*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΚΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...

31 Αυγούστου
Διαβάστε όμως και τη συνέχεια της δημοσιογραφίας Σιδηρόπουλου για να λάβετε μια απλή ένδειξη πως ο συγκεκριμένος κύριος βλέπει την δημοσιογραφική δεοντολογία.
Αφού λοιπόν πήρε από το face book στο Μέσον του δήλωση του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού για τον Ακρίτα, όταν ο εκδότης της εφημερίδας του έστειλε την δική του θέση που είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την βάλει, διαβάστε την αντιδημοκρατική απάντησή του.
«Σχολιογράφος με το όνομα του εντύπου, επιχείρησε τρεις φορές το βράδυ της Δευτέρας να αναρτήσει στα σχόλια του XanthiPress.gr απάντηση του εκδότη στο βουλευτή της ΝΔ Α. Κοντό. Απενεργοποιήθηκαν από την διαχείριση του ηλεκτρονικού Μέσου καθώς δεν αποτελούν επίσημη τοποθέτηση και δεν εξακριβώνεται ο πραγματικός τους συντάκτης, τυπικά».
-Κύριε Σιδηρόπουλε, δεν αφήνετε τα «σάπια»; Έβαλες την μια δήλωση-θέση; Είχες ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βάλεις και την άλλη. Ε λοιπόν εσύ τι έκανες;
-Στου έστειλε τρεις φορές την απάντησή του ο Βαγγέλης Βασιλειάδης κι εσύ τρεις φορές την...αφαίρεσες!!!!
Βρήκες όμως και τα κάνεις....
(Σ. Σ. Και κάτι πολύ απλό....Να σου δώσουμε το I.P. μας και να μας δώσεις το δικό σου....Να δούμε εμείς έστω μια φορά, μπήκαμε σε σένα; Και να δούμε και την αντίθετη πλευρά...Ιδού λοιπόν....σε αναμένω!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »