ο προμηθευτής υπόκειται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις πλην το Φ.Π.Α με το οποίο βαρύνεται η Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.
9) Η συμβατική αξία των υλικών που αναφέρεται παραπάνω μπορεί να αυξηθεί 50% με ανάλογη αύξηση της ποσότητας, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ.(εφόσον προβλέπεται όρος αναπροσαρμογής)
10) Η δαπάνη βαρύνει τους Κ.Α 64.07.00.0000 με τίτλο «Έντυπα»
Η σύμβαση αυτή συντάχτηκε σε τέσσερα (4) όμοια πρωτότυπα.
ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »