*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ Μην, το επιτρέψετε αυτό..!

30 Αυγούστου
Από 3 Σεπτεμβρίου αναγκάζουν τους 360 περίπου αστυνομικούς που μένουν σε ξενοδοχεία της Ξάνθης, να... μετακομίσουν σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΟΝΤΟΣ & ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ
*Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι πληροφορίες μας για «μετακόμιση» των αστυνομικών που μένουν στη Ξάνθη στη Κομοτηνή με παρέμβαση Ευριπίδη!
ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ
*Να πάρουν δημόσια θέση ΝΟΔΕ, Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμος και Φορείς γιατί με την εδώ παρουσία τους, παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες και παράλληλα ενισχύουν σημαντικά την τοπική αγορά και τα ξενοδοχεία μας!
Στις 21 Αυγούστου και στη στήλη «Πολιτικό Καφενείο» ο «Μ» είχε γράψει τα παρακάτω:
Ποιος θα τον... «σταματήσει»; Οι 300 αστυνομικοί πρέπει να μείνουν στη Ξάνθη!
Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο «πανίσχυρος» νυν Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιχειρήσεις ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Δένδια (επιχειρήσεις που στηρίξαμε και στηρίζουμε απεριόριστα ως εφημερίδα...) με στόχο να ενισχύσει τον γειτονικό Νομό της Ροδόπης, δηλαδή την εκλογική του Περιφέρεια, σχεδιάζει την μετακίνηση των 300 και πλέον αστυνομικών που μένουν σε ξενοδοχεία της πόλης και προσφέρουν ήδη σημαντικά στην τοπική οικονομία, σε... ξενοδοχεία της Κομοτηνής!
Το θέμα βεβαίως είναι πολύ ευαίσθητο, κατανοούμε γιατί «καίγεται» τόσο για την Ροδόπη ο Ευριπίδης, όχι και να «παίζονται» τέτοια παιχνίδια σε βάρος της Ξάνθης Μας!
-Το θέμα είναι ποιος θα σταματήσει τον Υπουργό, αν πράγματι του έχει μπει στο μυαλό μια τέτοια ιδέα, με τη δικαιολογία ότι «η Κομοτηνή από την Εγνατία οδό είναι μισή ώρα δρόμος για την Ξάνθη»...
-Ο βουλευτής; Ο Δήμαρχος Ξάνθης; Η ΝΟΔΕ με την Σούλα Ιακωβίδου; Το ζεύγος Βώβου; Και εν πάσης περιπτώσει... ποιος;
Σήμερα επανερχόμαστε στο παραπάνω θέμα καθώς δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως αφού πληροφορίες μας αναφέρουν ότι:
«Από 3 Σεπτεμβρίου η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγκάζει τους 360 περίπου αστυνομικούς που μένουν σε ξενοδοχεία της Ξάνθης και ήδη συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, να... μετακομίσουν σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής, με παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη».

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΟΝΤΟΣ & ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ
Μετά τις δυσάρεστες για τον Νομό μας εξελίξεις, η εφημερίδα μας αφού διαμηνύει στον Υπουργό κ. Δένδια ότι εάν συμβεί αυτό θα πρόκειται για κατάφωρη αδικία σε βάρος της Ξάνθης, καλεί να πάρουν δημόσια θέση στο συγκεκριμένο θέμα οι δύο βουλευτές του Νομού Ξάνθης Αλέκος Κοντός και Δημήτρης Μπένης, καθώς επίσης και οι: ΝΟΔΕ, Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμος και Φορείς γιατί με την εδώ παρουσία τους οι 360 παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες και παράλληλα ενισχύουν σημαντικά την τοπική αγορά και τα ξενοδοχεία μας!
Θα είναι λοιπόν μεγάλο πλήγμα το να μετακομίσουν στην Κομοτηνή και να μην επωφεληθεί από την παρουσία τους η Ξάνθη!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »